1

1.7K 56 70
                                    

İthaf
FiaLea
^
^

Magnus;

Anna dudaklarımı öpmeye devam ederken ona karşılık veriyordum. Son dönemlerde canım sebebsiz yere sıkkındı fakat bu kız işini biliyordu.

Yaşı biraz küçüktü fakat her insanın bir uzamanlık alanı vardı değil mi? Ayrıca budan şikayetçi değildim ama...aradığım şey zevk değildi sanırım.

Çok daha farklı bir şey istiyordum. Tek sorun bunun ne olduğuydu.Annayı yavaş ve nazik bir şekilde ittim."Teşekkürler anna. Sanırım bugünlük bu kadar yeter." Dedim ona gülümseyerek.

Anna dudaklarıma doğru gülümsedi."Sen nasıl istersen..."diye mırıldadı . Sarı saçları ve iri yeşil  gözleri, güzel bir fiziği olan seksi bir kızdı.

Onun üstünden yavaşça kalktım."Kıyafetlerin karşıdaki odada." Dedim onun bedenini tekrar incelerken. Anna kıkırdarken içeri ragnor girdi.

Suratı her zaman olduğu gibi somurtgandı. Üstünde şık bir takım elbise vardı. "Umarım işin bitmiştir magnus." Dedi ragnor ellerini göğsünde birleştirerek.

Sırıttım."Evet bitti. Şimdilik." Dedim yatağa uzanarak.

Anna kapıdan çıkarken ragnora yaklaşarak elini onun vücudunda gezirdi."Eğer ihtiyacın olursa...magnus ile bize katılabilirsin." Dedi anna.

Bu kız deliydi ve bu hoşuma gidiyordu. Ragnor gözlerini devirerek ondan tiksenircesine itti."Aileni arayacağım küçük kız." Dedi ragnor ona sinirlice.

Anna orta parmağını ağzına sokup ardından havaya kaldırdı."Üzgünüm, rüzgar esmiyor. İyi akşamlar beyler." Diyerek arkasından kapıyı kapatıp çıktı.

Kendimi kahkaha atmamak için zor tutmuştum." Magnus ne zaman ciddi bir ilişkiye girip evlenmeyi düşünürsun acaba?" Dedi ragnor yandaki arkasında yastığı olan kırmızı koltuğa oturarak.

Kırmızı örtüyü iyice üstüme çekip anna'nın yaptığı gibi ortaparmağımı ağzıma sokup, havaya kaldırdım."Üzgünüm, rüzgar esmiyor." Dedim ve ragnora baktım.

Tabi bunda bir hata ettim çünkü kafama bir yastık yedim. Hemde sert olanlarından."Düzgün bir soru soruyorum. Düzgün cevap ver." Dedi ragnor.

"Dizgin bir sori soriyorim. Dizgün cevip ver." Diye sesini taklit ettiğimde ragnor elleriyle yüzünü sertçe okşadı.

Onu sinir etmek çok eğlenceliydi çünkü çabuk kızıyordu." Bak magnus ben ciddiyim. Zenginsin, yakışıklı ve gençsin evlenmemen için bir sebep göremiyorum. İstediğin kızı veya erkeği yatağına atıp kendine aşık edebilen birisin. Daha ne istiyorsun ?" Dedi ragnor.

Derin bir iç çektim."Daha fazla bişi istemiyorum. Nededen binlerce kişi varken sadece 1 kişiye bağlı kalayım ki? " dedim gözlerimi devirerek.

"Ona aşk deniyor işte." Dedi ragnor. Onu dinliyormuş gibi etrafıma bakındım.

"Biliyormusun ne halt yiyorsan ye tamam mı? İsabelle'in partisine yetişmemiz gerekiyor.Üstüne doğru düzgün bir şeyler giy, rezil olmak istemiyorum." Diyerek odadan çıktı.

"Emredersiniz efendim..." diyerek yatağımdan çıktım. Dolabımı açıp elime gelen takımı giyme işine koyuldum.

....

Ragnor beni arabanın önünde bekliyordu. Ragnor direksiyona binecekken onu durdurdum."Lütfen bu araba benim ve çizilmesini istemiyorum." Dedim ve elindeki anahtarı aldım.

DON'T FUCKED MY LİFE - MalecWhere stories live. Discover now