10

529 36 33
                                    

Magnus;

Kulübe girdiğimiz an yüzümüze o klasik ter ve sigara kokusu vurmuştu. Bunu düşününce Alec'in sigara kullanıp, kullanmadığını merak etmiştim. Aslında seks yaptığımız gün onu deli gibi öpmeme rağmen buna dikkat etmemiştim.

Gerçi bu neden umrumda olsun ki ?

Alec hakkında merak ettiğim soruları öğrendikten sonra, ona olan ilgim ve merakım solacaktı.

Yani umarım.

Alec ile barın yanına oturduk."Ne içersin ? " diye sordu Alec. Sırıtarak, "Absend alacağım." Dedim. Alec bana kaşlarını çattarak, " O yasaklanmamış mıydı ? Bir tane içsen zaten kafayı bulursun. " dedi Alec.

" Bundan dolayı 3 tane içeceğim zaten." dedim meydan okurcasına. "Daha şimdiden içmiş gibi konuşuyorsun." Dedi Alec gülerek.

Bardaki içkilere bakarken, " Seninle vakit geçirince o içkiden yüz tane içmiş gibi hissediyorum, ondandır." Dedim gülümseyerek. Alec birden kıpkırmızı oldu.

Kıkırdadım." Dalga geçiyorum biliyorsun değil mi? " dedim.

" Şakalarını benim hakkında yapmazsan sevinirim." Dedi Alec ciddiyetle.  Onu umursamadan, "Bir absend lütfen." Dedim.Barmen hızlıca bana içkimi verip diğer müşterilere baktı.

İçkiden bir yudum aldım. Evet, cidden dedikleri gibi sertti. Umarım bugün eve geri dönebilirdim.Ayrıca neden bu bara bu kadar sık polis geldiğini anlamıştım. Yasak içki satıyorlardı.

Alec bana meydan okurcasına baktı."Aynısından iki tane almak istiyorum." Diye seslendi Alec barmene.

Kaşlarımı çattım." Kendime  içki alabilirim saol." Dedim içkimden bir yudum daha alırken."Sana değil, kendime alıyorum zaten." Dedi Alec.

İstemsizce gülümsedim." Açıkçası senin gibi sorunlu birinin o içkiden içmemesini öneririm." Dedim. Alec gelen içkilerinden birisini alıp bana döndü." O zaman senin hiç almaman gerekirdi." Diyip içkiyi kafasına dikti.

Gözlerimi kocaman açtım. Alec'in burdan deli gibi irkildiğini, Ekşi suratından içkiden nefret ettiğini görebiliyordum."İstersen diğerini  ben içebirim." Dedim alaycı bir tonda.

Alec başıyla reddetti. " 3 tane içemeyeceğine her iddsına girerim." Dedim. Alec sırıttı."Bende 5 tane içemeyeceğine iddaya girebilirim."

....

Evet o içkiden sanırım sekiz tane içmiştik. Ya da 7 ?

Hatırlamıyorum...."Sence....eve dönebilir miyiz ? " dedim. Doğru düzgün konuşamam ayrı bir sorundu.

Alec güldü." Bence bizi almaları için beklemeliyiz." Dedi Alec zorlukla.

Omuz silktim ve " Ben dans etmek istiyorum. " dedim sendeleyerek ayağa kalkarken.

"Neden ? "

"Bilmem, öyle istiyor canım. Sen gelcekmisin ? " dedim ayakta durmak için sandalyeye tutunurken.

"Neden olmasın ? " dedi alec ayağa kalkarken. O yürümeye çalışırken az kalsın düşecekti, neyseki onu tutmuştum. Tabii bu daha fazla dengemizi bozduğundan ikimiz birden yere kapaklandık.

Alec birden kahkaha atmaya başladı. Kaşlarımı çatarak ona baktım. Yanında öylece yatıyordum."Ne oldu ?" Dedim. Alec gülmeye devam ederken, " Şey, genelde filimle iki kişi bara gider ya ? " dedi alec.

"Hıhı."

"Sonra ciddi olan içmeyi reddeder diğeride içer."

"Eee ? "

"Sonra ciddi olan onu eve bırakır."

"Yani ? " dedim. "Yani, seni eve götürmesi gereken bendim." Diyip ayağa kalktı. Ellerimi ona uzatıp beni kaldırmasını bekledim.

Alec biraz durup beni izledikten sonra beni kaldırıp bir duvarara yasladırken, beni de tuttuğu için ikimizde duvara paralel olacak şekilde yaslanmıştık." O zaman neden seneryoyu değiştirmiyoruz? " dedim mırıldanarak. Ama yinede beni duymuştu. "Nasıl bir değişiklik bu ? " dedi dudaklarıma bakarken.

Hızlıca ellerimi onun beline dolayıp onu öpmeye başladım. Anında karşılık aldığımdan içimde küçük bir zafer duygusu dolaşıyordu.

Alec de benim gibi ellerini belimde gezdirirken yavaşça kalçamı okşayıp, sıktı. Öpüşmeyi de alevdiren bu olmuştu.

Alec dudaklarını yavaşça araladığında dilimi ağzının içine daldırdım. Bu sırada kalçalarımı daha sert bir  şekilde sıkmıştı. Alt dudağına yumuşak bir şekilde dişledim.

Alec'in dudaklarıma doğru sesiz bir şekilde inledi. Ellerimi belinden çekip tişörtünün içinde gezdirmeye başladım.

İkimizde yavaşça yan koridordaki odalara doğru gidiyorduk.Düşmemek için duvarlara sürtünerek gitmemiz ayrı bir garipti.

Boş bir oda bulduğumuzda Alec belimden tutup beni içeri aldı ve kapı kapattı. Bu sırada beni kapıyla arasına sıkıştırmıştı. Yavaş fakat sert bir şekilde kendisini bana bastırınca ikimizinde dudaklarından zayıf bir inleme çıktı.

Tişörtümü hızlıca sıyırıp bir kenara attı. Alec ortaya çıkan boynuma doğru dudakları sürtüp emmeye başladı.Başımı daha çok kapıya yaslarak onun için boynumda daha fazla yer açtım.

Boynuma sert dil darbeleri bırakırken araya küçük ısırıklarda bırakıyordu. Çenemi hafifçe yana çevirip soldaki köprücük kemiğime dil darbeleri ve ısırıklar bırakıyordu.

Yatağa doğru ilerlerken ikimizde dengemizi kaybedip üst üste düşmüştük. Alec'in üste olması biraz sinirimi bozsana şuan bunu tartışarak her şeyi mahfetmek yerine biraz zevk almak istiyordum.

Alec tekrar dudaklarıma yönelip beni öpmeye başladı. Dudakları boynuma, ardından karın kaslarıma sert dil darbeleri bırakmaya başladı. Biraz daha üste çıkıp göğüs uçlarımla dil darbeleri ve küçük ısırıklar bırakırken dişlerimi sıkıyordum.

Ellerini pantolonumun içine daldırdıp elini bokserımın üzerinde gezdirmeye başlayıp sıkınca yüksek sesle inledim. Ellerimi yavaşça tişörtüne dolayıp, çıkardım. Artık ellerim onun bedeninde daha rahat hareket ettirebiliyordum. Dudaklarımla boynunu sert bir şekilde öpmeye başladım.

Bunu yapmamla birlikte Alec hızlıca elini bokerımdan çekip pantolonumdan kurtuldu.

Bu sırda bende onun pantolonunu ve bokserını çıkarmışken bana sertçe sürtündü. İkimizde inlemiştik.

Ellerimle kalçalarını sıktım ve dudaklarını öpmeye başladım. Dudakları o kadar dolgun be yumuşaktı ki....

Alec elini bokserımın içine daldırıp sertliğimi kavradığında yüksek sesle inlemiştim. Sırf geçen severin acısını çıkarmak için böyle yaptığına nerdeyse emindim.

Alec bokserımdan kurtulunca, kasıklarımı ve bacak aralarımı sertçe öpüyor ve okşuyordu. Ellerimi karın kaslarında gezinirken yavaşça daha fazla alta iniyordum.

Alec dudaklarıma yönelip sert bir şekilde sürtündü. İkimizde zevkle inledik. Ellerimi boynuna dolayıp hazır olduğumu belli ettiğimde sert ve hızlı bir şekilde içime girince ikimizde zevk ve acı eşliğinde inledik. Alec gelgit yaparken bir yandanda sertçe öpüşüyorduk.

Ellerimi boynundan indirip kalçalarını sıktım. O gel git yapmaya devam ederken alt dudağına sertçe dişlerimi geçirince, zevk ve acı karışımı bir inleme kaçtı dudaklarından.

Alec gel git yapmayı bırakıp, bacak aralarımı okşamaya başlamıştı. Nefes, nefese kaldığımı o sırda fark etmiştim.

Zevkten mi yoksa sarhoş olduğumdan mı başım dönüyordu onu da bilmiyordum. Alec kendini yana atıp beni belimden tutup yanına çekti.

....








DON'T FUCKED MY LİFE - MalecWhere stories live. Discover now