✨ IV. Jack Wilder életben van ✨

261 49 21
                                    

~ Szorgalmas munkával, elszántsággal
és némi varázslattal bármit el lehet érni: (...) semmi sem lehetetlen. ~

Dynamo

Atlas és én ijedten néztük a Tv képernyőjét.
Egy fotó jelent meg, amin mindannyian rajta vagyunk. A híradós nő azt mondta, hogy nem annyira kivehető a kép, de úgy gondolják, hogy mi Lovasok vagyunk a képen. S ez még nem minden. Jack is ott volt a fotón és az ő arcát lehetett egyedül felismerni, amit a híradós szóvá is tett:

- Tisztán kivehető, hogy a fényképen az egyik alak az Jack Wilder. Az a bizonyos Jack Wilder, akit mi már majdnem egy éve hallottnak hiszünk! Minden esetre még nem tudni, hogy a képen tényleg Jack lenne-e, de ha nem is ő az, akkor viszont nagyon sok köztük a hasonlóság!- fejezte be ezzel a nő.

- Ha valaki tudja, hogy Jack életben van, akkor mi most nagy bajban vagyunk!- szólalt meg Atlas egy kis idő után.

- Akkor most hogyan tovább?- kérdeztem Dylantől, aki még mindig a vonalban volt.

- Ugyan úgy meg tartjuk a show-t! Ti nektek kell elhitetni a nézőkkel, hogy akit a képen láttak az nem Jack volt! Így nyert ügyünk lehet!

Miután Dylan bontotta a vonalat elindultuk a show helyszínére Atlassal. Alig két óra múlva hivatalosan is Lovas leszek, akármi is fog történni, én bízom Dylanben és a többi Lovasban. Most először fogok csapatban dolgozni, ezért százszázalékosan bele kell adnom apait-anyait.

Hosszas gyaloglás után meg is érkeztünk a helyszínre, aminek a nevét egyszerűen nem tudtam megjegyezni. Egy hatalmas épületbe mentünk be, megpróbáltunk észrevétlenül beosonni, mert nem akartuk, hogy észre vegyenek minket. Ugyanis lelkes rajongóink mindenütt ott vannak. Eddig ez volt a leghosszabb idő, amit Atlassal töltöttem, és megjegyzem már nem olyan ellenálló, mint az elején volt, amikor Dylan közölte a csapattal, hogy én leszek az új női Lovas.

- Mikor kezdünk?- kérdezem Dylantől amikor oda értünk hozzájuk.

- Hamarosan! De lenne még valami, amiről nem árt, ha tisztában vagytok. Sok ismert színész, és zenész fog majd ülni a nézőtérben, ezért kérlek titeket, hogy maximálisan tegyétek magatokat oda! Az FBI-t már lerendeztem. Ma biztos, hogy nem fognak közbe szólni.

Nem tudom, hogy menni fog-e a show, így, hogy már tudok mindent. Akkor lesz gond, ha a kedvenc színészem is itt lesz, mert akkor tuti, hogy elfogok rontani valamit, aminek a többiek tuti, hogy nem fognak örülni.

- Pár jópofa bűvész trükk után leránthatjátok a leplet Watelről! Tudjátok a tervet, ők is tudják, de azt viszont nem, hogy változtattunk rajta egy keveset! Most pedig munkára srácok!- utasított ránk a vezetőnk.



Írói szemszög

Miután Dylan munkára indította a Lovasokat ki ment a bejárathoz és nézte az érkező vendégeket. Több száz ember érkezett, de nem a mi bűvészeink miatt. Nem bizony. A nép semmit sem tud arról, hogy a Lovasok itt vannak, ők abban a hitben élnek, hogy Walter volt társa tart majd előadást nekik.

Jack a biztonsági őr szerepébe bújva ellenőrizte az érkező vendégeket. Nem izgult még ennyire soha, mint most. Rátett még egy lapáttal az is, hogy ismert emberek jelennek meg az eseményen. Bethany is épp olyan izgatott volt, mint Wilder, de ezt mind annak köszönheti, hogy ez lesz az első élő show-ja a Lovasokkal. Az egyetlen női Lovas Atlas mögött sétált, amikor megpillantotta azt az embert, akitől rettegett. Titkon reménykedett benne, hogy nem lesz itt, mert tudta, ha meglátja ott vége lesz mindennek. Bethany a szokottnál is nőiesebben volt felöltözve, mint általában. A lány szerepe igen csak fontos volt, neki kellett elterelni az emberek figyelmét, míg Merritt hipnotizálja Walter régi társát.

Szemfényvesztők [𝗦𝗭𝗨̈𝗡𝗘𝗧𝗘𝗟]Where stories live. Discover now