15.

79 6 0
                                    

"Co mám od tebe očekávat? Jak ti můžu věřit, že pro Piga neděláš?"

Usmál se a prohrábl si vlasy.

"Protože bych nedělal pro někoho, kdo mi zabil otce. Pig ani neví, jak se jmenuju doopravdy. Kdybych dělal pro Piga, myslíš, že bych ti řekl svoje pravé jméno?"

Pořád jsem si nebyl jistý, jestli mu můžu věřit. Zase na jednu stranu, Hoffmann opravdu měl syna a nikdo o něm nevěděl, jenom já a on.

"Jak dostáváš info od Piga?"

"Jednoduše, jsem jeho přítel, teda milenec. Nedobrovolně, samozřejmě. Potřeboval jsem informace, hodně informací ohledně toho, jak to u něj je a jiná cesta nebyla. Věděl jsem, že tě sleduje a ví o tobě snad všechno, má v kanceláři nástěnku, kde má Charlieho uprostřed a kolem něho spoustu informací a fotek o vás obou. A otec mi o tobě kdysi říkal, ale nemohl jsem tě nikde najít, až teď. Pig mi hodně věří, vím toho hodně."

Celou dobu jsem se mu díval do očí, měl je stejný, jako Hoffmann. Mluvil pravdu, oči měl upřímné a trochu ustrašené. Něco mě nutilo mu věřit.

"Fajn, budeš přenášet informace. A teď mi pověz, co všechno víš."

Vstal ze židle, upravil si kalhoty a přesedl si ke mě na stůl. Schválně odsunul všechny papíry na bok a sedl si přesně doprostřed, rozkročil nohy.

"Pig chce Charlieho, hrozně ho miluje a násilím si ho chce vzít. Je úplně mimo a moc o tom se mnou nemluví. Ale tohle dává najevo až moc. Často mi tak říká při sexu. Danny, ten sex je tak příšerný...."

"Sex mi popisovat nemusíš." Zastavil jsem ho se znechuceným výrazem. Chudák.

Nahnul se ke mě. Koukal mi do očí, jakoby se v nich snažil něco najít. Přibližoval se ke mě čím dál tím blíž a když byl rty jen pár milimetrů od mých, musel jsem se odtáhnout. Charlie, Danny, Charlie.

"Promiň, ale to nejde." Zamumlal jsem se a zvedl se od stolu. Kurva, nesmím se na něho dívat!

"Nemusíš se na nic omlouvat, Danny. Chápu tě. Už budu muset jít." Přišel ke mě blíž, aby se rozloučil. Podal mi ruku, a když jsem ji přijal, stáhl mě k sobě a vášnivě políbil. Nemohl jsem si pomoct a narazil ho na stůl. Připadal jsem si jako zvíře, chtivé zvíře. Ale nemohl jsem to ovládat.

"Miluju tě." Vzdychl. Úplně jsem se zarazil a vybavil se mi Charlie. Jako bych ho viděl před sebou. Jako ten sen... Byl od krve a šeptal ty slova.

"Austine, prosím tě, odejdi."

Sklonil hlavu, sebral si svoji tašku a rychle vypadl z kanceláře.

Sjel jsem zády stěnu. Vložil jsem hlavu do dlaní a zhluboka dýchal. Tohle přece není normální. 

Trust Me! | Break The CycleWhere stories live. Discover now