KURT KOZASI DEVAM ETSİN Mİ?

543 43 44
                                    


İnanın hikayemi eskilerden okuyan kim kaldı bilmiyorum ki hikayemin neredeyse çoğu ayrıntısını bile unutmuş durumdayım. Sadece bu platformda çok eğlendiğimi hatırlıyorum. Elbette bir streside vardı. Stresin yoğun olduğu dönemlerde her insan gibi kaçmayı ki her şeyden kaçmayı tercih ettim. Beni mutlu eden şeylerden bile. Beni tanıyan neredeyse kimse kalmamıştır diye düşünüyorum. Yazmak benim için para kazanacağım bir platform değil. Kitap olma teklifleri geldi mi geldi... Herkes gibi bende kitabımı raflarda görmek isterim elbette. Kendi öz eleştrimi yaptığımda bu kadar amatör birinin onlarca, yüzlerce kaliteli yazarın arasında kaybolacağımı biliyorum. Kendi içimde otuzlarına yaklaşmadan asla tam olamayacağımı da biliyorum. 

Pekala, kaç senedir yoktum. Benim zihnimde yok olmaya yüz tutmuş bir hikayeyi ayağa kaldırabilir miyim bilmiyorum. Aklımın köşesinde duran şeylerden biri de KURT KOZASI tabiki de nasıl da özledim Çınay'ı... Evet favori karakterim Çınay. İçimde kalmış eğlenceli insanın temsil ettiği başrol. 

Evet, kaç senedir yoktum diyorum. Ee, neredeydin diyebilirsiniz. Bende siz demeden birkaç bir şeyler anlatmak istiyorum. Kişisel ve ailevi meseleler dışında birkaç şeyden bahsedeceğim. Ben yokken aramıza yeni insanların katıldığını bildirim sayısından anlayabiliyorum. Siteye girdiğimde yüzümdeki dehşet ifadesini görmeliydiniz. Konumuza daha doğrusu sorumuza gelirsek neler yaptım:

İlk olarak bu platforma 2014 de katıldım ve o zamanlar daha çok okuyucu pozisyonundaydım. Bir süre sonra insan neden olmasın diye hikaye yazmaya başlıyor. Benim ilk hikayem KURT KOZASI değil fakat bu hikayenin yeri bende daha bir ayrı.

2016 senesinde yazmaya başladığım bu hikaye de 19 yaşındaydım. Peki tam olarak neler oldu da bu hikayeyi yazmayı yavaş yavaş bıraktım. İlk önce Üniversiteden başlamak istiyorum. Bahane olarak görülmemesi gerek fakat bölümüm olan Matematik Bölümü gerçekten büyük çalışma ve özveri isteyen bir ana bilim dalı. Bunun üzerine ailevi birkaç mesele ve birçok şey yaşadıktan sonra bu yazma eyleminde ne kadar uzaklaştığımı kendimde buradaki eski okuyucularda bilir. Bu durum 2017 yaz dönemine denk gelmekte.

Gelelim sonra 2018 de Yazılım öğrenmek istediğimden .NET kursuna gittim. Bu da hafta içleri okul ve haftasonları bu kursa gittiğimden bırakın yazmayı kitap okumaya dahi vaktim yoktu. 7-8 aylık kursun sonunda bitmişti. Bende 2018 burada birkaç bölüm yayınlamayı başarmıştım. Gelelim bu seneye, her sene başıma bir iş açtığımdan bu seferde 3-4 aylık Android&Java eğitimi aldım. Bu da hafta sonlarıydı ve yine okul.

Diyeceksiniz ki yaz tatilinde ne yapıyordun, bu kadar kurs ve okulun yoğunluğundan birkaç dersten kaldığım için yaz okuluna gitmek zorundaydım ve öyle de yaptım. 

Aslında bu kendimi değerlendirme şekli de diyebiliriz. 2019 un sonundayız ve ben bu sefer yine başıma başka bir iş açarak formasyon eğitimlerine 2020 de başlayacağım. Yani benim üç ya da dört yıllık hayatımı okumuş oldunuz.

Tabiki de kendi kişisel zamanlarım olmadı mı oldu, bu süre zarfında yazmak yerine okumayı tercih ettim. Öyle macera, aksiyon, fantastik türleri de değildi. Klasik kitapları okumaya başladım. Günümüzün filmlerini değil daha eski filmleri izlemeye başladım. Bu da bana farklı bakış açıları kazandırdı. Elbette hala dil bilgisinde iyi değilim. Anlatım bozuklukları ile başım da dertte. Neyse ben buraya bir dostunuz olarak geldim. O yüzden biraz da kendimden bahsetmişim nolmuş yani.

Bu seneler içerisinde bir sürü müzikte dinledim. Ee yani bu da kpop akımına kapıldığım anlamına da geliyor evet. Evet Army'im. İyileştiricilikleri olmasa hayatıma tam olarak nasıl devam ederdim bilmiyorum. 

Şimdi birkaç gün sonra 2020 yılına gireceğiz ve ben kendime bazı hedefler koydum. Burayı da ne kadar aksatıyorum değil mi?

-Mezun olmak(NOLUR YARABBİM)

-Formasyon almak

-ALES sınavından yüksek bir not almak

-Unreal Engine 4 oyun motorunu öğrenmek

-KURT KOZASI adlı hikayem de artık finali görmek :)))))

Çok konuştum biliyorum özlemiş olduğuma verin. Neyse bunları yazmak yerine bölüm yazmalıydım ama gelin görün ki hikayenin neresinde kalmıştık. Benim KURT KOZASI için tuttuğum kurgu defterim nerede sorunları çözmeliydim. Fakat yarın vizem var. Bu yüzden yine erteledim.

Peki sizin 2020 planlarınız neler?

KURT KOZASI-MAVİ SAÇLI KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin