İKİNCİ SEZON|BİRİNCİ BÖLÜM:"YELKENLER FORA!"

2.4K 197 74
                                    

2 Ay Önce

"Zihinlerinizin içine kurulan, dolambaçlı yolların içinde kaybolarak gözlerine örtülmüş kumaş parçasını kabullenen ve duydukları ile adımlarını yönetmeye çalışan insanlar!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Zihinlerinizin içine kurulan, dolambaçlı yolların içinde kaybolarak gözlerine örtülmüş kumaş parçasını kabullenen ve duydukları ile adımlarını yönetmeye çalışan insanlar!

Işığı göremediniz, renkleri bilemediniz.

Dünyanız karanlık, grinin tonları içinde en belirgin olan siyah ile beraber her gün o bilindik yollarınızı yürüyorsunuz. Adım adım, yerinizde sayıyorsunuz.

Gözlerinizdeki bağlanmış kumaş parçası ile gökyüzüne baksanız dahi karanlığı görüyorsunuz.

Geceyi izlemiyorsunuz!

Kiremitlerini yıktığımız düşmanlarımızın, sizin gözlerinize örtülmüş kumaş parçasının düğümünü yalnızca gevşetebildik. Fakat bu başlangıç en sağlam olanıdır.

Çünkü biz zihinlerinize, gökyüzünün tohumu
ektik.

Şimdi ise başladığımız düzenin ilerisinde ve karmaşık dünyanın kapısının eşiğindeyiz. Adımımızı attığımızda başlayacak olan kaosun yaratıcıları sizin zihinlerinizde belirecek olan mürekkebin renklerindendir.

Esenlikler dileriz.
KURT KOZASI

1 Temmuz|00.30
"

Parmaklarım ışıklı klavye tuşlarında işlemini bitirirken, sağ elim bilgisayar faresine uzandı ve yayınlama işlemini tamamlandı. Sayfayı tamamen kapatmak için sağ üst köşede yer alan çarpı işaretine tıkladım. Gözlerimin altında oluşan morluklar üzerimde bir yük olduğunu belli edercesineydi. Düşüncelerimin zihnimde büyük bir çukur açalı uzun zaman olmuştu. Beni içine iteklemesi ise korktuğum şeylerden biriydi.

Edige adlı grubun kendini sahaya çıkarması üzerinde on gün geçmişti. Yaptıkları eylemler, adımızı kirletmelerine neden oluyordu. Son zamanlar da yaşanan her olayın içine atılan Kurt Kozası, bizim planlarımız dışında gerçekleşiyordu. Bazılarını Edige adlı grup bizim ismimizi kullanarak zar zor kurtardığımız ismimizin üzerine bir çizgi çektiriyordu. Edige adlı grup yetmezmiş gibi daha birçok grup bizim adımızı kullanarak banka soygununu dahi gerçekleştiriyorlardı.

Televizyonda asla yerini kaybetmeyen Selim Demir yani mendebur suratlı spiker, tüm bu yapılan olayların faturasını bize kesiyordu. Hem de kendi programına çıkardığı profesörler ve doktorlar ile birlikte. Hala yanımızda yer alan kesim ise Gözcü de büyük bir gizli örgüt kuruyordu. On gün içinde en iyi haber bundan ibaretti.

KURT KOZASI-MAVİ SAÇLI KIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin