5

767 46 116
                                    

"Nerdeydiniz ?! " dedi magnusun arkadaşı. " Elektirikler biranda gitti ve jeneratör de çalışamadı. Ayrıca üstünüze ne oldu ? Her yeriniz toz içinde ! Ayrıca neden havalandırmadan çıktınız ?! " dedi ragnor. Setteki herkez bizden bir açıklama bekliyormuş gibi bakıyordu.

Eğer asansörün durdurma düğmesine basmasaydım belki orda sıkışmazdık. Ben yavaşça geri çekilirken magnus kolumdan yakalayıp beni yanına çekti.

" Alec beni takip etti ve daha sonra ben asansöre binecekken Alec kapıyı tutup içeri girdi. Daha sonra biz beşinci kata gelirken alec asansörü durdurup ,bana garip şeyler söyledi. Sonra asansorü tekrar çalıştıracakken elektrikler gitti. Burayı söylemem lazım, az kalsın panik atak geçirip bayılıyordum.Bu durum sonucunda bizde asansörün tepesine çıkıp tam 7 kat çıkmak zorunda kaldık. Sonra gördüğünüz gibi havandırmadan buraya geldik. Normalde böyle şey söylemem ama bana yol boyunca zorla dokundu." Dedi magnus dramatik bir şekilde.

Gözlerimi kocaman açtım. " Öyle bir şey olmadı ! " dedim hızlıca. Magnus bana inanamıyormuş gibi baktı. " Söylediklerimi yalanlıyorsun öyle mi !  İstersen güvenlik kameralarına bakabiliriz Alec ! Ben istememe rağmen beni sırtına Aldın ve bunu çıkışımız olarak bahanelendirdin. Güvenlik kameralarına bakmak istiyorum  ! " diye bağırdı magnus.

"Elektirikler kessikken hiç bir kameralar çalışmıyordu." Dedi bir çalışan . " Harika şimdi bunu kanıtlayamayacağımda ! Yaptığından utanmalısın Alec ! Beni zorla tuttun ! Zorla dokundun  ve senin yüzünden bayılsaydım ne olacaktı söylesene ?" Dedi magnus.

Öylece kalmıştım. Ne olduğunu anlamamıştım fakat bir kaç yalanla haklı duruma gelmişti. " Bu halde hiç bir röpörtaja gitmem ben! Kusura bakmayın arkadaşlar fakat röpörtajı ertelemeliyiz. Geç kaldık nasıl olsa. Madem öyle diğer aya nedersiniz ? Evet bu güzel bir fikir. Hepinize görüşürüz arkadaşlar." Diyip magnus kapıya yòneldi ve gitti.

Birden herkes bana kızgınca döndü. Jace hariç. O bana gülüyordu. Ördek suratlı.

Tabii burda benim böyle bir şey yapmayacağımı bilen o vardı. "Ben polis çağıracağım. Magnus belki sana acımış olabilir fakat ben acımayacağım." Dedi bir kadın. İnsanlar ona katıldığında jace araya girdi.

" Sadece bir adamın dediğine inanamazsınız ! Kanıtınız bile yok ! Alec böyle bir şey yapmaz." Dedi jace. O kadın kollarını göğsünde kavuşturdu. Sarı saçları ve siyah dar elbisesi ile sert bir kadına benziyordu. " Madem öyle senin kanıtın ne ?" Dedi kadın.

Jace de öylece kaldı. " Mahkemeye verebiliriz !" Dedi arkadan biri. Ardından büyük bir tartışma çıktı.

Bende yavaş bir şekilde aradan sıvışıp kapıdan çıktım. İlerde magnus koridordan sağa döndü.

Adımlarımı hızlandırıp ona yetiştim. " Benimle sorunun nedir ?" Diye sordum. Magnus güldü. " Seninle bir sorunum yok sadece eğleniyorum." Dedi magnus.

Derin bir iç çektim. " Senin oyuncağın değilim." Dedim. Magnus  birden bana döndü. " Hangi alanda peki ?" Dedi magnus bana yaklaşarak. Yerimden kıpırdayamadım. "  Alec ben isteseydim zaten çoktan oyuncağım olurdun." Diyip ilerlemeye devam etti.

Kaşlarımı çattım. "  Anlayamadım ? " dedim. Magnus gülmeye devam etti. " Çok soru soruyorsun biraz ben soru sormak istiyorum. Neden aptal numarası yapıyorsun ? " diye sordu magnus.

Ona anlamayan gözlerle baktım. Magnus beni baştan aşağıya süzdü." Ya da cidden aptalsın."  Dedi magnus.

Kapıya geldiğimizde ikimizde ikimizde donup kalmıştık.Dışarıda ciddi ciddi iki polis arabası ve birbirleri ile konuşan dört polis vadı." Alec ? Ben odada yokken neler oldu acaba?" Diye sakince söyledi.

DON'T FUCKED MY LİFE - MalecWhere stories live. Discover now