21 ⚓

9.3K 508 304
                                    

Dilara 'nın ağzından

Atlas 'la beraber valizleri yerleştirirken " Sen geç ben koyarım" dedi işini yapmaya devam ederken. Saçlarını karıştırırken çok tatlıydı, şerefsiz ya.

" Gerek yok, kendi valizimi kendim koyarım " diyip yan taraftan valizimi aldım ve Atlas 'a doğru dönerken aramızda ki mesafe çok az olduğundan dudaklarımız birbirine değdi. Kalbim hızlanırken, Atlas 'ın büyümüş gözlerine bakmaya cesaret edemedim ve bir anlık endişeyle dudağımın üstünde ki dudağını öptüm.

Ben az önce Atlas 'ı öpmüştüm değil mi?

Hemde dudaktan.

Atlas kendine gelip beni iterken bir iki adım geriledim " Ne yapıyorsun sen?! " öfkeyle bağırdığın da etrafta kimsenin olmaması 2 gram olan şansımdı herhalde. " B-bilerek olmadı yemin ederim! B-bir anda oldu! " lanet olsun kekelemiştim ve sesim titriyordu.

Gözlerinden öfkesi okunurken " ne sanıyorsun kendini?! " " Bir anda oldu. Hem bilerek de olmadı diyorum! Senin bildiğin tek gecelik kızlardan değilim ben! " göz devirdi " Tabii tabii! İlk fırsatta dudağıma yapıştın kızım! " yüzüne tokadı yapıştırdım ve gözlerim dolarken koşarak otobüse bindim.

Leyla ve Emir yan yana otururken koridor tarafında oturan Leyla 'yı kolundan tutup kaldırdım ve çekiştirerek en önlerde ki boş yere geçip otururken " Ne oldu kız? " ona bakınca dolu gözlerimi görmesiyle kaşları çatıldı ama ona anlatacağımı bildiği için sustu ve yanımda oturmaya devam etti.

Atlas 'da otobüse binip Emir 'in yanına geçti. Aramızda çok mesafe olmadığı için dediklerini duyabiliyordum. Tabii duymak istediğim pek söylenemezdi.

Emir " Ne oldu lan? Ne bu haliniz? " diye sorarken kulaklığımı takıp kafamı Leyla 'nın omzuna yasladım..

Atlas 'ın ağzından

Dilara ile tartıştıktan sonra o gidince sinirle valizleri koyup sakinleşmeyi bekledim. Kendini ne sanıyorsa?!

İç sesim ' Eğer öyle bir kızda neden gözleri doldu, neden sesi titredi, neden kekeledi ' diye bağırırken sinirle otobüse bindim.

Dilara önde Leyla ile otururken yüzünü görmesem bile hırsla inip kalkan göğsünden sinirlendiğini rahatça anlayabiliyordum.

Emir 'in yanına oturunca " Ne oldu lan? Ne bu haliniz? " diye sordu " Öptü beni, yani tam olarak öpmedi " saçmalarken Emir gözlerini kocaman açmış bana bakıyordu " Yalnışlıkla dudaklarımız birbirine değdi gibi bir şey, sonra öptü beni işte sürtük gibi! " sinirle solurken devam ettim " Tartıştık felan sonra o da otobüse bindi işte. " Emir 'in kaşları kalkarken dostça omzuma vurdu.

" Kardeşim bahsettiğin kişi Dilara. Hiç sevgilisi olmamış az önce ilk öpücüğü alınan o, sen değilsin sinirlenmem saçma "

Ağzım açılırken düşünebileyim tek şey..

Ne yani az önce Dilara bana ilk öpücüğünü mü verdi ?

•       •       •       •       •       •      •       •       •        •      

Dilara ve Atlas 'ı shipliyor musunuz?

Dilara ve Atlas 'ı shipliyor musunuz? ❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳𝘪𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Where stories live. Discover now