3

392 33 1
                                    

Podíval jsem se na fotku mě a Ruska. Potom jsem mu ukázal ruce pořezané od žiletky.
Kan: Máš s ním nějaké problémy? To se řežeš kvůli němu? Slib mi že se už nikdy nebudeš řezat.
A začal brečet a znovu mě obejmul. „Slib mi že se kvůli němu nebudeš trápit a řezat" „Slibuju". Odešel a s úsměvem se na mně podíval a řekl mi že si s Ruskem o tom promluví. Přece jenom Ukrajina je sestra Ruska. Rychle jsem se zvedl a před tím než zavřel dveře a odešel jsem ho stihl chytit. „Potřebuješ ještě něco? " Dal jsem mu facku a to hodně silnou. Nepotřeboval jsem ještě víc šikany. Zavřel jsem dveře a on se rozbrečel a někam se rozběhl. Vím že Kanada je můj mladší bratr a že se snaží všechno vyřešit bez násilí, ale tohle zašlo daleko. Kdyby za Ruskem opravdu zašel mohl jsem mít ještě větší šikanu za to že jsem to někomu řekl a ještě někomu kdo je mladší jak on. Chtěl jsem že začít znovu řezat. Než jsem stihl něco si udělat tak někdo zaklepal na dveře. Rychle jsem si schoval ruce a šel otevřít. Byla to máma a držela dvojčata. Chtěla abych je pohlídal protože, Kanada je u Ukrajiny a že přijde na oběd. „Tak a teď jsem v pí*i"řeknu si pro sebe. Šikano jsem připraven. Ani jsem si nevšim že máma už odešla a dvojčata nechala před dveřmi.
Dvoj: Budeme si hrát?
Ame: Tak jo.
Jdeme do jejich pokoje a první co vidím jsou jedovatí hadi a pavouci v terárkách. Ještě jsem u nich nebyl a kdybych věděl že tam mají tohle tak si jdem hrát někam jinam. Než jsem se vzpamatoval začal po mně jeden z těch pavouků lézt. Ztuhl jsem tak že jsem ani nedýchal. Prostě jsem dělal sochu. Hadů jsem se bál a pavouků tak stokrát víc. Australie a Nový Zéland se začaly smát jak blázen. Po chvíli ho ze mě sundala a daly do terárka. Oklepal jsem se a šli jsme si hrát. Po chvíli co jsme si hrály na dobrodružníky mi usli v náručí. Uložil jsem je do postýlky a máma nás na zavolala na oběd tak jsem šel.
Fra: Kde jsou dvojčata?
Ame: Spí.
Fra: Ok, dojdi pro Kanadu.
Ame: Ok.
Došel jsem k jeho dveřím a zatlťukal. Nikdo nepřišel otevřít tak jsem si otevřel sám a vidím papírek. Dojdu k němu a přečtu si ho.
„Ahoj, jsem u Ukrajiny přijdu večer.       
                                              Kanada"
Strčil jsem papírek do kapsy a šel na oběd. Řekl jsem že je Kanada u Ukrajiny, vzbudil jsem dvojčata a došel na oběd.

🇺🇸Hi I am America🇺🇸Where stories live. Discover now