Capitolul 20

3K 144 10
                                    

Ochii mi se deschid ușor.Ma uit in jur si observ niște pereti necunoscuti,albi,asortați cu mobila neagră.Mici fragmente din noaptea trecută imi trec prin minte si atunci o durere imi străbată capul.Fiorii imi străbată corpul.Incerc sa ma rasucesc insa un brat ma tine captiva.Incep sa tip si sa rasucesc sub brat.

-Da-mi trumul,da-mi,dru-mul...te rog,implor eu cu lacrimi in ochi.

O claie de par negru se ridica din spatele meu si doua oceane imi fixează ochii.

-Ssssst,calmează-te,imi sopteste o voce cunoscuta.Esti in siguranta.

Ma întorc egoista si atunci il vad cu coada ochiului pe salvatorul meu:Noah.Incep sa tremur doar amintindu-mi de noapte trecuta.

-Tremuri,imi spune Noah.Ti-e frig?

Dau din cap in semn ca nu si ma ridic de sub cearceafuri.Talpile mele goale ating piatra rece si imi transmit încă un rând de fiori.Ma ridic timida de pe marginea patului si încerc sa fac câtva pași,insa genunchii imi cedează sub propia-mi greutate. Corpul meu Minion se lovește puternic de podea, zdruncinandu-ma puternic. O durere insuportabila a inceput sa persiste in capul meu. Cand am ridicat ochii, Noah se afla langa mine, ajutandu-ma sa ma ridic.

-Azi iti voi da liber.Vreau sa stabilim câteva aspecte.Dupa ce s-a întâmplat noaptea trecută,ti-a marcat viata....Cum tu ai rup logodna,bănuiesc ca nu mai ai unde sa stai asa ca vei sta aici.Vei avea un bodyguard si vei dormi in camera de oaspeti.

-Sunt bine,reusesc sa zic, îndepărtând mâinile lui dupa mine, încercând sa ma ridic singura de pe jos.Si nu ma voi muta la tine.am unde sa stau,zic inghitind in sec.

-Isabelle,faci asa cum am stabilit sau iti vei pierde slujba

-Nu ai indrazni,spun amenintator printre dinti,stabilindu-ma pe picioarele mele.

-Chiar ma provoci?Nu e greu sa te concediez.Uite,Isabelle Jonshon,esti....

-Bine,fie,il intrerupt ranindu-mi orgoliul.

Noah se inderpateaza de mine dupa ce ma anunta ca se duce sa fac doua cafele.Ma indrept spre asa zisa noua mea camera si ma trantesc in pat.Fixez tavanul cu privirea si scene din noaptea trecuta imi trimit fiorii pe sira spinarii.Trebuie sa ma distrag cumva!Ma indrept catre o usa care banuiesc ca da spre baie si o deschid.Am avut dreptate!Intru in baia spatioasa si dau drumul la dus.Ma dezbrac de camasa alba imbibata cu mirosul lui Noah in care nu stiu cum am ajuns.ma indrept spre oglinda imensa deasupra chiuvetei si ma privesc.Ochii imi sunt rosii si corpul imi este brazdat de vanatai.Buzele imi sunt crapate si observa ca buza de jos mi-e sparta.Zici ca m-am batut cu cineva.Ma indepartez de oglinda si intru in cada plina cu apa fierbinte.Corpul imi este invaluit de apa,muschii mei relaxandu-se.Imi inchid ochii si incerc sa nu ma gandesc la nimic.Am inceput sa ma zbat cand am auzit cureaua si atunci am simtit cum chilotii imi sunt smulsi de pe mine.Rauri de lacrimi imi traversau obrajii .Imi scutur capul ca sa scap de amintirea urata si ma scufund in apa, fiind numai eu, intr-o mare de liniște, intr-o sticla unde nimeni nu ma poate atinge. Stau cat pot de mult si apoi ma ridic Gâfâind de sub apa.

Imi infasor corpul ud intr-un prosop pufos si deschid usa de la baie.Ma indrept catre dulapul enorm din camera si il deschid.Uimita,observ ca in dulap sunt numai haine de fete si pe masura mea.Sunt putin banuitoare iau un sutien si niste chiloti negri si dantelati si ii pun pe mine.Arunc prosopul pe pat si ma uit ganditoare in dulap.Frumoase haine....si scumpe.Imi aleg o pereche de blugi scurti si un maieu albastru.Imi prind parul intr-un coc dezordonat si ies din camera.Ma indrept spre bucatarie, insa Noah nu e nicaieri.Privirea mea cutreiera imprejurimile pana dau de o usa de sticla.O deschid si pasesc afara.Aerul cald de inceput de septembrie ma izbeste.Inspir adanc mireasma florilor si ma uit uimita in jurul meu.O curte imensa se intinde in fata mea,frumos aranjata,cu o piscina in mijlocul ei.

Beside youWhere stories live. Discover now