Capitolul 5- "Ai idee cum se folosește chestia aia?"

238 14 3
                                    

     Mă ridic de la masă, iar odată cu mine se ridică și băieții.

     — Am terminat aici. Mergem cu voi să vă recuperați mașinile din curtea liceului, spune East și aruncă pe masă o bancnotă de o sută de dolari, după care ne întoarcem cu toții în parcarea școlii.

     Când am ajuns, mai erau cam cinsprezece minute din pauza noastră de masă, așa că în timpului acesta am făcut planul pentru focul de tabără.

     Eu urmează să plec cu Eva spre Moara Veche, acolo unde se ține petrecerea. Easton se va duce cu Seb și Jess, iar Rainer cred că va merge singur.

     Supărați fiind, băieții au plecat la ore bombănind. Noi, pe de altă parte, am plecat de la ore și ne-am dus la Eva. Fata asta are o garderobă uriașă, așa că avem de unde să alegem ce vom purta diseară.

     Nu știu ce au ele în cap, dar eu o să mă îmbrac foarte comod. Nu am chef de petrecerea asta așa că nu mă gândesc la ținute extravagante. Aș fi putut să-mi aleg ceva și din hainele de acasă, însă dacă tata ar vedea că am chiulit încă din prima zi, îmi voi face rău singură. Chiar dacă nu îmi place să stau cu el și Rose și să mă supun regulilor lor ceva din mine îmi spune că trebuie să îi ascult.

     Stau pe scaunul din piele albă al biroului Evei, în timp ce aceasta este băgată aproape cu tot corpul în dulap căutând ceva.

     — Aha! Am găsit! Ia asta!

     Eva îmi întinde o pereche de pantaloni scurți de piele, roșii și un top alb.

     Am hotărât împreună să o las să-mi aleagă o ținută. Dacă nu o să îmi placă, nu o port. Și exact cum mă așteptam, prietena mea îmi oferă ceva total diferit de ceea ce plănuiam eu să port.

     — Eva, iubito, știi cât de mult îți ador stilul vestimentar, dar ceea ce îmi propui este exact ceea ce vreau să evit.

     — Atunci ce vrei să porți? Haine de măicuță? întreabă ea ironic.

     — Este și asta o varianta? întreb eu și zâmbesc către prietena mea.

     Jess încearcă să își înăbușească râsul, în timp ce superba șatenă cu ochii verzi îmi aruncă hainele în brațe.

     Mă duc în baie și mă îmbrac cu ce mi-a dat ea. O să îi fac pe plac probând hainele, cu toate că nu le voi purta diseară. Și ea știe asta prea bine.

     Odată puși pe mine, și asta cu greu, realizez că pantalonii ăștia sunt atât de scurți încât mi se vede jumătate din fund. Nu mai zic și de faptul că sunt extrem de mulați. Cum poate fata asta să poarte așa ceva? Nu înțeleg de ce sunt atât de mulați. Parcă aveam aceeași mărime la haine.

     Poate că eram obișnuită să port pantaloni de acest gen, scurți și provocatori, dar acum... acum nu mă mai regăsesc în hainele astea. Nu vreau sa mai arăt ca o panaramă.

     — Arăți bine, fato! exclamă Eva.

     — Oh, sper că glumești. Mi se vede aproape tot fundul, Eva!

     — Și? Este o ținută sexi. Perfectă pentru seara asta.

     — Nu, e o ținută vulgară!

     — Are dreptate, spune micuța roșcată, iar Eva își dă ochii peste cap exasperată.

     — Nu e vina pantalonilor mei. E vina ta că ai fundul ăsta așa mare, spune aceasta și trece pe lângă mine, dându-mi o palmă peste el.

Can we kiss forever?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum