Capitolul 5

6K 278 12
                                    

Tir.Tir.
Si o luam de la început....
Somnoroasa îmi ridic capul de pe perna si îmi îndrepta privirea spre ceas.07:45???Nuuuu!!O sa întârzii la liceu!!!!Ma ridic de sub pătura mea călduroasă si alerg spre dulap.Imi arunc pe mine perechea de blugi de ieri si îmi pun pe mine o bluza de culoarea Vișinilor și ies din camera mea mai rapid decât o tornada.Trec pe lângă mama fără sa o iau in seama si ies pe ușa.Sub talpile mele se simte ceva tare si rece.Cand m-a uit in jos realizez ca nu m-am incaltat.Intru in casa si urc in camera mea.Imi iau conversii si ma incalt.Cand m-a îndrept pentru a doua oară in aceasta dimineața spre ușa camerei mele,m-a uit fără sa vreau in oglinda.Nu m-am pieptanat si nici nu m-am stalat pe dinti.WoW....si la 17 ani uit sa m-a spăl pe dinți,spun eu in sinea mea ironica.
Ma duc spre baie,înfig peria in parul meu si m-a pietan la repezeala.Sunt pe viteza unu înapoi in această situație.Mă spăl si ies din camera.Trec iar pe lângă bucătărie si remarc faptul ca mama nu e acasă.Intru in bucătărie si pe frigider este un bilețel.

Am plecat la servici.
Sefu' are nevoie de mine si din câte am înțeles s-ar putea sa plec din oraș împreuna cu el.Intalnire de afaceri in Tokyo:((((((
Cred ca o sa lipsesc o săptămana sau doua.
Suna-ma după ore!
Te iubesc!
Mama

Perfect!!!!Acum chiar trebuie sa merg pe jos pana la liceu.Imi pun căștile Beats si îmi dau drumu la playlist. Ritmurile melodiei începute imi antrena sangele imi vine si imi trezea fiecare mușchi din corp.
Ies pe ușa de la intrare si am grija sa încui.
Niciun mesaj de la Angel.....Ciudat!!
Îmi pun mai bine ghiozdanul si o iau la fuga.Liceul e la 10 km depărtare si nici jogging-ul meu de seara nu m-a va ajuta sa ajung la timp,așa ca hotărăsc să trag chiulul măcar la primele doua ore.Bine ca prin capsor mi-a trecut să-mi iau laptopul așa ca m-a îndrept spre Starbucks.
Când intru in cafenea sunt uimita de goliciunea ei.Ma îndrept spre tejghea si cer un Frappe.Ii dau banii omului si abia atunci observ doi ochi căprui care m-a fixează.Cred ca am stat si m-am holbat prea mult deoarece tipu a început sa-si plimbe mana prin fata mea.Rusinata,nici nu bag de seama faptul ca mi s-a adresat așa ca m-a îndrept spre masa mea.Mă așez si privesc oamenii de pe străzi.Pe strada apare un Masserati frumos si negru. Puternica mașina,gândesc eu.Din Frumusețea de mașina își face apariția Noah.Azi e îmbrăcat cu o geaca de piele,tricou negru,blugi negri si desigur ghete negre ca de rocker îi picioare.Trebuie sa recunosc,tipu chiar știe sa se îmbrace(chiar dacă afara sunt vreo 30 de grade iar el are geaca si ghete).Noah se îndepărtează de mașina si vine spre cafenea,se îndreaptă spre tejghea si după ce își i-a o cafea se îndreaptă spre mine.Cand ajunge foarte aproape de mine își trage un scaun de la cealaltă masa si mi se adresează.
-Se pare ca si tu tragi chiulul.....știi sa joci biliard?
-Da...Tata m-a învățat,am spus eu oarecum confuza.
-Atuci hai sa mergem sa jucam,spune Noah entuziasmat si m-a trage de pe scaun.Ma conduce spre mașina si după ce ne urcam in mașina,Noah da drumu la radio si recunosc melodia care nu se putea potrivi mai bine.
Drumul a fost liniștit pana ce băiatul de lângă mine incepe sa vorbească
-Am auzit ca te pricepi la mașini....Ia zi câteva lucruri despre puiutul asta.
Am stat puțin pe gânduri.
-După cum suna motorul bănuiesc ca are cam 3798 de cm3 adică 530CP....de 3.8l, V8 Twin Turbo.
-Impresionant.....
-Multumesc.E o pasiune de când eram mica,tata fiind un fost mecanic.
Nu înțeleg ceea ce se petrece cu mine.Ieri eram scărbita de ceea ce făcea Noah împreuna cu pitipoanca lui si acum stau lângă el in mașina.Nu judecați!
Nu apuc sa-mi termin gândurile ca Noah parchează in fata unui bar de motociclisti.Chiar in fata barului sunt parcate zeci de motociclete si ici colo mai sunt si câteva matahalele tatuate si îmbrăcate in piele.Eu nu m-a intregram in peisaj.
-E-eu nu am ce caută aici,ii spun lui Noah puțin speriata
-Chill Isa....Aici ești cu mine.
Cand ne apropiem mi se opreste respirația.Fata de mine,Noah trece nonsalant pe lângă toți si pe unii chiar ii si saluta.
E ciudat cum la o ora așa de devreme sunt atâtea persoane.Poate abia acum au terminat cheful de seara.
Când intram in bar,un nor de fum de țigaretelor de acapareaza.Inauntru miroase a țigări,alcool si curve.Cum pot sa le miros?Pai miros si ele a țigări,alcool si bărbați.
Nu am o presimtire prea buna.Aici zici ca e încă noapte.....așa se petrece.
Trec peste toate aspectele când o perechi de gheata o fixează pe a mea.Noah ma trage după el si ma duce la o masa de biliard si tot ceea ce pot spune e ca m-am distrat de minune.

*****

Ori m-am îmbătat de la atât alcool(da,așa de dimineața)ori compania lui Noah era chiar una buna.Am jucat destul de mult si am câștigat de fiecare data.Tind sa cred ca Noah m-a lăsat sa câștig.
După ce am plecat de la bar,am mers împreuna spre liceu.Cand am intrat pe holul liceului,toată lumea se uita la noi și susotea.Din cauza alcoolului ma cam clatinam,dar Noah mi-a infasurat talia cu brațul sau.In timpul pauzei de prânz am stat tot cu Noah si i-am cunoscut Gașca.In total sunt 3 băieți.Noah,Max si Lucas(care mereu ma făcea sa ma simt de parca sunt in cușca leului)
Angel a încercat sa vorbească cu mine,dar am ignorat-o.Poate e din cauza beției.....ia uite,am ajuns sa dau vina pe beție!
Când se termina orele,Noah ma conduce acasă.
-Vezi ca vin sa te iau la ora 22.Mergem in club.Imbraca-te cu ceva sexy.
-Bine,a fost tot ce am putut spune.

Hey,e 1:20 si eu tocmai ce am terminat si acest capitol.Cum vi se pare???Cine credeți ca o sa câștige aceasta 'competiție'?
Noah vs James
Vreau sa va Multumesc pt cele 49 de vizualizări.O fi un număr mic pt voi,dar pt mine e mult.Am crezut ca o sa ajung sa-mi șterg cartea,dar nu,asta nu o sa se întâmple:))))))
Dacă vreți dedicatii,știți unde sa ma găsiți.
Scuze pt greșeli.
Acum va las.
PUP:*❤️

Beside youWhere stories live. Discover now