14

429 41 31
                                    

Ben Alec'i istiyordum. Sadece beden değil, ruhen de onu istiyordum fakat bu düşünceyi kafamdan atıp sadece beden kısmına odaklandım. Üstümdekileri çıkarmaya başladığımda Alec ne yapmaya çalıştığımı anlamıştı. Anlamıştı, çünkü gülemeye başamıştı.Üstümdekileri çıkardıktan sonra konuştum." Bir yer daha var mı ?" dedim.

" Her zaman." dedi Alec. Ayağımı suya değdirdiğimde ılıklığı ile rahatladım. Daha sonra birbirimize öylece bir süre baktık." Özür dilerim." dedik aynı anda. Onun neden özür dilediğini anlamamıştım fakat büyük ihtimal o da beni anlamamıştı. İkimiz kıkırdamaya başladık."Ne halt yiyiyoruz biz ?" dedi Alec. Gülerek cevap verdim, "Bilmiyorum olaylar çok saçma ilerliyor." dedim.

Ardından tekrar birbirimize bakarken Alec ıslakken ne kadar seksi olduğunu fark ettim. Alec elini yanağıma koyup beni kendine çekti dudaklarımı yavaşça öpmeye başladı.Yanağıma koynuğu elini tututup öpücüğüne karşılık vermeye başladım.Alec boşteki eliyle omurgamı yavaşça okşuyordu. Hemen ardından dudağını çok sert olmayacak şekilde ısırdım. Bundan haz almış olacakki dudaklarına bir gülümseme yayıldığını hissetim.Alec beni kucağına çektiğinde bende gülümsemiştim. Çıplak tenlerimiz bizi tahrik ediyordu...

Alec birden kendini bana bastırdığında inledim. Kendimi kasmayı düşünmüyordum. Alec kalçalarımı kavrayıp sıkmaya başladı. Öpüşmemiz gidgide ateşleniyordu. Alec'in boynuna eğilip ıslak bir yol izlemeye başladım. Teninin tadını öyle çok özlemiştim ki, her saniye daha fazla emiyor ve daha sert ısırıklar bırakırken Alec inliyordu. Alec ellerini bedenimde dolandırırken daha şimdiden benim altında kıvranmamı istediğini anlıyordum. Alec beni yavaşça itip jakuzinin bir sütununa yasladı ve çenemi biraz kaldırıp dudaklarının bedenimi keşfetmesi için biraz daha yer açmıştı.

(Ben ne yazıyorum aq fömfödmdl)

Boynumda oyalandıktan sonra biraz aşağıya inip göğüs uçlarımı emmeye başlamıştı. Jakuzinin bir kenarına sıkıca tutunmuştum. Alec bunu fark etmiş olacak ki bir ısırıkta bırkınca inlememi sağladı. Ardından karın kaslarıma inip onlarıda atlamadan bir ısırık kondurmuştu. Alec beni hızlıca jakuzinin dışına çıkardıktan sonra direk olarak beni soğuk duvara yasladı ve daha sert öpmeye başladı. Dudaklarımı araladığımda dilini ağzımda bir keşfe çıkarmışçasına soktu. Deli gibi öpüşüyorduk. Alec ile duvarda sürtünerek koltuğa kadar geldik ve Alec bana hiç acımadan beni koltuğa itti.

Hemen ardından üstüme çıktı ve bedenime dil darbeleri ile işkence etmeye başladı. Tekrar dudaklarıma yöneldiğinde eliyle hiçte masum olmayacak şekilde kasıklarımı okşamaya başlamasıyla inledim. Benimle özellikle oynamasına rağmen bu hoşuma gidiyordu. Kasıklarımla beraber sertliğimide okşamaya başlamışken artık cidden altında  kıvranıyordum.

"A-alec artık benimle oyalanmazsan cidden memnun olurum." dediğimde eliyle sertçe sertliğime baskı uygalayınca odayı inlemem sardı. Niye sadece sorusuna cevap vermedim ki ? Ardından alec yetmezmiş gibi kasıklarıma küçük öpücükler kondurmaya başladı. " Alec bu evde seni canlı canlı öldürürüm oyalanma." dedim sinirlice. Alec en sonunda ikna olmuş olacak ki içime doğru hızlıca gelgitler yapmaya başlayınca odayı inlemekerim dolduruyordu. Onun boynuna tutunmaya başlamıştım.Kulağına doğru nefesimi vermeye başlamıştım. En sonunda kendini üstüme bıraktı.

Pestilim çıkıyordu ama şikayet etmeyecektim." Alec ?"  diye ona seslendim. " Hı ?" dedi alec yüzünü boynuma gömerken." Seni merak ettiğimden takip edip, seni öğrenmeye çalışmıyorum." dedim nefes nefeseyken.

" Biliyorum." diye homurdandı Alec.

" Sana karşı hislerim var. Bunu biliyor musun ? "

"Hı-hı"

Kaşlarımı çattım ve kafasına bir tane geçirdim."Taksana beni." dedim sertçe.Alec gülmeye başladı." Magnus, zevkten başım dönüyor odaklanamıyorum bir dakika üstünde yatmama izin ver." dedi alec.İyi o beni takmıyorsa ben o sorunu hallederim. Hızlıca Alec'i üstümden itip yere düşmesini sağladım. Alec daha farkına varamadan üstüne çıktım ve ellerini üstünde birleştirdim. Bakalım şimdi odaklanabilecek misin ? " Bak alec,sen hatıma girdin gireli evet, sana merakım vardı ve istemesem bile sana ilgi duymaya başladım, bu fiziksel bir şey değil alec. Ama sen ne yaparsam yapağım beni bir yatak arkadaşı olarak göreceksin. Beni yangından kurtardığından beri sana olan ilgim daha çok arttı. Benden uzak dur dediğinde tamam dedim. Sana bakmak istememin merakım olduğunu sanmıştım ama değilmiş."

Derin bir iç çektim." Ve şimdi seninle evliyim. Korkuyorum." diye fısıldadım.  Alec bana inanamayan gözlerle bakıyordu. Sanki beni daha fazla duymak istemiyormuşçasına. Onun üstünden kalkıp ellerini serbest bıraktım." Yemek hazır ben masada olacağım birazdan." diyip yukarı çıktım.

Salak magnus , salak magnus , duygularından emin olmadan niye gerizekalı gibi açılıyorsun ? Aptal.Aptal.Aptal.

Alec;

Öylece soğuk yerde yatıyordum.Kıpkırmızı kesilmiştim.  Yüzümle elimi kapattım.Onunla geçirdiğim vakti düşündüm.

Ağacın altında birlikte yatışımız.
Asansör boşluğunda 12 kat yukarı çıkışımız.
Birlikte benim evime gelmemiz.
Apartman üstündeki konuşmamız.
Partideyken bir koltukta içki içerek sohpet etmemiz.
Onu giyinirken seyretmem.

Bunları düşünürken kalbimin hızlı attığını hissetmemle bir küfür savurdum.

DON'T FUCKED MY LİFE - MalecWhere stories live. Discover now