pět

1.2K 71 9
                                    

Probudil mě jemný svit slunce, které svítilo do místnosti. Samozřejmě, že jsme zapomněli zatáhnout závěsy. Díky bohu, že nemáme sousedy, jinak by všichni viděli, co se tady dělo. Zívla jsem a posadila se. Až teď jsem si uvědomila, kde jsem. A že vedle mě leží ten krásný muž. Vypadal tak roztomile když spal. Jedna ruka mu visela z pohovky dolů, beanie mu z hlavy spadla na zem a pomalu oddechoval. Natáhla jsem se pro mobil a podívala se kolik je hodin. Bylo něco málo po sedmé. Opatrně jsem se zvedla, abych Ashe neprobudila, ale on se hned vzbudil.

,,Promiň." zašeptala jsem.

,,Kolik je hodin?" prohrábl si rukou vlasy.

,,Čtvrt na osm. Pojď si lehnout nahoru, všichni tam spí a máš tam připravený místo, já půjdu taky ještě spát." řekla jsem. Ash se zvedl a ospalým krokem se vydal ke schodům. Vyšel a zastavil se.

,,Kam teď?" zeptal se.

,,Musíme zjistit, kde je volno." pokrčila jsem rameny a potichu otevřela dveře do Jaiovo pokoje. Vedle Jaie spal Cal, vedle něho Mikey a na matraci na zemi James. Zavřela jsem a šla do dalšího pokoje. Ten byl obsazen Beauem, Lukem (Hemmings btw.) a Danielem.

,,Taky plno, tak půjdeš k Lukovi." řekla jsem a otevřela dveře do jeho mini pokojíku. Už jsem se chtěla otočit a říct Ashovi, že tam může jít, ale vedle Luka už někdo spal. Slečna s dlouhými vlasy. Objímal ji. Kiana.

,,Tak co?" zeptal se Ash.

,,No, ehm, asi budeš muset jít ke mně. Kiana měla spát u mě, ale nějak to zakončila u Luka."

,,Okej," Ash se usmál a šel za mnou. Otevřela jsem dveře a hned šla k oknům, abych zatáhla závěsy. ,,Promiň, já jen musím mít úplnou tmu, abych usnula." zasmála jsem se.

,,V pořádku." zasmál se, rozsvítil si baterku na mobilu a šel k posteli. Sundala jsem si kalhoty, protože jsem v nich už nemohla vydržet a lehla si. Lehnul si vedle mě. Leželi jsme u sebe hodně blízko, protože upřímně řečeno, neměla jsem tak velkou postel, aby se na ni vlezli dva lidi. Během chvíle jsem začala upadat do spánku a slyšela jsem Ashtonovo klidné oddechování. Pak mě nevědomě objal a já taky usnula.

__________

,,Lidi, pojďte se na něco kouknout." slyšela jsem šeptání.

,,Ty vole, ti se toho nebáli."

,,Vzbudíme je nebo budem dělat, že jsme to neviděli?"

,,Já nevím."

Měla jsme zavřené oči, ale už jsem začínala vnímat svět a poznávat, kdo co říká.

,,Pozor, lidi." řekl Mikey. Bála jsem se, co přijde, ale dál jsem dělala, že spím. Najednou jsem na sobě cítila váhu cizího těla. Zabručela jsem, když mě Mikeyho vlasy polechtaly na ramenu.

,,Slez ze mě, debile." zabručel Ash. Otevřela jsem oči. Mikey ležel na nás a usmíval se jako sluníčko. Pak jsem se podívala ke dveřím, kde stáli úplně VŠICHNI a sledovali nás.

,,To jste nikdy neviděli spát kluka vedle holky nebo co?" poznamenala jsem a chtěla se zvednout. Podívala jsem se na Mikeyho a ten se hned zvedl, abych mohla vylézt z postele.

,,Kde máš kalhoty, Lily?" vyjekl najednou Jai a běžel si přede mě stoupnout. Já říkala, že to je hotový otec.

,,To mám spát v těch úzkých džínách?" zeptala jsem se a vykoukla přes jeho rameno. ,,Navíc je úplně zbytečný, že stojíš přede mnou, protože za mnou je Mikey a Ash a myslím si, že pohled na mě zezadu je lepší než zepředu." řekla jsem a rozesmála se. Mikey zapískal. Natáhla jsem se pro džíny, které jsem pohodila vedle postele a natáhla si je. Pak jsem roztáhla závěsy. Ashton pořád ležel v posteli a nechtěl vstát.

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ