•TWO•

556 70 166
                                    

"Hatunu ondan gururula bahsedecekti!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hatunu ondan gururula bahsedecekti!"

<•>

20 Yıl sonra

Seok-jin ağa beyi ve hatunu jisoo çadırlarında yemeklerini yerlerken hala ismini almamış olan oğulları ailesinin yüzlerine bakmaya utanıyordu desek yeridir.

Eh babası seok-jin'de bu durumdan fazlasıyla rahatsız olduğundan sürekli dile getiriyordu.

"Ya evladım,ben aptal değilim ki sen de olasın! 20 yaşındasın 20! Hala bir kahramanlık yapıpta alamadın şu adını!"

Annesi jisoo hatun seok-jin beyin koluna vurmuş ve susmasını söylemişti sessizce.

"Bakma sen babana tavşanım. Adını almasan nolur hem? Ben sana tavşanım diyorum ya yeter değil mi?" Elbette yeterdi. Tavşana benzeyen çocuk için hiç bir sorun yoktu lakin kızları kaçırıyordu.

Ne zaman bir kıza yanaşacak olsa bir ismi olmadığını öğrenen 'pısırık' deyip tabiri caizse kaçıyorlardı tavşan çocuktan. Çok yakışıklıydı lakin bir adı yoktu.

"Haklısın hatunum haklısın da evlenme yaşı da geldi. Bizim oğlanın yaşındakiler 2. Evlatlarını aldılar kucaklarına,bizim ki geviş getirmeye üşeniyor!" Lafın gelişi söylemişti babası üşenmesini. Kim beyliğinde tavşan çocuktan daha çalışkan kimse yoktu buna rağmen hiç bir kız bakmıyordu ona.

"Aman evlenmesini ne dert ediyorsun canım? Beşik kertmesi jennie var benim oğlumun!"

Jisoo hatun gelininden bahsederken pek bir mutluydu. Yüzünde güller açıyordu ancak konuyu anlamayan tavşan kılıklı oğlan ve en yakın arkadaşı jimin bir şey anlamamışlardı.

"Jennie mi? Hani şu tüm beylikte ki erkekleri döven,küfür eden,avlanan ve erkek gibi takılan jennie mi? Anne ben hayatta evlenmem o kızla bir de beşik mi kerttiniz beni?"

Jimin araya atlamıştı hemen.

"Eğer sen evlenmek istemiyorsan ben evlenebilirim. Daha geçen gün avlanırken gördüm onu. O hiç söylendiği gibi değil. Çok güzel bir kız. Yani demem o ki-"  jimin sözünü bitiremeden jisoo hatun girmişti araya.

"Jimin! Evladım,jennie benim oğlumla beşik kertmesi. Yani gelecekte evlenecek onlar. Kocası burada olan bir hatun için böyle konuşamazsın. Oğlum sen de ağzını açıp iki kelam etsene! Hatununu götürüyorlar burada!"

Tavşan umursamak istememişti lakin içinde bir yerlerde vardı işte bir istek. Annesinin de öyle gaza getirici konuşmasıyla birlikte kendisini tutamamış,sert çıkışmıştı jimin'e.

"Annem doğru söylüyor jimin ağzından çıkanı kulakların duyuyor mu senin?! Burada jennie'nin gelecekte ki kocası var sana ne oluyor? Ne bu rahatlık?" Jimin susup yarıda kalan yemeğine bakmaya başlamıştı. Utanmıştı da.

WRİSTBAND | bts•bpWhere stories live. Discover now