22 ⚓

9.5K 534 118
                                    


" Ne yani ilk öpücüğünü Atlas mı aldı? " Dilara kızarmış gözlerini yere dikti " Aldı denemez. Verdim " sesi titrerken devam etti " Verdim vermesine de sürtük muamelesi yaptı. " omzunu sıvazladım.

" Hatasını anlar bence, üzme kendini. Sen öyle biri değilsin. Kendin biliyorsun biz biliyoruz yetmez mi? " gözlerini kaçırdı bu sefer " Yeter ama öyle demesi bilm- " " Ondan hoşlanıyorsun değil mi? " " Emin değilim. Onu neden öptüm aklım almıyor. "

" Hoşlandığın için mantığını değil kalbini dinledin. " " Dinlemez olaydım " tebessüm ettim. " En azından sevdiğin kişiyi öptün. Hatasını fark etsin konuşursunuz." Kafasını onaylar anlamda salladı ve " En azından sevdiğim kişiyi öptüm. " kendi kendine kabullenmeye çalışıyordu sevdiğini, sevdiği kişiyi öptüğünü, ilk öpücüğünü verdiğini..

6, 7 saat sonra..

Odama girip kapıyı kapattım. Gece saat 5 'di ve yeni eve gelmiştim. Annemler uyurken de sessizce odama girmiştim.

Pijamalarımı üzerime geçirip duş almaya üşenerek yatağıma girdim. Annemden sabah güzel bir azar işiticektim ama üşeniyordum.

<3

Üstümde zıplayan gerizekalı Esma ile güne başlamak zordu. Hadi başladım diyelim -357368 adım geriden başlıyordum.

Gözlerimi aralamadan saçını ellerimle tarayıp bulduktan sonra sertçe asıldım. " ah! " dudaklarımdan dökülen acı dolu inlemeye gözlerimi araladım. Kedini saçımı çekmiştim.

" Esma Allah seni alsın alsın! " " Tövbe de mal! " " Amin amin amin " diye mırıldanırken karşı pufta oturup düşünceli bir şekilde yere bakan Dilara 'ya baktım. Atlas 'ın söylediklerini kafasına çok takmıştı.

Hatta gözlerinin altında ki morluklardan uyumadığı rahatça belli oluyordu. Ayaklarımı yataktan aşşağı sallandırdıktan sonra ayağı kalktım Esma 'ya kaş göz yaparak Dilara 'yı gösterdiğim de kulağıma eğildi " Geldiğimizden beri aynı pozisyonda duruyor. Ne olmuş anlattı mı sana? " " Atlas 'la bir şeyler oldu dün otobüse binmeden önce " " Bana anlatmayın sakın! "

Kafasına vurdum " Uzay 'ın yanın da gelip anlatırdık kanka zaten. " " Ha doğru " diyip elime vurdu ve devam etti " Ee ne olmuş? " " Kendi anlatır. " onaylayarak Dilara 'ya ilerledi " Kız kalk hadi! Geldik! " " Hı? " " Diyorum ki! Daldığın yerden kaldır kafanı da kahvaltı yapalım artık. "

" Benim canım pek istemiyor siz ya- " " Hadi hadi ister canın " diyerek kolundan tutup kaldırdım ve mutfağa doğru sürükledim.

Kahvaltı hazırlarken mutfağa dalan Burak 'a (Abime) ters ters baktım " Git burdan Burak! " " Ay benim canım kardeşim! Büyümüşte kahvaltı mı hazırlarmış? " ardından durdu ve " Bende yiyeceğim! " diyerek masaya oturdu " Ya Bırak git Berna 'ya (Ablama) hazırlat! "

" Berna anca uyuyor kızım! Yapmışsınız işte yiyelim! " " yiyelim? " sorar gibi konuştuğum da Esma devam etti " En son yiyelim dediğin de sadece sen yemiştin ve biz aç kalmıştık " gözlerimi devirdim " Kalk hadi ya! " " Tamam vallahi sizi bekleyeceğim " oflayarak masaya kahvaltılıkları koydum ve bende oturdum Burak 'a bir tabak çıkartıp ona göre yemek koydum " Bu ne kızım kediye mama mı veriyorsun? " " Öf Burak ya dolu tabak! "

" Tamam pizza söyleyeceğim ondan da yersiniz " " Hee! Ye o zaman " " Adam ol! " diyip yemeğe gömüldüğün de tip tip ona baktım. Hayvan ya.

<3

" Bunu mu giysem? " Esma elinde ki elbiseyi bize gösterdi " Güzel, güzel giyin artık " ofladı " Allah Allah ya giyiyorum işte! " o banyoya ilerlerken peşinden göz devirdim. Dilara kafasını dağıtsın diye bar gibi bir yere gitmeye karar vermiştik bence bar değil başka bir seydi orası tam çözememiştim ama olsun.

𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳𝘪𝘵𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘨Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin