12 ⚓

11.1K 669 210
                                    


Esma sen beni hep ıslat be !

Emir önüme gelip durdu ve üstün de ki sarı sweet 'i çıkartıp ilk önce kafamdan geçirdi. Allah 'tan altında beyaz tişört vardı yoksa bakanları dövmek ile uğraşırdım. Ben onu şaşkınlıkla izlerken kollarımı da giydirdi " Sarı yakıştı. " diyip sırıttığın da yüzümün kıpkırmızı olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

" Kırmızı da yakıştı " kafamı yere eğdim ve saçım kulak arkası ettim " T-teşekkür ederim ama gerek yo- " " Islak ıslak hasta olursun o yüzden üstünden çıkartmıyorsun. " " Teşekkür ederim. " kafasını onaylar anlam da salladı " Rica ederim görüşürüz. " " Görüşürüz. " diye mırıldanıp peşinden baktım.

Üstümde sevdiğim adamın sweet 'i vardı.

Onun kokusu sinmişti.

Çığlık atmamak için kendimi zor tuttum ve bakışlarımı Esma ve Dilara 'ya çevirdim. Onlar da benden farksız duruyordu " H-hadi spor salonuna gidelim. " mırıldanmam ile arkamı dönüp gitmem bir oldu.

Kendimi tutabilceğimi sanmıyordum.

Koşar adımlarla spor salonuna girip çığlığa bastım ve sweet 'i sıkı sıkı tutup burnuma götürdüm. Şeker gibi kokuyordu.

" Allahım feeeeelllssss. " çığlık atarak içeri giren kankalarıma baktım onlar da bana baktı ve bir anda çığlık attım. " Emir sweet 'ini bana verdi, düşüne biliyor musun?! Elis 'e bir kere olsun vermedi! Atlas ve Uzay 'a bile zor verdiği sweet 'ini bana kendi giydirdi! " " Allahım 2 eniştem yolda da, ben niye sapım ulan?! " Dilara aniden dertlenirken sinsice sırıttım.

" Buzdan heykeli yıkmaya ne dersin? " " Buzdan heykel?" " Atlas enişteciğim. " " üf anasını satayım. Bir şey belli değil enişte enişte! Gençler sapız şuan kendinize gelin rica ediyorum amaa! "

" + Yan yatan sekiz " " +kıçını devirmiş olanından " Dilara 'nın dediğine gülerken o omuz silkti " Ne yapayım sonsuz demeye üşendim! " " Salak o daha kısaydı. " Dilara omuz silkip önden çıktı. Bizde böyleyiz işte.

<3

Spor salonunda ki koltuklar da oturup hocanın gelmesini bekliyorduk. Metametik dersi yavaş yavaş geçerken beden bir anda bitiyordu.

2 ders mi 2 saniye mı anlamıyorum cidden.

Üf sinirlendim ben yine.

" Emir 'e anonimden yazmaya devam edecek misin? " " Emin değilim ya şuan iyi ama belki yazmam. " " Bence öyle de iyiydi duygularını daha iyi açıklayabiliyordun en azından. " " Sevgime güvenmediğini söyledikten sonra onunla konuşmam çok saçma olur ama. " " Seni tanımıyor bile
Eğer öyle bir şey olursa sende sevgisine güvenmezdin. Hiç tanımadığın biri belki de tanıyorsun ama bunu bilmiyorsun düşünsene. Seni sevdiğini söylüyor felan ben olsam inanmazdım yani. "

Dilara onaylarcasına kafasını salladı " İlk defa bu paçoza hak veriyorum. Ben olsam inanmazdım ki hepimiz eminiz ki Emir Elis 'i sevmiyor. Öyle sanıyor ve ayrılmış zaten o da anladı demek ki veya biri ona anlattı. "

" Kim anlattıysa Allah Razı olsun! Böyle saf bir insana bir şey anlatmak zor olmalı. " " Gelmiş çocuğa aşık olmuş bir de saf diyor. " " Kim kime aşık? " Uzay gelip önüme oturduğun da dilimin tutulduğunu hissettim.

Her yerden fırlıyor korkuyorum artık.

" Aşık işte biri birine. " " Ha dedikodu yanii okuldan mı bari? " " Yoo benim arkadaşlarımdan tanımazsın yani. " Uzay bana döndü " Dilara 'yı tanıyorum ama seni tanımıyorum Uzay ben. " uzattığı elini sıktım yengesinin kuzusu yiaa.

"Leyla bende memnun oldum
" " Bende. " dedikten sonra sırıtıp göz kırpttı ve Esma 'ya döndü. " Sınıfta kaçtın da burda kaçamadın bakıyorum da "

Sakinim, sakin..

Sadece küçük bir, kesinlikle küçük.

Feels geçiriyorum.

Valla hem eniştem, hem de yengesiyim ben onun yoksa tatlı çocuk şimdi yani.

Neyse ki kankama ayarladım yabancıya gitmiyor canım oğlum.

" Selam " " Selam " Emir ve Atlas 'da gelip yanımıza oturduğun da nefesimi tuttum. Bugün çok fazla mı yakındık ne oluyor ya?

Dilara ve Atlas, Uzay ve Esma 'yı dinlerken Emir kulağıma eğildi ve

" Sweeti çıkarmamışsın. "

𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳𝘪𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Where stories live. Discover now