15. fejezet

1 0 0
                                    

Másnap délután fél 5 re jöttek. Kicsit mindenki késett de nem igazán számított mert meg mindig olyan világosan sütött a nap mintha reggel lett volna. Amint megjöttek a srácok bekapcsoltuk a zenét a kinti hangszórókon és kimentünk az udvarra. Itt a társaság egyik fele focizott a másik az ugrálóban volt a harmadik pedig visszament a házba fifázni. Én és Hailey az ugrálóban ugrándoztunk és beszélgettünk. Ő is most esett túl egy nagyobb  szakítason az első komolyabb barátjával és ezt veséztük ki. Valamint hogy mekkora köcsögök a tanárok és hogy mennyi ürlény van még mindig a suliba. Igen nem olvastad félre. Űrlényeknek hívtuk azokat a lányokat akiket nem volt  szívünk lepicsázni leribancozni. Az űrlény sokkal aranyosabb, de lényegretörőbb kifejezésnek tűnt és csak mi értettük. Sokszor leutánoztuk őket a trambulinban. A manökken járásukat, mindent ami őket nagyon izgatta de minket egy kicsit se. Például hogy ha egy kipedikűrözött köröm már 3 hete ugyan az akkor te már gáz vagy, hogy nézel ki, igy ne menjel utcára se. Rengetegett nevettünk. 7ora körül megjött a pizza amot rendeltünk. Ettünk gyorsan. Zane és Greta szokasuk szerint megdobálták egymást kajával,ettek , majd folytatták a játékukat.9körül kezdett besötételedni. A srácok akik fociztak Zane Cole es Greta lassan bementek a házba. Mi még Haileyvel kint maradtunk mert rettentően jól éreztük magunkat. Éppen rátértünk már az intimebb, titkosabb témákra amikor Cole egyszer csak visszajött és bemászott hozzánk.
-Mi a téma?-kérdezte.
-Ő neked semmi . - néztünk rá együttérzően a tesójával.
-Mi nemár tuti hogy Martinról van szó. Nekem ugyse meséltél sok részletet egys smás apró cseprő dolgokról -célzott erősen a mélypontra.
-Miért lefeküdtetek?-kérdeztem nagyra nyílt szemekkel. -Hailey. Te nem vagy már szű…
-De. Vagyis nem vagyhát de. De . De ahhj. -tépelődött. -De Cole huzz már innen.
-Jaa Cole takarodj!- szoltam rá viccesen/mosolyogva én is. Elkezdtem kifele tuszkolni az ugrálóból.
-Hallod vidd már ki innen a nagy segged!-megpróbáltam kitolni de a csuklómnál megragadva vissza ültetett a helyemre. Kiöltöttem rá a nyelvem majd ö csak gúnyósan visszamosolygott.
-Arról csak álmodozzatok. Ha már elkezdtétek én ki nem hagyom . Szó se lehet róla mostmár nekem is el kell hogy mondjátok. -összedörzsölte  a tenyerét. -Szóval lefeküdtetek?-nézett csábítóan Haileyre.
-Jó gyere Allie inkább ugráljunk. -fölállt és elkezdett pattogni. Csatlakoztam Cole pedig csak ült és röhögött rajtunk.
-Ilyen könnyen nem ráztok ám le!.-beszállt ő is a pattogásba aztán elkezdtük egymást lökdösni.
-Naaa szoval hogy is volt az Hales. -nyaggattam.
-Allie kuss!! -nézett rám sértődötten két pattogás között.
-Most mivan ? -nevettem. És közbe megpróbáltam csikizve kitólni Colet újra az ugráloból. Kergettük elgáncsoltuk egymást de nem sikerült kiűznöm.
-Ez nem fog kimenni, te is látod! -panaszkodtam.
-Milyen ez ?-szomorodott el cinikusan melletem Cole. -Érző ember vagyok. -a szívére tette a nagy kezét. -Nézd meg eskü dobog.
-Ohh várj. -oda mentem hozzá és odaemeltem a fülem aa melkasához majd rátettem az arcom és hallgattam ahogy dobog a szíve.Közben a gyatyaszárába kapaszkodtam hogy ott tarthassam az arcom -Jaj ennek tényleg van valami idebennt .- néztem vissza Haileyre.Majd vissza a Colehoz. Ránéztem. Ő érdeklően felvonta majd ugráltatta a szemöldökét. Vissza néztem rá csutakos arcal mert a szaladgálástol már az egész hajam kibomlott a fonatból amit reggel megszenvedve de sikerült megcsinálnom. Ugyanis magamnak nem tudok normálisan hajat fonni. Rátettem a melkasára mindkét kezemet majd jó erősem ellöktem magamtól -Ráadásul meg a hajam is szétjött miattad te dobverő ! -siránkoztam. -És ahj nem tudom már ezt ujra fonni.
-Jaj jaj Alliee fond be hajaam! -pattogot Hailey.
-Joo de csakk akkor ha utana befonod az enyém! -forgattam a szemem. Majd kiengedtem a hajam mert már nagyon zavart hogy össze vissza állt.
-Na de akkor csüccs! -ültem le terpezbe hogy Hailey közeltudjon hozzám lenni hogy elérjem a szöszi kis buksiát.
-Kösziiii- mosolygott és közbe befészkelödött az ölembe.
-Jajj az enyimet is fonjátok be! -nyávergott Cole aki most egy kicsit hanyagolva lett.
-Persze meg majd utána a szemöldöködet is !- feleltem kis szarkazmussal.
-Megbeszéltük! De így se fogok elmenni! - fonta keresztbe a karját.
-Na gyere ide akkor inkább aztán megtanítlak fonni.
-Cole tud fonni -nézett hátra ram Hales.
-Jaa én tudok fonni. -úgy nézett rám mint ha ez alap dolog lenne.
-Na jó vicc! Manapság már egyik fiu se tud fonni.Majd pont te tudsz.
-Hello ! Én vagyok az egyedüli srác ennyi lány között otthon még jo hogy tudok fonni. -magyarázta.
-Jaa szegény rá lett kényszerítve.- mondta együttérzően Hailey.
- Hiszem ha látom! - nevettem.
- Jo akkor addig befonom én a tiedet! -választ sem várva mögém terpeszkedett és elkezdte az újjaival kifésülni a hajam.
- Na kiváncsi vagyok mi lesz ebböl! -mosolyogtam és próbáltam visszatartani magam hogy nehogy beszoljak neki valami perverzet amig itt van Hailey. Annyira szorosan ült mögöttem hogy a farmerrövidgatyámon keresztül is éreztem hogy mennyire közel van. Egyszer kétszer megmozgattam a fenekem hogy tudjam e ott van e még. De erősen tartotta magát. Én fontam a kicsi Hales haját Cole az enyémet. Nagyon családias érzés volt.
-Szóval akkor.. -kezdtem. -Hogyan is volt ez Hales?
- Hát ..-kezdett megpuhulni. - Szóval egyszer amikor anyáek nem voltak otthon délután.
Cole közbe mögöttem röhögött magába. Hailey is meghallotta.
-Kussolj már Cole ha anyáeknak elmered mondani levágom a pöcsödet ! Meg amugy is mintha te olyan kis szent lennel.- szitkozott
-Várj mivaaan?? -lepődtem meg. -Jóó srácok lassabban. Szépen haladjunk sorjába. Szóval anyudék nem voltak otthon és ti meg hazamentetek és megdugott? -azthiszem kicsit nyers voltam. De Cole közelében mindig előjön a valósabb perverzebb énem.
- Hát pff. Ja . -mondta lazán Hailey.
-Miii woahaaa- nevetett torkaszakadtából Cole. -És.. és hányszor csináltátok?- probálta mondani de közbe nemtudom miért de dőlt a nevetéstől.
-Hát csak egyszer. -mondta Hailey.
-Kamu -mondta Cole.
-Najó 2szer.
-Ez is kamu.
- Jó akkor 5ször.
- Mivan ? -nevetett Cole.
-Jólvan jólvan 17 szer jó ? Boldog vagy? - mondta már mérgesebben de nevetve Hailey.
- Azta kurva . -már en is nevettem.- Micsoda szex csődör vagy te hallod.
-Jolvan de nem csak én vesztettem el. -hátranézett és kiöltötte Colera a nyelvét majd bemutatott neki.
- Mii én tiszta vagyok. -hadakozott. Közben befejeztem Hailey haját és eldölt az ölemben. Cole is befejezte az enyémet és komolyan jobban befonta mint én valaha. Odamászott Hailey mellé es ő pedig a combomon helyezte kényelembe magát.Ez az megint én vagyok a kanapé.
- Jaj Hailey nézz már rá kis prűd kisfiú. Aztse tudja a mi az a cici.
-Ahaa kam. Nancy elmondta ám hogy 3szor. Pont pont pont. - mondta macskakörmöt a levegőbe imitálva a baratnőm.
-Mivan ?-néztem Colera megdöbbenve. Akinek most éppen a tüsi haját birizgáltam de az ujjáim megálltak. Meg az idő is. Az én beszari nagyszáju haverom aki velem smárolt először már szexelt volna? Ráadasul Nancy vel? -Ezt nehezen hiszem el.
-Pedig deee-bizonygatta Hailey. -Nancy ott mesélte hogy a szülei milyen mérgesek voltak.
-Coleee. Most ez komoly?- néztem le rá.
- Ahaa. -és csak röhögött. -De bakker a szülei kajak rémisztőek voltak. Én nem akartam nekik elmondani de Nancy annyira ragaszkodott hozzá, hogy muszáj volt.
Tudtam hogy vissza kell vennem a meglepődésemből. Mert ha nem teszem akkor én tűnök majd az eddigi tapasztalataimmal kis szerencsétlen szüzlánynak akinek csak a szája volt nagy. Valahogy egyszerűenn mégis. Az egész eddigi üzengetésünkbe akkor igazat írt volna? Mindent amit próbált már. Kicsit kifutott a vér az arcomból. Kompenzálnom kellet.
-Hát akkor is. Haleshez képest elég béna vagy hogy csak 3szor sikerült. - húztam fel az orrom.
-Jaa hát igen de azért azt a 3at is elég nehéz volt megszülni. -bizonygatta.
-Na de most te jösz Alley. Tuti hogy te sem vagy már szűz. Legalább is én biztos vagyok benne. -mondta full magabiztos hanggal.
-És eddig még én azthittem nekem volt durva kapcsolatom. - nevettem kínosan.
- Naa meer ? -kérdezte Hailey. -Ezt nekem még nem is mesélted.
-Nekem se. -kontrározz Cole.
- Igazábol semmi extra. 8.ba volt egy barátom aki elég buta volt ,de kurva jól nézett ki…
-Nálam biztosann nem jobban -vágltt közbe Cole.
-Kussolj már-állitota le Hales -Folytasd
-Szóval nagyon szerelmes voltam bele és hát igen kipróbáltunk egy s mást. Viszont nem volt rendes kapcsolat. Csak az iskolába láttam de ott mielőtt nem jártunk egyfolytában bántott. Fizikailag…- mire elmeséltem nekik az egész történetet egész jol besötétedett. Lehullot egy könycsepp ez arcomról mikor a fájdalamasabb részekhez értem.
-Azta kurva, hát sajnálom Alley-simította meg a  lábamat Cole.
-Hagyjad. Már elenegedtem és cserébe vannak olyan jó barátaim mint ti aki tök jó párnának használnak.
-Igeen - motyogta Hailey aki közben el is aludt lassan.
-Ahaa olyan jo kis puha combod van . - Mondta Cole. Nemtudtam ezt úgy értelmezzem e hogy nagy a combom mert duci vagyok és azért jó puha vagy hogy csak simán ez jutott eszébe elöször.
-Ahaa.  Most is ? -befeszíettem az amúgy elég erös combizmomat. Egyből elkezdtek jajjgatni.
-Nee! jajj! ez igy nem jo !Túl kemény!csináld vissza - siránkoztak.
Én meg csak nevettem rajtuk.
-Lassan bekéne mennünk nem? Kezdek fázni.-huztam össze a pulcsim magamon.
-Jaa menjünk! -mondta Cole.
-Aztarohadt de elzsibbadt a lábam. Gyere Hales. Haho picii ébresztő gyere bemegyünk.- ébresztegettem Haileyt
Bennt a srácok már bőven belekezdtek a Just Dance és a Karaoke partyba Hailey is csatlakozott. Cole kiment a konyhába én meg leültültem az egyik kényelmes kis kanapéra és a telefonom játszottam. Teljesen rá voltam kattanva egy szabaduló szobás játékra és egész este azzal játszottam. Cole közben leült mellém és segitett ha elakadtam. Nem beszélgettünk vagy ilyesmi. De amikor nem tudtam valamit csak hosszan mélyen belenéztem a szemébe és próbáltam kivenni a gondolatait miközbe felényújtottam a telóm. Olyankor elkapta ő is a tekintetemet és volt amikor percekig csak így ültünk. Éjfél fele a srácok már kezdtek bealudni  ezért mondtuk hogy menjünk ki a konyhába beszélgetni. Zane és Eddie nem bírtak a valagukon meglenni pia nélkül ezért az egész konyhát föltúrták hogy talalájanak valamit. Találtak egy kis whiskey maradékot és Absintot. Attól a kevésketől mind a 2en meglehetősen berúgtak. Zane annyira hogy kiült a kertbe fél orát elmélkedni, Eddiere meg rájött a takarítasi mánia. Mi a többiekkel csak követtük öket és nevettünk rajtuk. Amikor végre leültünk beszélgetni Cole rejtélyes módon mellém keveredett és mivel kicsi volt a hely szorosan ültünk így a lába és az alkarja szorosan hozzápréselődött az enyémhez. Míg a többiek beszélgettek én azzal voltam a gondolataimban elfoglalva, hogy hogy a francba fogom már bebizonyítani Colenak hogy vesztene. Mint kiderült mennyivel tapasztaltabb egy kicsit fordított a lécen de nem engedhettem hogy ez feltűnjön neki.Mindenki Zanen nevetett aki most épp azon siránkozott hogy egész nyáron német kurzusra kell járnia. De alig tudott beszélni. Meglehetősen földúlta a hangulatot. Cole folyamatosan mocorgott a bőröm érintése alatt így hogy lenyugtassam kicsit elkezdtem apro érintéssel karikákat rajzolni a kézfejére. Senkinek nem tűnt fel de éreztem hogy szaggatottaban veszi a levegőt mikor a lábújjammal is elkezdtem ugyan ezt a vádliján. Be akartam bizonyítani hogy nem vagyok félénk és hogy én vagyok a perverzebb.
-Eddie minden csillogjon ám ! Mert ha nem akkor anyukád mérges lesz -szivatta Greta. Közben velőtrázó nevetésben tört ki mikor megkapta rá a választ.
-Nem Nem anyu szeret. Rend lesz mami!! - és mosogatott tovább.
-De most komolyan, ő a lányok álma tényleg. -nevett Hailey. Aki tényleg szerelmes volt belé egy kis ideig .
Cole közben megfordította a kézfejét így a tenyerébe rajzoltam a karikákat. Amikor hallotam hogy nagyot nyel melletem elkezdtem először erősebben dörzsölni a tenyerét majd újra alig érezhezően. Meg akartam őrjíteni.Úgy tünt egy kis idő után sikerült is amikor össze fogta az ujjaimat és összefogta a nagy kezével. Nem tudtam szabadulni. A hüvelykújjával simogatta a kézfejemet.
-Neeem nekem a ketchapos a kedvencem ! -szólt közbe ,mintha semmi se történne, az amúgy chips fajtákról szóló beszélgetésbe.
Amikor érezte hogy kevésbé erölködöm lazított a szorításán de csak épp annyira hogy az újjait az enyémköré fűzze es megfogja a kezem. Az én apró tenyerem elveszett az övében. Szinte égetett az érintése. Egészen egy óráig kínoztuk így egymást miközbe a többiekkel beszélgettünk. Egyszer csak azonban olyan fél 2 körül Zane újra kiment az udvarra és már nem akart visszajönni. Mert hogy mi kinevetjük. Elindult a felfordulás. Mindenki próbálta becsalogatni Zanet de senkinek se sikerült. Egy idő után Greta és Hailey feladta és elmentek lefeküdni a lányos szobába ahol nekünk volt a szoba kijelölve. Csajoknak. Én Eddivel és Frankel a részeg barátunk  mellet ülve győzködtük hogy jöjjön már be. Amikor valami sötét árny elszalaldt előttünk a kivilágítattlan kertbe . Megijjedtünk.
-Mi volt ez? -kerdezte Eddie.
Egy árny újra elfutott. Mitha ember lenne. De nem látni tisztán .Talán feketébe van.
-Ott -mutatta Frank. -Basszus valaki van itt. Zane gyere menjünk be ez nem játék. Baszki Baszki ez lehet hogy valami betörő.
Én is nagyon féltem de ez az én házam és megvédem ahogy a barátaimat is bármi áron.
Így a következő futásánal neki rohantam és elkezdtem püfölni a tettes majd csak a nevetést és a jajjgatást hallottam a kezeim alól.
-Jajj ne ne bánts -nevetés- auu ez fáj ! Hé!-ujabb nevetés. Cole volt az. Hát a szivem is kiugrott a helyéről.
-Hogy te mekkora egy seggfej vagy! Láttad hogy beszartunk ?? Normális vagy? - beszéltem az izgatottságtól es a félelemtől egyel magasabb oktávon. Cole csak nevetett.
-Najo. Elég volt. Gyere. - a pulcsijánál megrángatva behurcoltam a szobába és utasítottam rá hogy maradjon ott öltözzön át pizsibe vagy mittom én. Megálltam az ágy egyik oldalán mig ő még mindig mosolyogva átsétált a másikra. És előpakolta a ruháit. Egy melegítőt és egy feher pólót.
-Ahjj pedig azthittem hogy ma még csinálunk egy s mást. Hogy legyőzhetlek.
-hirtelen nagyott dobbant a szivem. A lábamköze égni kezdett. Most először hozta föl élőbe. Nem szabad hogy lefagyjak.
-Hosszu még az éjszaka- néztem rá rejtélyes csábos szemekkel hogy otthagyjam hogy átöltözhessen. Átmentem a lányokhoz. Én is álöltöztem pizsibe ami egy passzos forrónaciból és egy pántos póloból állt. Mikor kimentem láttam hogy Eddie meg Frank nem jutott előrébb de Colet még nem láttam. Igy kikiabáltam a fiúknak az utolsó ötletem
-Zane gyere találtam még piát. -egyből beindult. Amig ök a ház fele sétáltak. Cole épp kijött a szobábol a derekán a szürke melegítő lógott és egy pulcsi volt rajta ami alatt nem volt pólo. Megláttam hogy a gatyafonala nem egyenlően lóg. Mániám volt hogy az egyenlő legyen mindehol. Vannak ilyen hülye heppjeim.Igy amikor odaért eléméen ösztönösen az ágyékához nyúltam hogy megigazitsam. Észrevettem ahogy levegő után kapott majd nyelt egy nagyot.
-Na de hölgyem ! -krágokta.
-Igy jobb ! Kacsintottam és küldtem neki egy puszit majd hátatforditva segítettem az ajtón behozni Zanet. Éreztem ahogy a fenekemet nézi nem volt rajtam bugyi így a gatya elég jól állhatott rajtam. Sose vettem alváshoz butyit. Nem egészséges és ennek nem teszek kivételt. Szégyelni való részem meg nem volt mert rendben voltam mindehol.( Mármint sima.) Valahogy éreztem hogy Colenak is ezen jár az esze.
Zanet befektettük a srácok szobajába . De annyira büdös volt hogy Cole Frank es Eddie is elindult a lányokhoz. Ahol viszont csak egy nagy ágy volt ahol 3an aludtunk volna. Ehelyett 7en probáltunk elférni rajta. Hiába próbáltam volna visszatartani a fiúkat én sem aludtam volna szegény Zane mellet. Megprobáltunk az ágyon elférni. Eddie a fenekemen aludt.Greta a combomon Cole pedig közvetlen melletem, közel a fejemnél. Aki mellesleg amint bebujtunk az egyba kettőnkre húzott egy takarót.  Alatta egyből megfogta a kezemet, amit szépen óvatosan finoman simogatni és dörzsölni kezdett. A homlokat az enyémhez érintette és éreztem hogy a simogatása egyre hevesebb és a szája is egyre közellebb kerül az enyémhez. De még vártunk. Igazábol nem is tudom mit akart tenni. Vagy miért akarta. Miért mentem bele a játékába. De akkor ott csak azon járt az eszem,hogy bebizonyítsam hogy annak ellenére hogy az infók szerint ő a tapasztaltabb én mennyire fel tudom izgatni és hogy mennyivel jobb tudok lenni mint Nancy. Még vagy 10 percig a kezünkel játszottunk amikor elkezdett mozgolódni a buksijával. A többiek már húzták a lóbört. és akkor oda fordult és szájon puszilt, majd elhúzodott. Gyengéd és finom volt akárcsak ugyanilyenkor egy éve. Amikor ez a csók ébresztett józan észre. Most össze kavarta minden érzékemet. Várt hogy mit reagálok rá. Az egyik kezemet a takaró alatt végigcsúsztatva a felsőtestén a puha ujjaimat elértem az az arcát amit megpróbáltam közelebb mozdítani az enyémhez. Ekkor vette a lapot hogy én is akarom,szoval valami olyasmi lehetett hogy, mehet a buli. Nem akartam prüdnek és gyengének tűnni ezért közelebb döntve az állát megcsokóltam kicsit mélyebben majd erősen beszivtam az alsó ajkát.
Mozgolódni kezdett. Éreztem, hogy közelebb akar jönni. De mind kettőnket gátolta egy-egy alvó személy, így óvatosnak kellet lennünk de minden egyes mozdulattal hevesebben csókolt és simogatott ahol szabad felület volt rajtam. Miután kicsit kijebb szabadultunk mindketten kissé felém hajolt, rámnézett  mosolygott, majd olyan erővel olyan szenvedéllyel csokólt meg mint még soha senki. Volt benne vadság, vágy ,szomorúság, és egyszerűen egy elkeseredett fiatal srác bizonyítási vágya. Talán magának. Talán nekem. Nemtudom. Mégis majdhogynem fájt, ahogy a nyelve és az ajka az én számmal veszekedett. Benyúlt a pólom majd a  melltartóm alá az élvezet fokozásáért. Kicsit oldalra döntöttem magamról hogy elérjem ott ahol a legjobban érinteni akartam. Azonban a gatyája szárán megakadt a kezem ott kezdtem simogatni gyengén csipkedni. Egyrészt mert kínozni akartam még egy kicsit. Másrészt meg ettől a ponttól fogalmam sem volt hogy mit és hogyan kell csinálni. De nem akartam hogy ezt észrevegye. Szóval a következő történtek felfogásában 2 lehetőség játszik.
1. Hogy megérezte a kezem bizonytalanságát.
2. Nem bírt tovább magával.
A kettő közül valamelyik.
A kezem után nyúlt és szépen lassan lecsúsztatta az ágyékán le a farkáig.  A kezét az enyémre fektetve átkulcsoltam majd minden előzetes tudásomat bevetve próbáltam jó munkát végezni.  Nemtudom  mikor kellet volna abbahagynom. Én csak csináltam.
Apró morgások jöttek közben Coleból elő. Ebből gondoltam, hogy nem lehettem olyan rossz . Azonban tényleg nemtudtam hogy most elfog e menni vagy elment e már. Próbáltam határozott mozdulattokkal csinálni. De ez az amit akkor ugy gondoltam soha az életbe nem fogom megtudni, hogy jól csináltam-e.
Az éjjel/hajnal további része ezzel múlt. Amikor már elálmosodtunk. Cole gyengéden elhúzta az arcát az enyémtől és rámnézett. Hosszan a szemembe. Nekem ez túl sok volt. Ez volt az a pont amiért még mai napig ilyen jól emlékszem az eseményre. Akkor egy pillanatra hosszú idő után éreztem hogy megdobban a szívem. De akkorát, hogy majdnem kiugrott a helyéről. Ez azonban annyira váratlanul ért, hogy elnevettem magam. Szó szerint szembe röhögtem azt a csávót akinek kivertem az előbb. Mielőtt hangosabbá vált volna a néma nevetésem újra megcsókolt de éreztem ahogy ő is belenevet a csókba és ovatosan össze koccannak a fogaink ahogy mindkettőnk mosolyog. Elhúzodtam és megprobáltam visszatartani a rám törni készülő nevetőgörcsöt. Megsimítottam az arcát, majd mikor kinyitotta a szemét újamat a szám elé tartva probáltam jelezni neki,  hogy erről soha senkinek ne beszéljünk senkinek. Mosolyogva bolintott. Két ujjam közé becsíptem az állát majd apró puszikkal megrohamoztam. De a végén ugyan úgy csak kuncogtunk mindketten. Majd megfogta a kezemet közelebb kúszott a homlokát az enyémnek döntve aludtunk el.

MMSTVWo Geschichten leben. Entdecke jetzt