prologue

3.2K 168 11
                                    

A nyári szünet elkezdődött. Mindenki számára egy csodás, élvezettel és emlékekkel teli nyár következett. A többiek már szervezték a nyaralásokat: a különböző fesztiválokat, ahová majd elfognak menni; az egymással töltött időt; valamint az oltári nagy bulizásokat.

Az én esetemben sem volt másképp. Mindent elterveztem, ahogy azt minden évben is tettem. Megvolt az a táblázat, mely az egész nyaramat tartalmazta. Azonban egy váratlan baleset mindent megváltoztatott...

Kiyoko otthon egy kisebb baleset következtében elesett, és súlyosan megsebesült a lába. Eltört, és gipszbe helyezték. Jóban voltam vele, hiszen szinte már a csapat része voltam, mindössze annyi kitérővel, hogy nem voltam menedzser. De mindig ott voltam a csapatnak. A meccseiken, az edzéseken. Legbelül túlságosan is féltem elvállalni hivatalosan is a menedzser szerepet, így ekképp álltam a csapat mellett. A csapat tagjai lettek a barátaim, és egyben a családom is. Fontosak voltak nekem, ahogy én is nekik. Tobioval pedig addig-addig barátkoztunk, míg legjobb barátok nem lettünk.

Mindenesetre közeli kapcsolat fűzött mindig is a Karasuno röplabdacsapatához. Arra viszont én sem számítottam, hogy Kiyoko balesete miatt az egész nyári edzőtábor puccsba lehet. Nem volt ki elkísérje őket, és Ukai-san egyedül nem mehetett velük.

Így történt az, hogy elvállaltam. Beugrottam Kiyoko helyett, hogy elmenjek a csapattal, a barátaimmal Tokióba, ahol a Nekoma szervezésével részt vehetünk egy nyári edzőtáboron. Tudtam, hogy Kiyoko is ezt akarná, és hiába nem lehet majd ott velünk, szurkolni fog értünk.

Vártam ezt az egészet, ám ennek ellenére féltem is. Minden előre megírt tervem felbomlott ezáltal, mégse éreztem rossz érzést emiatt. Mindössze apró félelmet, ami a többiek miatt volt. Hogy nem leszek jó menedzser helyettes, vagy esetleg elrontok valamit, amiért megutálnak.

S ekkor még tényleg azt hittem, hogy akkor ott az edzőtáborban ez lesz a legnagyobb problémám, nem pedig egy olyan ember, akit valaha ismertem...


---------

Sziasztok, embik.
Nagyon régóta szeretem már Atsumut, és most, hogy végre felbukkant a Haikyuu 4.évadában, nagyon úgy éreztem, szeretnék vele egy történetet írni. Akik nem látták még az új évadot, lehet pár dolog nem lesz nekik tiszta, szóval csak ajánlani tudom ezt a csodás, és remek új évadot.

Itt előre szeretnék szólni, hogy a könyv nem teljesen fog Atsumura, és Readerre fókuszálni. Sokkal inkább a táborra, a barátságra, az élményre, amit ott szereznek, a szerelem és a barátság meghatározó fogalmára, és a csalódásra. De azért lesz bőven Atsumuval is jelenet, hiszen ő és Reader a főszereplők.

Remélem tetszeni fog nektek a könyvem. <3

Somebody that I used to Know  |Miya Atsumu Fanfiction - Befejezett|Where stories live. Discover now