✨ VIII. A megmentés ✨

188 45 19
                                    

A bűvészetben nem lenne szabad tudni a választ. Mindig a kérdésről kell szólnia.

Whit Haydn

Teljes rémültséggel álltam a lift előtt Daniel-el együtt. A három férfi erősen szuggerálva fogta rám a fegyvert, míg Atlas-t másik két nagy darab fickó fogta le, akik most érkeztek jelen pillanatban.
Mozdulni sem mertem, mert eléggé meg voltam ijedve, Atlas pedig nem bírt egy helyben maradni, ide-oda cikázott, de persze, csak próbált kiszabadulni, mert esélye sem volt.

- Fiacskám, jó újra látni!- jött oda hozzánk egy nagyon ismerős férfi.

- Arthur Tressler, maga mit keres itt?- lepődött meg Daniel.

- Én a fiamhoz jöttem, de láttam, hogy a barátnőjével enyelegsz, és ez nagyon nem tetszett nekem, ezért is avatkoztam közbe.- végig nagy mosollyal az arcán mondta Danielnek.

- Én nem vagyok a fia barátnője!

- Téged senki nem kérdezett!- fordult felém a férfi.- Vigyétek őt a Walter hálószobájába!- jelentette ki Tressler.

- Tessék? Most ezt jól hallottam?- akadtam ki, majd két férfi fogott le.

- Hagyja őt békén Arthur!- csatlakozott hozzánk Dylan.- Mit ártott ő magának?

- Az ég világon semmit, de a fiam szeretné magának a lányt, én pedig megteszem érte, amit kért!- jelentette ki, majd mosolyogva rám emelte a tekintetét.- Szóval csinoska, kérem fogadjon szót, és menjen az urakkal a fiam hálószobájába!- kérte tőlem szépen.

- Nem, még mit nem! Mit képzel maga, mi vagyok én?- kérdésemre viszont nem válaszolt, csak mosolygott, ezután pedig elvittek, az akaratom ellenére is, Walter szobájába.

Egy nagy lendülettel dobtak be a szobába ahol egyenlőre még csak én tartózkodtam. A két férfi itt hagyott bezárva egy hatalmas szobában, amiben volt egy nagyon nagy ágy , de a legdurvább az volt, hogy teljes kilátást láthattam Makaó keskeny utcáira, szó szerint.


Írói szemszög

Míg Bethany, Walter szobájában várakozott, addig a Lovasok próbáltak kieszelni egy tervet, hogy miféleképpen tudják kiszabadítani Bethany-t, Walter fogsága alól. Bár az nem jelentett gondot nekik, hogy az ajtó zárva van, mert volt egy profi bűvész a csapatban, aki mindent feltudott törni egy másodperc alatt.

- Tudjuk jól, hogy Walter mire akarja használni Bethany-t, viszont egyértelmű az, hogy nekünk kell megakadályozni, hogy megtörténjen!- a csapat vezére bízott benne, hogy sikerülni fog, hogy időben megtudják menteni Bethany-t.

- Ez amúgy fantasztikus, a csapat női tagját elvitték tőlünk, mert egy férfi le akarja fektetni. Na látod Dylan, ezért nem kell nő a csapatba!- akadt ki Atlas, de ő sem tagadhatja le, hogy féltette a lányt.

Daniel nem akart Bethanyra gondolni, de minden percben ő érte aggódott, s mivel a többi Lovas előtt nem akarta kimutatni az érzéseit a lány felé, ezért magába fojtotta inkább. Bár még ő sem tudja nagyon, hogy hogyan érez a női Lovas iránt, de titkon kedvelte őt nagyon.

- Erre számított bárki is? Ez nagyon nem szerepelt a tervünkben!- szólalt meg Jack.

A kártya bajnok viszont szerette a lányt, már ilyen kevéske kis idő alatt megszerette, de ő inkább, csak barátkozni akar a női Lovassal, mert ha érzései nem csalnak, akkor ő tudja, hogy a lánynak, Daniel tetszik, persze itt még bármi megtörténhet, amire egyik Lovas sem számíthat.

Szemfényvesztők [𝗦𝗭𝗨̈𝗡𝗘𝗧𝗘𝗟]Where stories live. Discover now