•FOUR•

415 64 184
                                    

"Al çiçeğini çikolatanı,gel bu akşam kızımı istemeye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Al çiçeğini çikolatanı,gel bu akşam kızımı istemeye."

<•>

Dörtlü ormanda dolaşırken dadı acıktığını söyleyerek denize doğru ilerlemişti.

Jungkook için çok önemsenecek bir şey değildi bu. Dadının acıkıp acıkmaması onun umurunda değildi lakin jimin için durum çok farklıydı.

"Acıktın mı? Keşke avladığımız geyiği orada bırakmasaydık. Ne yemek istersin?" Dadı kendisine ilk defa böyle ilgiyle yaklaşan bir bey gördüğü için şaşırmıştı lakin belli etmemeye çalışıyordu.

"Aslında balık güzel olabilirdi." Jungkook kafasını çevirerek jennie'ye baktı.

"Sende aç mısın jennie?" Jennie dakikalardır yerden çekmediği başını kaldırıp bakmıştı jungkook'a.

"Şey aslında geyiği de o yüzden avlayacaktım. Lakin sen avlayınca işte... Balık iyi olabilir." Jungkook az öncekine nazaran garip bir utangaçlığa girmiş olan kızın tatlılığına karşın tüm ciddiyetini yitirmişti.

Ona uzun süre iyi davranmayı düşünmüyordu lakin karşısında ki bu küçük kız yıkmıştı tabularını.

"Pekala. Jimin sen dadı için balık avla. Ben jennie ile birlikte diğer tarafta olacağım." Jimin rica gibi görünen ama aslında emir olan sözcükleri duyduğunda jungkook'un lafını ikiletmemiş ve ji-eun'u kolundan tutarak nehire doğru ilerlemeye başlamıştı.

Jennie acıktığını söylemişti lakin jungkook jennie için bir balık avlayacağını söylememişti. Sadece diğer tarafta olacaklarından bahsetmişti. Bu jennie'yi daha da üzerken bir anda kolundan tutulup ağaca sürüklenmesi ile neye uğradığını şaşırmıştı.

Jungkook ağaca yasladığı jennie'ye bakmıştı. Öyle bakıyordu ki sanki her zerresini ezberlemek istiyordu. Her şeyi özenerek yaratılmıştı kızın bunu fark etmişti oğlan.

Yıldızlardan daha parlaktı o güzel gözleri.

En çokta buna dikkat etmişti oğlan. Çok sevmişti kızın gözlerini. Bakarken içinde kaybolmak istiyordu sanki.

Kızın yüz hatlarını incelemesi yaptığı haraketle son bulmuştu. Tüm ciddiyeti kaybolmuştu jungkook'un çünkü jennie bakmaya kıyamadığı dudaklarını ona doğru büzmüş bir şekilde bakıyordu.

Tutamadı kendini ve birden gülmeye başladı jungkook.

Tutamadı kendini ve birden gülmeye başladı jungkook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
WRİSTBAND | bts•bpWhere stories live. Discover now