deset

1.1K 65 6
                                    

STRAŠNĚ MOC DĚKUJU ZA VŠECHNA ČTENÍ, VOTES A KOMENTÁŘE. JSTE ÚŽASNÍ! <3

Tak teď budu za úplnou blbku. Bavím se tady s holkama, že nevím, kdo bude jako předkapela, a pak si v klidu na pódium přijdou Janoskians s mými bratry v čele. Né, vůbec jsi to Lily netušila. Už vidím ty tweety. 

Stále jsem zírala na pódium, kde kluci vykřikovali svá jména. 

„Já je zabiju.“ pošeptala jsem. Abyste to pochopili. Nejsem na ně naštvaná kvůli tomu, že tady budou hrát, ale kvůli tomu, že ani nemají tu potřebu nebo povinnost mi to říct. Holky celou dobu ječely, ale já si to uvědomila až teď. James stál za DJ pultem a už tam něco pouštěl. Poznala jsem, že to je píseň Best Friends. Beau ji jednou omylem složil a pak se nějak chytla a kluci ji chtěli zpívat. Já ji měla moc ráda. Nejvíc mě ale bavil tanec, který k němu měli. Všechny holky kolem mě dělaly to stejné, co kluci na pódiu, jen já stála jako tvrdé y, protože upřímně jsem se ten tanec nikdy nenaučila. A pořád jsem nemohla uvěřit tomu, že moji kluci předskakují 5SOS. Podívala jsem se na Jaie, který očima prohledával publikum, až se zastavil na mně. Zvedla jsem na něho obočí. Jen se uculil. Vytáhla jsem mobil, vyfotila kluky a hodila to na Twitter.

@JollyLilyB: Jdu na koncert @5SOS a najednou přijdou @janoskians. Už mě nic nepřekvapí!

„Hrozně rádi vás vidíme!“ vykřikl Daniel do mikrofonu. Fanynky zaječely.

„Doufáme, že jsme pro vás příjemným překvapením.“ uchechtl se Luke.

„A proto pro vás máme ještě dvě překvapení!“ řekl Jai. 

„To první je to, že vám tady dneska zazpíváme zbrusu novou písničku, která se jmenuje That's What She Said!“ vykřikl Beau a ozvaly se první tóny písně. Nová píseň. Žiju s nimi a ani nevím, že by něco plánovali, vymýšleli či skládali. Jsem to ale sestra. Písnička se mi ale dost líbila. Asi zatím nejvíc z těch pěti, co měli. Byla chytlavá a prostě skvělá. Poté zahráli ještě Set This World on Fire, This Freakin Song a zakončili to Real Girls Eat Cake při které byl Jai převlečený za ženskou. Dostala jsem brutální záchvat smíchu. Tak tohle mu budu připomínat ještě hodně dlouho. 

„A teď bychom byli rádi, kdybyste pořádným křikem přivítali 5 Seconds of Summer!“ zařval James. Fanynky a fanoušci, pokud tam nějací byli, se rozkřičeli. Někdo řval 5SOS, jiný jména kluků a další věci typu miluju vás. Pak to tvořilo docela zajímavou kombinaci, když řvali přes sebe a navíc každý úplně něco jiného. Po chvíli přišli i kluci, ale stoupli si vedle sebe dopředu. Janoskians tam pořád stáli. Plácli si s klukama a Lukey si vzal mikrofon.

„Jsme rádi, že jste sem dnes všichni přišli!“ řekl svým hlubším hlasem.

„Máme pro vás obrovské překvapení, které tady už kluci trochu zmínili.“ křikl Ashton do mikrofonu, který držel Jai.

„A my doufáme, že z něho budete mít radost,“ řekl Mikey. „Protože...“ podíval se na kluky.

„POJEDEME NA SPOLEČNÉ TOUR!“ zakřičeli všichni do mikrofonu.

Moment.

Společné tour?

Prosím, ať to není to, co celou dobu domlouvali a já do toho byla zapletená. Protože jestli ano, tak si nedokážu představit, jak mám vydržet několik měsíců s devíti kluky na tour. Tak to bude ještě hodně zajímavý. 

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Where stories live. Discover now