Capitolul 25

2K 114 14
                                    

Buzele sale calde au fost presarate peste gura mea infierbatata.Nu ma puteam desparti de acel gust.

-James,trebuie sa plec.

-Inca o secunda iubito,imi spune acesta sarutandu-ma incontinuare.Ma ridic brusc de sub el chiar daca doream sa mai stau.Imi aranjez parul fugitiv si ies din camera.I-au o cheie de la o masina din garaj si am plecat.

Stabilisem ca ma voi intalni cu fetele.Andreea a iesit din spital acum doua zile.Din fericire,a supravietuit ranii la stomac.Doctorul mi-a spus ca daca nu o aduceam asa de repede la spital risca sa moara.Cu gandul la Andreea am vazut ca stateam la semafor pe verde si sugerand dupa claxoanele din spate,nu stau de putin timp.Imi continui drumul pana ajung in fata unei cafenele mici,in care permanent miroase a cafea proaspat macinata si a clatite.Intru in micul loc si le vad pe Maya si Andreea si ma opresc brusc,dar nu ele sunt cele care m-au facut sa ma opresc.Langa ele se afla EL.Crezand ca mai rau nu se poate o vad pe Angel care se aseaza la masa.Dau sa ma intorc,insa Maya vine langa mine si ma trage la masa.Ma forteaza sa ma asez pe scaun si imi pune in fata o cana de cafea.Ma foiesc iritata si ii fulger cu privirea pe cei doi.

-Nu pot sa fac asta.

Ma ridic de la masa si ies din cafenea insa bratul imi este prins de o mana puternica.Nu apuc sa reactionez fiindca buzele calde ale lui Noah se lipesc catre ale mele.Ii raspund la sarut fara sa ezit.Imi pun mainile pe dupa gatul sau iar mainile sale imi incolacesc talia,tragandu-ma catre Noah.Ma retrag si imi musc buzele si apoi realiz ce am facut.Ma intorc cu spatele la Noah si ma urc in masina neagra.

*****

Intru in casa si ma trantesc epuizata pe canapea.Un drum de o ora pentru al vedea pe el.Stai,ce vorbesc aici?Mi-a placut sarutul sau.

-Poti sa-mi explici si mie asta?se aude vocea lui James.

Ma ridic de pe canapea si ma uit la telefonul lui James.Pe el se vedea o poza cu mine si cu Noah sarutandu-ne.

-Pai.....Eu...nu este,incep sa ma balbai.

James se apropie amenintator de mine si ma face sa ma dau in spate.Ma retrag pana spatele meu atinge peretele rece.Icnesc cand simt raceala peretului.Ma uit in ochii sai de un verde de smarald si inghit in sec.Acesta loveste puternic peretele cu pumnul si ma face sa tresalt.Se apropie asa de mult de mine incat fruntile ni se lipesc.Satm acolo cateva secunde pana James se indeparteaza.Pleaca din camera si il vad cum dispare dupa peretele din sticla cenusie si atuci aud un sunet de sticla starta.Intuiesc ca acesta sparsese oglinda de pe hol.Ma dezmeticesc si ma duc dupa James.

-James,incep sa-l strig.

Merg pana in gradina unde il vad pe James in piscina inotand de zor.Ma apropii de piscina si ma uit la el in toata splendoarea sa.Picaturile de apa din parul sau care stralucesc in soarele puternic de sfarsit de vara.

-James,te rog,opreste-te.

Acesta se opreste si iese din piscina si vine spre mine.Trece de mine indiferent uitandu-se cu dezamagire si scarba la mine.

-James,nu merit asta,strig in urma sa.

Acesta se opreste si se inoarce cu fata la mine.

-Cum sa ma comport cu tine,Isabelle?Imi pare rau daca acesta este reactia mea dupa ce aflu ca te-ai sarutat cu fratele mele la colt de strada.

Simt cum lacrimile mi se aduna in ochi si atunci toata ura da navala in mine.

-James,tu realizi ca m-am dedicat tie saptamana asta.Dupa Christian am fost violata si inca sunt socata de asta,insa te plac asa de mult incat am trecut peste asta.Poate a trecut doar o saptamana insa tu ma faci sa ma simt speciala.Nu am mai simtit asta de cand tatal meu a divortat de mama.Tu esti singura persoana care m-a facut sa ma simt asa de urat in trecut,dar eu am trecut si peste acest aspect si mi-am lasat inima sa decida in locul meu.Te iubesc,James,insa se pare ca sentimentul nu este reciproc.Ma duc sa-mi fac bagajul.O sa plec departe de acest oraș! M-am saturat de tot

Cand sjung in dreptul lui James,acesta ma trage in brate si isi lipeste buzele de ale mele.Ii raspund la sarut si mi-am pus toata iubirea si dorul in acesta.Ma retrag si ma uit in ochii sai.Ii vad regretul si iubirea in ei.

-Isabelle,spune acesta pe un ton calm,uita-te in ochii mei.Stii ce se zice.Ochii sunt portile sufletului.Uita-te in ei cand spun urmatoarele cuvinte.

Imi ridic privirea si o fixez pe a sa.Acel verde minunat de care m-am indrogostit inca din liceu.

-Isabelle,te iubesc.

Il privesc si ochii lui nu mint.Ma aplec catre el si ii plasez un sarut tandru pe buze.Acesta lungeste sarutul facandu-l mai salbatic.Ma ridica in brate si eu imi incolacesc picioarele in jurul sau.El ma duce pana in camera unde ma tranteste in pat.

Ma simt ingrozitor....nu am mai postat de doua saptamani si am recitit cartea si am tras concluzia ca este ingrozitoare.Acesta este un capitol scurt si lipsa de inspiratie il influenteaza.Am mare nevoie de ajutor.Ce sa mai scriu?

Kisses:***

Beside youWhere stories live. Discover now