Capitolul 16

2.9K 150 6
                                    

~Dupa 4 ani~

Viata mea s-a schimbat complet odata cu disparitia fratilor Black din viata mea.M-am mutat singura,am renunțat la cartea pe care o scriam,am un iubit extraordinar care ma iubeste si cu care din intamplare sunt logodita.Angel cu Maya si Andreea sunt tot ca surolile mele.Locuim in acelasi bloc si parintii mei....lodgodnica tatalui meu a nascut o fetita asa de dragalasa si mama mea s-a casatorit cu Bratt,urmand sa aiba un copil.Cat despre fratii Black.....nu am mai auzit nimic despre ei decand cu acea vacanta din Miami.I-am ignorat,m-au ignorat.

Acum cu noua mea viata,ma pregătesc sa ofer un interviu la casa de moda Prada.Se pare ca in 4 ani am devenit mai frumosa.Acum am rotunjimi,o silueta de invidiat,cu ajutorul unui tretament am scapat de cicatriciile de pe mana si parul nu imi mai sta ravasit ca altadata.

Pentru interviu mi-am ales o rochie rosie,pana la genunchi,cu un decolteu adanc.M-am incaltat cu o pereche de tocuri negre si m-am rujat cu rujul meu rosu.Mi-am luat geanta neagra in care mi-am pus telefonu,agenda mea,un pix,fardurile si cateva poze cu mine care ma vor ajuta cu interviul.Am luat cheia de la masina de pe masa din bucatarie,dar am fost oprita de un barbat bine facut,infasurat intr-un prosop la talie.

-Unde pleci iubire?

-La interviu,Chris,spun eu saratandu-mi lodgodnicul.

Christian m-a lipit de corpul sau bine lucrat si m-a impins in peretele cel mai apropiat nerupand sarutul.Limbile noastre se luptau cu dorinta,insa cu greu am intrerupt sarutul pasional.

-Nu acum,iubitule,spun eu gafaind.Vreau sa dau o impresie buna la interviu.

-Bine,Iubire.Sa vii repede.Avem treaba,spune Chriss facandu-mi cu ochiul.

Imi dau ochii peste cap si parasesc apartamentul din centrul New York-ului.Intru in lift si apas butonul care ma duce spre parcarea subterana.Cuprinsa de gandurile mele nu observ ca liftul se opreste la etajul 20.In ascensor isi face aparitia nimeni alta decat Maya

In patru ani,Maya a mea s-a schimbat mult.Are parul vopsit in blond si nu se mai îmbracă ca o bad girl.A fost o schimbare drastică.Desi atitudinea e aceeași.

-Ce faci Izzy?

-Ma duc la casting.Tu?

-Si eu.Poate primesc un rol in noul film al lui Martin Scorsese.

-Bătrânelul care a regizat filmul Lupul de pe Wall Street?

-Chiar mosul.

Liftul a bipait anunțându-și sosirea in parcarea subterana.O imbratisez pe Maya si ma îndrept spre un Porsche 911 Turbo negru pe care l-am primit cadou de la Chris cu aniversarea celor 2 ani împreuna.Pe Christian l-am cunoscut la puțin timp după vacanta din Miami.Cum?Pai,împiedicată de mine s-a prăbușit chiar in mijlocul aleii spre cafeneaua Starbucks si înainte sa fac puternicul contact cu asfaltul,Chris m-a prins.Simplu,nu?Si amuzant.

Am urcat in mașina si am pornit spre sediul casei de moda Prada.Drumul a fost destul de scurt.Cand am ajuns,in fata mea se întindea o clădire făcută numai din geamuri,înalta de 30 de etaje.Elegant si stilat gândesc eu.Opresc mașina pe alee si ii dau cheile primului bărbat pe care il vad ieșind din clădire.Mi-o parchează el.Imi dau jos ochelarii de soare când intru si ma îndrept spre un birou de marimi uriașe.

-Sunt Isabelle Jonshon si am venit pentru casting

-Desigur,va v-a conduce John catre sala de la etajul 9 unde se tine Castingul,grăiește femeia înainte sa sune pe cineva.

In doua secunde apare un bărbat zvelt,îmbrăcat la patru ace.Ma conduce catre un lift si vrea sa apese butonul pe care scrie numărul 9,aplecandu-ma in așa fel încât sa ii las bărbatului o priveliste frumoasa asupra decolteului meu.

Nu am sa ma plictisesc niciodată de asemenea jocuri,gândesc eu pana ajung in fata unei săli imense.Privesc in jur si observ ca nu sunt singura.In jurul meu sunt vreo 20 de femei care mai de care.Ma așez pe un scaun si îmi scot telefonul.Il butonez puțin pana îmi aud numele.Ma ridic senzual si ma îndrept spre doua usi masive dintr-un geam fumuriu. Intru si acolo întâlnesc o pereche de ochi de un verde smarald foarte familiari.Acei ochi imi aduc aminte de cineva.Ma așez si aștept.

-Bine ai venit la casting.Dezbraca-te,ordona pe un ton sigur pe el.

Ramân cu gura căscată.Vorbesti serios?Vazandu-ma ca nu fac nimic mai repeta porunca odată.Nu!Sunt logodită cu faimosul Christian Morgan.Macar are idee de ce armata de avocati are la picioare?

-In visele tale....stai,nici acolo,suier eu printre Dinți.

Dau sa ma ridic,insa jegul din fata mea m-a prins de brat.

-Aseaza-te.Doar am glumit....sau nu,dar vreau sa știu ceva despre tine,inafara de aparentele fizice perfecte.

M-am mișcat Rusinata in scaun.

-Aia mai fost model?

-La revista Vogue,vine răspunsul meu.Timp de doi ani.

-Cati ani ai.

-Sunt majora,stai fără grija,spun eu ironic.Am 21.

-Bine atunci,vei fi informata peste doua zile dacă ai luat postul.Acum,ai câteva poze cu tine,spune zâmbind pervers.

-Nu poze in care sunt dezbracata,dar am.

-Păcat,intra el in jocul meu.

Se da la mine sau mi se pare?Scotocesc prin Geanta si găsesc pozele mele făcute de Sherill Hill.

-Multumesc,acum la revedere.

-Te pup,pa,pa,pshihopat retardat,murmur eu.

-Ce ai zis,intreaba boul din spatele meu.

-Sa aveți o zi buna,Rostesc eu neintorcandu-ma cu fata la el.

Ies din birou si ma opresc in fata celorlalte fete.

-Pe voi v-a pus sa va dezbracati,întreb eu arătând ușa fără sa ma întorc.

-Pe unele dintre noi ne-a pus sa-l sărutam,deci nu,spune o fata cu parul cret si riscat.

Cum am mai zis,pshihopat.

*****

-M-am întors iubire,strig eu când intru in apartament descaltandu-ma de tocurile infernale.

Liniște.

-Iubitule?

Ma duc in bucatarie si acolo găsesc un bilet.

Iubito,a apărut o problema la firma.

Noi doi mai avem niște treburi de rezolvat,deci ne vedem diseară.

P.S.Vreau sa te vad doar in lenjerie intimă când vin.

Perversul tau lodgodnic,Christian Morgan.

-Si astai Chris pe care il cunosc eu,spun cu voce tare si ma trantesc obosita pe cel mai apropiat scaun.Numai de sex nu-mi arde.

Îmi las Geanta si cheile pe unde apuc si ma îndrept spre dressing.Ma schim de rochie si îmi pun pijamaua scurta.Ma trantesc in patul enorm si încerc sa adorm.

Sunt smulsa din atipeala mea de o ușa închisă.Deschid ochii somnoroase si ma uit prin camera.Nimeni.Pun capul pe perna,insa o prezenta care se Aseaza Langa mine pe pat.Incepe sa ma sărute pe pielea fina a gâtului.Imi face plăcere,dar sunt prea extenuata ca sa fac iar cunoștință cu fiara din Chris.Ma ridic,îmi iau perna si o pătura groasa de la baza patului si plec din camera.Chris arată exasperat si plictisi.Se tranteste in pat privind tavanul si eu îmi dau ochii peste cap.Ajung in sufragerie,ma întind pe canapeaua pufoasa si aștept sa ma i-a somnul mult dorit.

Am mai pus un capitol.Sper ca va place.Am hotărât sa schimb puțin poveste....dacă nu va place nu-i bai,o refac eu cumva.

Va aștept părerile si eventualele cereri pentru Dedicație.

Ne mai auzim.

Kisses:*

Beside youWhere stories live. Discover now