Özel bölüm ⚓

7.2K 356 165
                                    

#MelMer <3

" Ayol tamam her şey hazır! " Melike 'lerin kapısının önünde durmuş ve Mert 'in heycanını yenmesini bekliyorduk. Mert heycanla çiçeği Emir 'in eline verdi " Yok yok ben gidiyorum siz isteyip gelirsiniz " Burak kahkaha atarken Berna ona eşlik etti. Mert 'in babası ise " Oğlum sen salak mısın? Bayılıp duruyormuşsun zaten pısırık mısın sen? " yengem ona yandan yandan baktı " Baban da zaten elini yumruk yapıp masaya vuruyor oğlum. " Yengem amcam ile dalga geçerken biz kahkahalar ile onları izliyorduk.

" Bayılıyorum şu muhabbete. " diye kulağıma fısıldayan eşimle gülümsedim. Telefonum titreyince hemen çantamdan aldım, Melike art arda mesaj atmıştı.

Yengeciğiim <3 = Çok heycanlıyım awsu

Yengeciğiim <3 = Nerde kaldınız ya?

Yengeciğiim <3 = Mert bayıldı mı doğru söyle?

Yengeciğiim <3 = LAN BAK CEVAP VER BENDE BAYILICAM ŞİMDİ

Ben = Geldik kapıdayız. İçeri giricez Mert biraz sakinleşince.

Yengeciğiim <3 = Bir evlenelim şunu doktora götürücem, bıraksın şu panik ataklığı aşşağı getirtmesin beni!!!

Son mesajı sesli okudum " Mert 'cim hayatın tehlikeye girebilir. " Mert çiçek ve çikolatayı alıp binadan içeri koşarak girdi. " Bu çocuk kime çekti bu kadar pısırık? " güle güle içeri girdik.

Ailemi seviyordum, ailem olan insanı ise her şeyden çok seviyordum.

Arkadan Emir ile birlikte çıkarken dayısının omuzlarında olan oğluma daha sonra da teyzesinin kucağında ki kızıma baktım. O kadar güzel bir aileydik ki hayran kalıyordum bazen, bir aradaydık hayatımız sorunsuz geçiyordu. Tabii küçük sıkıntılar oluyordu ama üstesinden geliyorduk, hep birlikte.

Şuan belimi tutan adamla da her şeyin üstesinden gelebileceğime emindim, o beni güçlü tutan tek şeydi.

" Dilara 'lar gelmiş mi? " diye soran Berna 'yı kafamla onayladım. Kendisi de evlenmişti ve bir tane oğlu vardı. Burak ise evliydi ve karısı hamileydi. Gökçe 'ye üzülüyordum cidden, şuan çocuklardan tek kız olan oydu. Bir sürü abisi vardı ve babası da çocuktan farksızdı.

" Şu çocuğa kısa kısa giydirme dedim bin defa. " diye söylenmeye başladı Emir. Omuz silktim " Yoo ilk defa söyledin. " kaşlarını kaldırdı " Hee bir an gaza geldim o kadar erkeği görünce babaları gibi bunlar güven olmaz. " Uzay ve Atlas ona yandan yandan ' Haspam ' der gibi bakarken Esma dayanamayıp " Bizim oğullarımıza kurban olsun senin çirkin kızın. " dedi. Emir ağzını açarken Melike kapıyı açıp onu içeriye çekti.

Eve girince bizimkiler ile selamlaştım " Mert bayılmaz dimi lan? " diyen Atlas 'a Emir cevap verdi " Bir ihtimal. İki saattir kapı da bekliyoruz sonuç olarak. " gülüşerek içeri girdik ve heycanla birbirine bakan MelMer çiftine baktık.

O kadar tatlı gözüküyorlardı ki onları gülümseyerek izliyorduk. Kaçamak kaçamak birbirlerine bakıyorlar sonra utanıp geri önlerine dönüyorlardı.

Odada bir sessizlik hakim olurken beyler de bunu anlamışçasına içeri girdiler ve boş yerlere oturdular " Ee babacım nasılsınız? " diyen Emir 'le sohbet yavaş yavaş başlamıştı.

<3

1 saat sonra

" Ee artık sebebi ziyaretimize gelelim. Yoksa biliyorsunuzdur bayılıyor bizim oğlan. " biz kahkaha atarken Mert öksürmeye başladı.

Melike kahveleri uzatmaya başladı. Bizde istemiştik ama ' sizinle mi uğraşıcam ya gidin kafeye için ' diye cırlamıştı. " Damat bey kusura bakma da senin bu kuzenin çok fena  " Burak 'ın dediğini duyan Melike öksürdü ve şirince güldü. " Bu istemenin bitişi de var Burak 'cığım. " bariz tehtidi ile Burak yerine sindi.

𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳𝘪𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Where stories live. Discover now