Hazatérés

21 3 0
                                    

- Hol van a bts? - kérdezte Yeri álmosan, amikor a többiek már felébredtek.

- Nem tudom, de ez rossz előjel. - felelte Tzuyu.

- És miért vagy ilyen álmos? - kérdezte Irene.

- Egész éjjel nem tudtam aludni valami miatt. - válaszolta a kimerült Yeri.

- Oh, az rossz! Minél hamarabb meg kell találnunk a bts-t, és haza kell mennünk. - közölte Chaeyoung.

30-40 perc múlva végre megtalálták a bts-t. Mina megkérdezett valamit.

- Hol jártatok, és mit csináltatok? Már megint egy szivatás? - kérdezte mérgesen.

- Az úgy történt... - kezdte mondatát Jimin, de Jungkook megszakította:

- Jimin, nem! Már megint tudni fogják miattad!

- Inkább ne akarjátok tudni. Hosszú történet, és egyes tagok - utalt többek között Jungkook-ra - nem engedik, hogy elmondjuk. - súgta J-hope a lányoknak.

- Rendben, akkor mehetünk haza? - kérdezte Yeri, aki egyre álmosabb lett.

- Mehetünk, csak pakoljunk el. - mondta Suga. 

Gyorsan elpakoltak, de itt már nem ő volt az első, hanem az utolsó. Pakolni utált, mert az ilyen esetekben szomorú, hogy máris haza mennek. Nemsokára elpakolt mindenki, és most ügyeltek, nehogy ott hagyjanak valakit. Elindultak hazafelé, először a bts házához. Félúton szegény Yeri elaludt, amit Momo vett észre, hiszen ő volt mellette. A lányoknak és a fiúknak nagyon csendben kellett lennie, az alvó Yeri miatt. Nemsokára kitették a bts-t, és a twice és a red velvet együtt mentek tovább.

- Most mi lesz? Kitesszük a twice-ot, vagy valamilyen programot betervezünk magunknak? - suttogta Wendy.

- Én azt ajánlom - kezdte mondatát Sana - várjuk meg, ameddig felébred Yeri, utána pedig találjunk ki valamit, hogy lefoglaljuk magunkat.

Így is tettek. Miután Yeri felébredt, Wendy felhívta Sana-t, hiszen mindig ők intézkednek.

- Szia Sana! Yeri végre felébredt. Most már megbeszélhetjük, hogy mit csináljunk. - telefonált Wendy Sanával.

- Szia! Nem is tudom mit csináljunk, talán... Várj egy percet, kérlek. - válaszolt Sana.

Sana megkérdezte a twice-ból, van-e ötletük. Dahyun-nak volt is, és már mondta is:

- Mit szólnátok, hogyha elmennénk korcsolyázni? Még van 2 szabad óránk, mert hamarabb indultunk el a hegyektől, mint ahogy meg volt tervezve.

- Jó ötlet! - egyezett bele a twice.

Ezután Sana befejezte a mondatát, ami úgy kezdődött, hogy  "Nem is tudom mit csináljunk, talán..." Így fejezte be:

- ... menjünk el korcsolyázni! Mit szóltok? 

A red velvet tagjai természetesen beleegyeztek ebbe, és Wendy válaszolt Sana-nak:

- Jó ötlet!

Mindeközben Joy a naplójába írt.

Kedves naplóm:

Pár napja volt a koncertünk, amiről már mondtam egyes dolgokat. Ebből a koncertből viszont véletlenül fan találkozó lett. Ezután beköszöntött a hétvége, ezért a twice és mi, a red velvet elutaztunk a hegyekbe 2 napra. Megismertünk egy kedves lányt , akit Naominak hívtak, egy kedves fiút, akit Alexnek hívtak, és két kislányt, akik Alex és Naomi gyerekei voltak. Úgy hívták őket, hogy Noémi és Lili. A második napon kiderült, hogy a bts is jött velünk. Sajnos ezen a napon Yeri egész éjjel nem tudott aludni valami miatt. Másnap félúton el is aludt az autóban. Most éppen korcsolyázni megyünk. Sajnos most nincs több hírem, viszont nemsokára újra írok.

Üdv: Joy

Elindultak a twice-hoz, majd egy közeli korcsolya stadionhoz. Yeri éppen fizetni szeretett volna, amikor mit vett észre: ott termett a bts. Jungkook köszönt először:

- Sziasztok twice! Sziasztok red velvet! És szia Yeri.

- Hé! Még mindig a red velvet tagja vagyok! És boldogabban is köszönhettél volna nekem, úgy mint a twice-nak és a red velvet-nek! - háborodott fel Yeri.

- Bla, bla, bla, de nagy az elvárása valakinek! - gúnyolódott Jungkook. De Wendy megszakította őket:

- Khm, khm, mindenki titeket néz... Yeri, gyorsan fizess, és menjünk korizni!

- Rendben! - kiáltott fel mosolyogva Yeri. Örült neki, hogy végre megszabadulhatott Jungkook-tól.

Gyorsan elkotortak a bts-től Yeri miatt, majd korcsolyát vettek, és ahányan voltak, annyi felé csúsztak a jégen. Nem az volt a baj, hogy nem tudtak korcsolyázni, mert tudtak, csak már nagyon régen csináltak ilyet, így teljesen kiment a fejükből, hogyan is kell. A bts is ugyan ilyen volt, csak ők elcsúsztak közben. Amint Momo meglátta, hogy a bts egy kupacban fekszik a jégen, nevetésben tört ki. Szólt a többieknek is:

- Nézzétek a bts-t! - kiáltotta. - Ugye milyen viccesek?

- Aha! - nevettek a többiek.

A nevetéstől mindenki elcsúszott, úgy, mint ahogy a bts. Valaki háton, valaki hason, de volt olyan is, aki ülve csúszott a jégen. Végre mindenki felállt, és a lányok végre belejöttek a korizásba. Joy és Irene együtt egy szívet hasítottak a jégen, jelezve, hogy örökre legjobb barátok. A twice és a red velvet további tagjai ugyanezt, csinálták, mindenki mindenkivel. A bts pedig csak csúszott, és csúszott, és csúszott... de Jungkook nem akármerre: nagy ívben elkerülte Yeri-t. Neki is mindegy volt, hogy merre csúszik, csak ne kerüljön Yeri a közelébe. Nagyon jól mulattak mindannyian, korcsolyáztak, vettek valamit közben a korcsolya stadion büféjében, beszélgettek, nevettek, és még sok más jópofa dolgot csináltak. Nemsokára elindultak hazafelé, de úgy gondolták, hogy éhesek, ezért bementek egy boltba, és vettek ennivalót. A red velvet kitette a twice-t, majd ők is hazamentek. Gyorsan lezuhanyoztak, átöltöztek, majd Irene ránézett az órára:

- Lányok, aludjunk! már vár minket a holnap!

A twice is ugyanezt tette. Ezúttal mindenki jól aludt, hiába volt szokatlan nekik ismét a régi ágyukban aludni. Az éjszaka csendes volt. Minden jól alakult. De ne feledjétek, ezen a világon bármi megtörténhet bármikor...





Best Friends Forever (jelenleg átírás alatt van)Where stories live. Discover now