Bölüm R1: Geri Dönüş

0 0 0
                                    

Hüso, Zula'ya, arkadaşlarının yanına, geri dönmüştü. İçeri girdiğinde onu ilk Leo karşıladı.
-Nerelerdeydin? Seni çok özledim.
Hüso hiçbir şey demedi. Gülümseyerek onun yanına gitti. Fakat gülümsemesinde bir bozukluk vardı. Leo bunu farketmişti. Yine de hiçbir şey olmamış gibi onun elini sıktı. Hüso konuştu.
-Geldim.
Yuki de Hüso'ya biraz yakından baktı.
-İyisin.
-Evet. Artık iyiyim.
Garipti. Hüso farklı konuşuyordu. Bu da rehabilitasyonunun sonucuydu. Hüso böyle düşünerek kendini iyi hissetti. O sonuçta artık yeni biriydi. Nao'nun da kendisini görmesini istiyordu. Tekrardan, o sonuçta artık yeni biriydi. Nao bunu anlayacaktı. Yuki camdan dışarıyı gösterdi.
-Nao da dışarı çıkmıştı. Çok üzüldü senin için. Hep seninle konuşmak istedi. Kendini suçladı.
Hüso bunları duyunca garip bir şekilde iyi hissetmişti. O üzülürse çok kötü hissederdi fakat bu durumda onun yanına gidip onu iyi hissettireceğini bildiği için bir gururlanmıştı.
Hüso, Nao'nun yanına gitti. Nao'nun bakışları garipti. Kafası karışmıştı. Hüso ona sarıldı. Nao hiç beklemeden sesini çıkardı.
-Bırak da içeri gireyim.
Hüso onu bırakınca Zula'ya gitti. Yatağına girdi. Hüso da onun gibi garip hissediyordu.
-Hiç mi özlemedin beni?
Nao'dan cevap gelmedi. Hüso yine de iyi hissediyordu. Kesinlikle bu yeni hali onu etkilemişti, bundan emindi, Hüso. Zula'da sessiz bir kaç saat geçti. Hüso, Leo ve Yuki oturuyorlardı. Hepsi kendi işleriye meşguldü. Hüso, ejderha Blast'le de ilgilendi. Bir gariplik vardı. Bu gariplik tam iki gün sürdü. Nao, Hüso'dan kaçınıyordu. Hüso da ondan kaçınıyordu. Onun zamana ihtiyacı olduğunu anlamıştı. Onunla hiç konuşmadı, bir yere kadar. Zula'dan dışarı çıkarken Nao'yu yakalamıştı.
-Neden konuşmuyorsun? Sen gittiğinden beri doğru düzgün konuşmuyoruz, farkında değil misin?
Nao'nun yüzünde yine onu iki gün önce ilk gördüğü andaki gibi garip bir bakış vardı.
-Öyle bir şey yok.
Nao kaçarcasına uzaklaşmaya başlamıştı. Hüso bu durumu kaldıramadı. O değişmek için, onlara layık biri olabilmek için neler yapmıştı.
-Anladım, Nao. Sen beni öldürmeye çalışıyorsun. Biraz anlayışlı olun.
Nao sinirle kahkaha attı.
-Anlayış? Sen kafanı götünden çıkar önce.
Hüso öfkeyle uzaklaştı. Saatler sonra Zula'ya geri döndü. Giremeden Leo'ya yakalanmıştı. Kızgın olduğu belliydi. Hüso ondan kaçmak istedi. Leo onu tuttu.
-Gerizekalı herif, "Sen beni öldürmeye çalışıyorsun" denir mi? Bak hareketlerine dikkat et.
Hüso homurdanarak Leo'nun yanından uzaklaştı. Gece olunca geri döndü. Leo dışarıdaydı. Hüso onun yanına sakinliğini korumaya çabalayarak geldi.
-Sana kızdım, Leo. Biraz anlayış-
-Biz sana kızdık asıl, gerizekalıca hareketler yapıyorsun.
Hüso öfkesine hakim olamamıştı. Etrafa saldırmaya başladı. Leo neden hep araya giriyordu. O olmadan da Nao'yla arasındaki mevzuyu halledebilirdi. Leo onu durdurmaya çalıştı.
-Tavırların can sıkıcı.
Hüso ve Leo'nun kavgası nasıl sonuçlanacaktı?

Battland Maceraları Vol. 2Where stories live. Discover now