11

276 28 5
                                    

Pořád jsem váhal ale pak to nechal osudu. Kluci mně pořád přemlouvali a hnali do hlavy že nejsem gay, že jsem na holky atd. ale já je nevnímal. Začali se blížit Vánoce a já přemýšlím jestli pojedu domů nebo budu Vánoce slavit ve škole s dospěláky. Ne pojedu domů udělám to pro Rusko a Kanadu. Nemůžu je tam nechat samotný zvlášť Kanadu a dvojčata. Zajímalo by mně co by si beze mně počli když vždycky peču s mámou cukroví, aranžuji vanoční ozdoby, zapalují svíčky a zdobím stromečky. No jo na Vánoce mám fůru práce.

Druhý den nám učitelka na konci vyučování že si mě jít zabalit věci. Šel jsem na pokoj a začal si byli věci. Když jsem je měl zabalené šel jsem se teda projít. Chodil jsem asi cca hodinu a vrátil jsem se abych stihl odjed domů. Učitelka nás zavolala abychom se sešli ve vestibulu. Beru saky paky a jdu na místo srazu.

Už jedu domů. HURÁ!!! Konečne se uvidím s Kanadou a Ruskem. Těším se na rodinu teda skoro. Na otce se fakt netuším. A to myslím smrtelně vážně kdybych mohl tak ho zabiju.

Už jedu v autobusu bude to sice dlouhá cesta ale za to to stojí. A už mám všechno naplánované a připravené takže stačí dojít do krámu než půjdu domů a doufat že to klapne. Tak jo vycházím z autobusu a jdu do obchodu. V obchodu beru něco pro dvojčata, víno pro mámu, velký balík čaje pro otce a ještě abych nezapomněl beru něco pro Rusko a Kanadu. No jenom doufám že mi to víno prodají. Fajn mám vše co potřebuju tak jdu domů.

🇺🇸: Ahoj rodinko!!
🇳🇿, 🇦🇺: Ahoj bráška!
🇫🇷: Ahoj synu!
🇬🇧: Dobrý den mladý muži

No jo celej táta koukám že to tu beze mně docela zvládly ale přece jenom to tu nevypadá tak jako kdybych to dělal já. Můj tip máma si hrála a dvojčaty a táta seděl na gauči a popíjel ten svůj čajíček a chudák Kanada to všechno dělal sám možná mu máma s ničím pomáhala ale i tak sem rád že to udělali. Doufám že mi ten plán táta nezkazí protože stále vypadá jako kdyby jsme se hádali včera.

🇺🇸Hi I am America🇺🇸Where stories live. Discover now