A mi eszünkön senki sem jár túl!

8 1 0
                                    

- Szép volt, Yeri! - dicsérték meg a lányok.

- Köszi, de most nincs idő erre. Megtudtuk, hogy a kütyü ha valakit le szkennelt, akkor át tudja rá váltani az alakját. Bizonyára akkor cserélte ki magát, amikor Sana-t belöktem az egyik szobába. Nagyon kell figyelni.

- És mi van, ha a folyosó végéről nem Joy szól, hanem a Titokzatos Csínytevő? - vetette fel Irene.

- Az nem lehet, mert amikor itt volt velünk, akkor is hallatszott a hang - válaszolta Seulgi.

- Hangfelvétel, okoska! - fogta a fejét Wendy.

Odaértek a folyosó végére, immár Sana nélkül. Nem volt ott semmi. Semmi, egy dolgot kivéve. Egy levél hevert a földön. Yeri felvette. Először elolvasta magában, és elég érdekes fejet vágott. Majd meglátta, hogy a többiek is várják, hogy mit írt, ezért hangosan felolvasta:

- ' Gratulálok! Na jó, ha gratulálnék akkor kedves lennék... És az nem leszek. Inkább gonoszabb, ha ha ha! Mindegy is. Csak annyit akartam mondani, pontosabban írni, hogy megtaláltátok az első nyomot. Viszont egyre kevesebb az időtök, hogy rájöjjetek pontosan a feladatotokra. A válasz pedig egyszerűbb, mint gondoljátok. Nos, fogunk mi még találkozni, lányok. De addig is goodbye and see you later!'

- Hát ez meg mit jelentsen? - értetlenkedett Wendy.

- Gondolkozzunk. Az előbb az Adios vezettet ide. Hmm... Yeri, fel tudnád olvasni még egyszer az elköszönést? - kérdezte Irene.

- ' Addig is goodbye and see you later. '- olvasta ismét a másik lány.

- Ez nem véletlenül angol- gondolkodott hangosan Seulgi - Egy olyan csapat kell, aminek a zenéjében benne van a goodbye és a see you later.

- Hát persze! A Blackpink-től a See you later című zene! - kiáltott fel Wendy - Akkor menjünk a Blacpink-hez!

- Állj! - állította meg őket Yeri - Egyszerűen kizárt, hogy ilyen könnyű legyen erre rájönni. Tuti, hogy más a megoldás.

- De mi? - kérdezték egyszerre a többiek.

- Hagy gondolkozzak egy kicsit... Megvan! Irány haza!

- Miért? - kérdezték.

- Pontosan azért, mert: Joy tűnt el legelőször. És hát most is az ő hangja után mentünk. A Blackpink pedig csak elterelő hadművelet. Ja és azt mondta, hogy a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk. És ez tényleg az.

Yeri-vel senki nem kezdett vitát. Elmentek hát a saját házukba, és akármilyen meglepő, de egy üres telek volt ott, na meg a házuk romjai...

- Mondtam én, hogy kevés az időtök - jelentette be a Titokzatos Csínytevő - Ha, én meg még azt hittem, hogy erre is rájöttök. Mit is mondhatnék, tévedtem!

- Akkor mégis csak a Blackpink-hez kellett volna menni... - szomorodott el Wendy - Csak időt vesztettünk itt.

És Seulgi egy papírra lett figyelmes a romok között. Ám nehezen lehetett bemászni oda. A romok csúsztak és szúrtak. De a lány vette a bátorságot ( na nem a piacon) és elindult. A többiek azért utána kiáltották, hogy ne, mert ez veszélyes, de Seulgi úgy érezte, kötelessége megszerezni a papírt. Sikerrel járt, de a kijövetel valamivel nehezebbnek bizonyult. Már vagy a fele visszautat megtette a lány, de akkor minden sötét lett, mint legelső alkalomkor... Seulgi megijedt és elcsúszott. És az egyik kő sarka végig karcolta a lábát. Kiszakította a nadrágját és véres karcnyomot hagyott maga után. Ezután ismét világos lett, de nem volt ott Wendy és Irene. Yeri viszont mindent levideózott. Először is segített Seulgi-nak visszakászálódni, majd megkérdezte:

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Best Friends Forever (jelenleg átírás alatt van)Where stories live. Discover now