9 ⚓

11.8K 642 139
                                    

Emir 'den devam..

" Uzay boş yapma anasını satayım. " Atlas 'a gerçekten çok hak veriyordum. " Anamı karıştırmasana pezo. " " Uzay Atlas seni döverse ona zevkle yardım edeceğim. " " Bu fikri eyleme dönüştürmeye ne dersin Emir? " sırıtarak Atlas 'a baktım " Mükemmel bir fikir. " " Siz var ya kurban olun bana şerefsizler. " tirip atarak önden sınıfa girdi.

Atlas söylenerek girerken bende sırıtarak girdim sınıfa. Uzay ne kadar mal olsa da gurubun neşe kaynağıydı bir nevi, ben nötrdüm, Atlas ise tam bir duvardı onun duvarlarının bir gün yıkılıcağını düşünüyordum hemde bir kız tarafından, açıkçası merak ediyorum bizim buzdan heykelin duvarlarını yıkacak kızı. Uzay ise göründüğü gibi enerji saçan biriydi ve çoğu zaman bu kadar enerjik ve mutlu olması sinirimi bozuyor hatta bazen hayatımdan engellemek istiyordum.

" Emir masanda ki ne? " masamda ki unicornlu şekeri elime aldım " O ne lan öyle? " " Şeker " diye mırıldandım. Şekerin çubuğunda ki küçük kağıdı açıp okudum ' Masanın altında bir not var lütfen onu oku ' şekeri masaya bıraktım ve elimi masanın altına sokup kağıdı aldım. " O ne? " ben cevap veremezken Atlas " Uzay biz kantine gidelim. Emir bir şey istiyor musun? " " Hayır, sağol." kafasıyla onaylayıp Uzay 'ı da sürükleyip sınıftan çıktı.

Kâğıdı açıp satırları okumaya başladım ;

' Öncelikle selam Emir.

Bilmeni istediğim bir şey var ki anonimin seni çok özledi :)

Sanırım özlemeye alışmam gerekecek çünkü bir daha seni rahatsız etmeyeceğim. Sadece bilmeni istediğim şeyler var. Sevgime güvenmemen canımı çok yaktı. Oysa ki ben seni her şeyden, herkesden çok daha fazla seviyorum hatta nasıl bir sevgi biliyor musun?

Bilemezsin Emir, sen kimseyi bu kadar sevmedin. Ben anlatsam bile anlayamazsın çünkü benim sevgim anlatabilecek gibi değil. Evet aşık değilim, çünkü günümüzde aşk çok basit bir şey biri aşık oldum der diğeri ise aşık olmamasına rağmen eğlence için bende sana aşığım der. Oysa sevgi aşk gibi değil.

Sevgi, çoğu zaman gelmeyeceğini bilerek beklemek, sevmeyecegini bilerek sevmek, sevmekten korkmamak, gerekirse göğsünü gererek sevdiğim demek bence.

Ve, ben seni seviyorum sevdiğim.

Bazen her istediğimizi her hayal ettiğimizi elde edemeyiz benim hayalimde, istediğim de olmadı. En büyük hayalim kokunu hissetmek. İsteğim ise sadece yanım da olman ama, olmadı.

Benim mesajımla gülümsedin mesela.

Beni ilk başta engelleyebilirdin ama yapmadın.

Konuştun, sana olan sevgimi dinledin mesala şuan bu kağıdı okuyor olman bunlar benim için çok değerli ve özel şeyler. İlk sevdiğimsin benim belkide sonum olursun.

Sevgi, acı da getirir beraberinde Emir, ben alıştım bu acıya ama sen sakın alışma olur mu?

Burda seni seven bir anonim olduğunu asla unutma, lütfen.

Şu zamana kadar rahatsız ettiysem de özür dilerim Emir, hoşçakal. '

Beni gerçekten seviyordu bunu satırlarından anlamak mümkündü. Ama, benim sevdiğim biri var ya da anonimin dediği gibi sevdiğimi sanıyorum, bilmiyorum.

Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.

Anonimin üzülmesini istemiyorum ama ona karşı bir şey hissetmiyorum onu tanımıyorum bile.

Belki de anonimin dediği gibi ' Sevgi beraberinde acı getirir ' ben acı çekmiyordum mesela, sevmiyor muydum Elis 'i?

Başım ağrımaya başlarken kağıdı çantama koydum sonra da kafamı sıraya koydum. Ve gözlerimi kapattım uyursam düşünmezdim..

- Anonimin ağzından -

Dilara 'nın boynuna kollarımı dolayıp hıçkırıklarımı serbest bıraktım " H-hiç başlamamalıydım bu anonim işine. Ne oldu şimdi? Umut besledim ve ortada bırakıldım. Kendimi 8 çocukla ortada kalmış gibi hissediyorum. Salak gibi umut besledim. K-keşke Elis 'i kurtarmasaydım iyice dövselerdi! " " Ne? Sen Elis 'i mi kurtardın? " kafamı boynundan kaldırdım ve onaylar anlamda salladim " Ne zaman? Nerde? Neyden kurtardın? Neden kurtardın gerizekalı?!"

" Bir grup kız onu hırpalıyordu dayanamayıp bende girdim olaya sonra Emir geldi ben yaptım sanıyor. " " Neden yaptın? Ya sana zarar gelseydi? " " E-emir onu seviyor Dilara, ne yaparsam yapayım seviyor. Eğer orda onu dövselerdi Emir üzülücekti, b-ben onun üzülmesini istemiyorum " " Sen çok güzel seviyorsun
" " Bu güzel sevdadan vazgeçmekte istemiyorum ama bu acı artık çok fazla geliyor. " " Vazgeçerken de acı çekeceksin
" " Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ben. " " Şimdi yemek yiyip uyuyorsun sonra düşünürüz bunu hasta olmanı istemeyiz değil mi tek boynuz? " " aklıma Emir 'in aldatılması geldi. " hafifçe güldüğüm de omzuma yavaşça vurdu. " Ona tek boynuz değil böyle 20 'şer 30 'ar tane boynuz lazım. " kahkaha attım " Deme öyle ya. " " Çok mal birini seviyorsun bil istedim. " " Ah ah, mal ama seviyoruz işte " diyip omuz silktim.

Seviyorum işte.

𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳𝘪𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Where stories live. Discover now