Capitolul 27

2K 106 5
                                    

Prezenta sa imi tulbura si visele.Nici noptile pe care le petrec alaturi de James nu imi sunt linistite.Acesta tot ma bantuie,amintindu-mi de el....simt ca inebunesc!

Caldura emanata de micul ghemotoc de blana care sta pe picioarele mele ma aduce usor,usor in lumea viselor.

Stau pe canapeaua cenusie din sufragerie,asteptandu-l pe James.Ceasul indica miezul noptii si incep sa casc si sa ma intind ca o pisicuta.

-Si mie mi-e somn,pisicuto.Hai sus.

Ma intorc si in spatele meu il vad pe James imbracat foarte elegant cu o valiza in mana.Isi lasa valiza sa cada pe pamanat si ma ia in brate,in stil mireasa si ma duce in dormitor,lasand-o pe Luna in sufragerie.Ma pune usor pe pat si il privesc cum scapa de straturile de haine.Acesta vine in pat si ma trage la pieptul sau,eu cuibarindu-ma la el,inspirand mirosul sau specific,iar somul ma cuprinde.

Ma trezesc din somn cu greutate.Soarele imi invadeaza camera,iar o raza poerduta imi intra in ochi.Ma intorc intr-o parte si atunci dau de o pereche de ochi albastrii.Icnesc.Ma smulg din stramsoare si ma indepartez de pat privindu-l pe Noah.

-Ce e Isabelle?Aseara ai fost o trigoica in calduri si acum esti o pisicuta?ma intreba acesta ironic.

-Stai departe de mine,ii spun strangandu-mi cearceaful la pieptul gol,acoperindu-ma.

Acesta se ridica din pat si imi trage cearceaful,lasandu-ma in tota splendoarea.Imi acopar sanii cu mainile si ma strang astfel incat sa nu ii permit jegosului din fata mea sa ma devoare din priviri.Si in plus,cum am ajuns in pat cu el?

Aseara am adormit cu James langa mine si acum ma trezesc cu fratele sau?

Ce s-a intamplat intre timp?

-Nu iti aduci aminte seara trecuta,Isabelle?Pacat!!Ai fost extraordinara!Nu stiam ca esti asa de buna la pat!

Incep sa tip si sa spun niste cuvinte nu tocmai ortodoxe,insa ameteala ma cuprinde si ma prabusesc la pamant.Continui sa tip pana intunericul ma invaluie.

Ma ridic brusc tragand o gura de aer profund.Inima sta sa-mi iasa din piept si respiratiile mele sunt sacadate.Ma uit in jur.Imi vad camera pe care o impart cu James.Ma uit infricosata catre partea sa de pat,insa nu e Noah.E iubitul meu James care nu a plecat de langa mine.

Ma simt usurata!A fost doar un vis!

*****

-Ce vis nebunesc.Eu zic sa te duci sa-l vezi.Macar scapi de vise si ramai in fericirea ta cu James.

-Maya,asta e sfatul tau??Chiar crezi ca am sa ma duc din senin la el si am sa-mi cer scuze?Si pentru ce sa-mi cer scuze??

Acesta isi da ochii peste cap si se eidica de la masa rotunda.

-Ai sa mai vorbesti cu mine cand ai sa-ti schimbi comportamentul.

Maya isi ia geanta si pleaca catre masina.Vreau sa o opresc,insa stiu ca are dreptate.O las sa plece si continuin sa-mi savurez cafeaua sub lumina slaba a soarelui de sfarsit de toamna care patrunde prin fereastra.De odata,telefonul imi vibreaza.Il scot din buzunarul pantalonil si ma uit pe ecran.

Vino la cina azi.Singura!

Vreau sa cunosti pe cineva.

Mama

Ok.....Dau nonsalant din cap si ma ridic de la masa,dupa ce platesc cafeaua.Ajung acasa repede si nici nu ma mai obosesc sa aflu daca James este fiindca sigur are vreo sedinta.

Urc in dormitor si ma indrept catre dresing.Scot din acesta o fusta de blug pe care o asortez cu o bluza care are spatele decoltat.Imi i-au conversii rosii,ii incalt,ma dau cu putin parfum si plec dupa ce ma asigur ca Luna are ce manca.

Beside youWhere stories live. Discover now