sedm

1K 67 4
                                    

PŘES 200 ČTENÍ?! OMG, DÍKY MOC <3!

Zamrkala jsem, protože jsem nemohla uvěřit tomu, co vidím. Ale když jsem otevřela oči, stále to tam bylo. Obrovský nápis tučným písmem a článek plný fotek přes obě stránky. 

,,Ashton Irwin a jeho staro-nový objev?“ četla jsem potichu a zhluboka dýchala.

,,Který idiot tohle napsal?“ řekl Beau naštvaným hlasem. Podívala jsem se na článek a celý si ho přečetla.

Ashton Irwin (20), bubeník australské začínající kapely 5 Seconds of Summer, byl znovu viděn s dívkou o které se poslední týdny mluví. I jeho chybou se o této dívce všichni dozvěděli, když (omylem) vyzradil její twitter a všichni zjistili, že je to sestra bratrů Brooks z australské youtube skupiny Janoskians. Michael Clifford (18), jeho kamarád a zároveň člen 5SOS, včera večer přidal na svůj Twitter fotku, kde je celá sestava jak Janoskians, tak 5SOS a samozřejmě nechybí Lily Brooks (17) a Kiana Brown, začínající zpěvačka na youtube. Podle popisku u fotky se slavilo, nejspíše narozeniny Lily, podle příspěvků na jejím Twitteru ve stylu ,vše nejlepší'. 

Vše se začalo přiostřovat, když všichni odešli a v místnosti zůstala jen Lily a Ashton. Chvíli se na sebe dívali, pak se dívali na film, poté Ashton Lily objal a usnuli. Na tom by nebylo nic divného. Jenže v brzkých ranních hodinách, když se vzbudili, oba zamířili po schodech nahoru a kdo ví, co se tam ještě dělo. 

Podívejte se na fotky. Ty mluví za vše.

Děkujeme za upozornění a fotky anonymnímu zdroji.

Podívala jsem se na fotky, které dokonale zachycovaly celý náš večer ve dvou. Bylo to naprosto opravdové. Když jsem se podívala na první fotku, úplně jsem slyšela, jak jsem Ashtonovi říkala, aby si sedl vedle mě. Jak se mi smál, když jsem se bála a objal mě. Jak jsme se ráno probudili a zamířili do postele. Původně každý do jiné, ale nakonec jsme skončili vedle sebe.

,,Někdo nás večer viděl.“ zašeptala jsem.

,,Nechápu, jak.“ řekl Beau a znovu se podíval na článek.

,,Zajímalo by mě, jak se dostal na terasu, jinak by to nevyfotil.“ řekl Jai a podíval se směrem ke dveřím.

,,Teď jsem úplně nahraná.“ poznamenala jsem a sedla si na židli. 

,,Nikdo tomu neuvěří.“ řekl Luke a pohladil mě po ramenu. Jen co to dopověděl se naše mobily ozvaly. Všem začaly chodit tweety o tom, co to znamená a tak. Pár tweetů jsem si přečetla.

Že se nestydíš, děvko.

Spala jsi s ním?

Já vám to PŘEJU!

A další. Nadechla jsem se a napsala nový tweet.

@JollyLilyB: Měli jsme jen oslavu. Nevěřte ničemu, co se v novinách píše :) Mezi mnou a @Ashton5SOS NIC není.

My ti věříme.

Škoda, byli byste krásnej pár.

Po chvíli se ozvalo pár slečen, které mě asi měly rády. Při takových lichotkách jsem vždycky zčervenala. Taky kluci napsali nějaké tweety o tom, že to jsou naprosté lži a že tomu nemá nikdo věřit. 

@Ashton5SOS: Kdyby mezi mnou a @JollyLilyB něco bylo, tak bychom vám to netajili :)

Plácla jsem se rukou do hlavy. No to se mu teď povedlo. Zároveň jsem se ale musela usmát, bylo hezké, že se o to stará a řekne svůj názor. I ostatní kluci z 5SOS napsali, ať tomu nikdo nevěří a během odpoledne si z toho článku už dělali všichni srandu. Přišlo mi vtipné, jak se to tak rychle celé obrátilo. Šla jsem do koupelny, když mě něco přinutilo zastavit.

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora