20

356 32 3
                                    

Alec;

Üç hafta geçmişti.Underhill hala hastanedeydi.Magnus şimdilik iyiydi neyseki mermi ciddi bir hasar vermemiş.Underhill'den şikayetçi olmuştuk.Şimdi de ben hastanede magnusun çıkmasını bekliyordum.Koltuklarda otuklarda otururken simon yanıma geldi."Haberler iyi değil mi ?" dedi simon.Kafamı olumlu anlamda salladım.Son üç haftadır sokakta dolaşmakta zorlanıyordum çünkü geçen üç kişiden biri foğrafımı çekmeye çalışıyordu."Underhill, peki o iyi mi ?"

"Evet.Sorunu yok. Üç aya burdan çıkar veya çıkamaz.Fakat her şekilde ondan şikayetçiyim." derken simon'a baktım.Gözlerinin altında morluklar ve torbalar vardı.Teni olduğundan daha solgun ve bitkindi.Saçları da darma dumandı.Biraz daha dikkatli bakınca zayıfladığını fark ettim."Sen..iyi misin ? İzzy ile her şey yolunda mı ?" dediğimde simon'ın suratı düştü."Hayır.Ayrıldık. Sakın yanlış anlama. Kız kardeşin cidden mükkemmel bir kız.Güzel,çekici, akıllı. Fakat bana karşı fazla korumacı ve ben artık dayanamıyorum. O bir parlayan yıldız.Dergilerde ona imrenerek bakan kadınlar, erkekler var. Ben ise bu aptal şehirde yaşayan bir çocuğum.Belki kendisine göre birini bulmalı."

"Siz üç yıldır birliktesiniz bu saçma."

"Pel değil." derken asmodeus bir gölge gibi gelmişti."Selam lewis. Alec ile... özel bir konuşma yapabilir miyim ?" dedi asmodeus. Simon çoktan yerinden kalkmış ve uzaklaşıyordu. Asmodeus yanıma oturup, "İyi misin ?" dedi. Bunu senin sorman biraz garibime gitti. "Evet.Evet iyiyim."

"Bak Alec, seni her an dövebilecekmişim gibi konuşuyorsun. Rahat ol, sadece uyarı yapmaya geldim. Magnus, Magnus işte.Kafasına göre hareket eder. Kendi yanlışlarını doğru sayar o böyle bir çocuk. Benim oğlum. Ve bu yanlarından dolayı kendisine bir sürü bela açtı. Ama işin garip tarafı, bir şekilde her zaman kıçını kurtarıyor. Ve her seferinde daha fazla yıpranıyor. Senden istediğim, ona bakman.Evlenmesini elbet istiyorum fakat düşman bir firma ile evleneceği aklıma gelmezdi. Yani ona dikkat et. Demek istediğim bu. Ben bir babayım alec. Ve o benim tek çocuğum. Şu ihtiyarlığıma da bir bak. Sana güveniyorum alec. Ve güvenimi boşa harcama." diyerek kalktı. Ben ise sadece öylece durmuş,'Az önce ne oldu lan ?' havalarındaydım.

Çok geçmeden magnus çıktı. Bu sırada izzy ve jace yanımıza gelmişti." İyi misin magnus."

magnus gülümseyerek bacağını hızlıca oynattı."Sanırım iyiyim."

"Biliyor musunuz ? Bence yarın güzel bir yemek yemeliyiz.Siz yeterince yanlız kaldınız." dedi jace pis pis sıratarak. Pis ördek. "Tabiki de.Clary'i de getirmeyi unutma.Evde misafir odamız var." dedi magnus.İzzy kıkırdadıktan sonra magnus ile birlikte bütün işlemleri tamamlayıp hastaneden çıktık."Eve gidiyoruz değil mi ?" dedi magnus."Evet, biraz kafa dinlemem lazım." diyerek arabaya bindik.

Yol boyunca tek kelime etmemiştik. Eve geldiğimizde magnus ses çıkarmadan mutfağa yöneldi ve elinde bir çikolatayla evin içinde geziniyordu. Kaçlarımı çattım. Ben ne zaman bu eve çikolata aldım ? "Onu nerden buldun ? Eve çikolata aldığımı hatırlamıyorum."

"Boşversene. İster misin ?" dediğinde gözlerimi devirip çikolatadan bir parça aldım. Cidden güzel bir tadı vardı.

"Bacağım daha iyi değil mi ?"

"iyileşti bile." derken çikolatanın çöpünü masaya koydu."Umarım onu orada bırakmazsın." dedim ellerimi göğsümde kavuşturup. Magnus bana biraz baktıktan sonra, "Ah, Tanrım bacağım sanırım tekrar acımaya başladı. Hepsi beni vurduğun için." diye bana kızmaya başladı.Gözlerimi kocan açtım." Senden sadece-"

"Ne yani beni tekrar mı vuracaksın ?!"

"hayı-"

Sözlerimi bitiremeden magnus camı açıp," YARDIN EDİN KOCAM BENİ YENİDEN VURMAYA ÇALIŞIYOR." derken ben ne yapacağımı anlayamamıştım. Daha az önce yüzü asıktı şuan ise kahkaha atıyordu. Eh, benim tanıdığım magnus büyük ihtimalle buydu.

Magnusun kolundan yakalıp onu kendime doğru çektim." Delirdin mi sen ? " diye bağırdım ona. "Eğleniyorum işte.Canım sıkıldı. "diyerek bana güldü. Gözlerimi devirirken magnusun bana yaklaştıktan sonra durakladığını fark ettim.Sırıttım."Yarın için yemekleri ve evi sen temizlersin." dedim ona fısıldayarak.

"anlaştık."
(ÖHöm bu bölümden sonra beni biraz zor bulursunuz habeniz olsun.)
Ve yiyişmeye başladık. Dudakları dudaklarımın üstünde geziniyordu. Magnus çoktan giysilerimi çekiştirmeye başamış, yatak odasına doğru ilerliyorduk. İkimizde boxerlarımızla kalmışken yatağa düşmüştük. Magnus dilini dudaklarımda gezdirirken kendimden geçmiştim. Ellerim onun vücudunda gezinirken magnus dudaklarımdan ayrılıp, boynuma yönelmişti. Boynumda olan dil darbeleri daha fazlasını istmeme sebep oluyordu. Dudağımı ısırıp magnsu tekrar kendime çektim. Kalçalarından onu yakalayıp daha fazla üstüme çektim. Magnus'un dili yavaşça boynumdan, göğsüme kaymıştı.Dili göğsümde gezinirken yatağın çarşafını sıkmıştım.

Magnus artık karnımda oyanalırken onu kendime sürtünce, ikimizinde inlemesine neden olmuştu. Magnusun elini tutup kasıklarıma götürmüştüm. dilimi onun ağzına itip, öpüşmeye devam etmiştik. Bu sırada magnus kendini bana sürtüp duruyordu ve ben daha da baştan çıkıyordum.Magnus ellerini kasıklarımdan çekip, elini boxer'ıma daldırdığında odayı inlemem doldurmuştu. Elim istemsizce magnusun elinin üstüne gitmişti. Magnusun elini sıkıca tuttup kasıklarımın üzerine bastırmamla magnusun saçını çekmiştim.

Magnusu daha fazla kendime çekip boynuna sert ısırıklar bırakmıştım. İkimizde hızlıca boxerlardan kurtulup, daha sert davranmaya başlamıştık. Magnusun dudaklarına kapanıp dudağını sertçe ısırmamla birlikte ağzıma gelen metalik tat umrumda bile olmamıştı. Magnusu hızlıca altıma alıp, ellerini kavradım ve yatağa sertçe bastırıp dudaklarına sertçe kapandım.O ne kadar sert davranırsa, ben daha fazla davranıyordum. Boynuna tekrar yönelip sert ısırıkların ardından hafif buselerle devam ediyordum. Magnusun göğüslerine yönelip sertçe ısırnca, magnus acı ve zevk karşımı inlemişti. Dilimle kaslarına darbeler bırakırken bir yandan çıplak tenlerimizi birbirine sürtmemiz ikimizi de tahrik ediyordu.

Artık ikimizde dayanamayacağından kendimi magnusa iterek içine girmemi sağladım. Magnus hazırlıksız olduğundan inlemişti.Sert darbelerle gel gitler yaparken odayı inlemelerimiz sarmıştı. En sonunda yorgun düştüğümden onun üstüne yığılıp, hafifçe onu öpmeye başadım. Yumuşak dudakları da yorulduğunu belli ederek yavaşça karşılık veriyorlardı. " Alec ? "

"hı ?"

"Sigara içiyor musun ?"

"Magnus tanrı aşkına hayır.Bu soru nerden çıktı ?"

Magnus kendi kendine gülmeye başladı."Boşver."

hadi görüşürüz bye bye kdksmskamskj

DON'T FUCKED MY LİFE - MalecWhere stories live. Discover now