Část 17

271 13 2
                                    

Rozhodla jsem se napsat trochu delší díl :D Povedlo se mi napsat více jak 2000 slov, což u mě není normální :D Snad vám to nevadí a budete aspoň trochu spokojení  :)  

.

.

.

.

  

Byla jsem na sebe tak naštvaná, že to nejde ani pořádně popsat. Potřebovala jsem si s někým promluvit. Nenapadl mě nikdo jiný než Zayn. Sice už bylo pozdě, ale tak snad ještě nespí.

Vytočila jsem jeho číslo a čekala, než mi to vzal.

„Máš štěstí, že jsem na párty a nespím, jinak bych tě v tuhle nelidsky krutou hodinu zabil.“ To byla jeho první slova. Žádný pozdrav prostě nic. Musela jsem se nad tím v duchu pousmát.

„Taky tě ráda slyším Zayne. Víš, že pokud by se nic nedělo, tak bych ti nevolala.“ Posadila jsem se na schody před domem.

„Co se stalo zlato?“ Vydechl.

„Vlastně nic hrozného. Jenom jsem se poprala se jednou holkou. Nebylo to zrovna moc hezké a pak jsem se pohádala s Harrym kvůli naprosté hlouposti.“  Projela jsem si rukou vlasy. Zadívala jsem se na protější dům, kde se svítilo nahoře v pokoji.

„Proč ses sakra prala? Nemají se prát jenom kluci?“ Zasmál se. Tak já mu tady volám, protože jsem na tom docela špatně a ten idiot se mi směje.

„Protože ta kráva mlela úplně sračky o mě a o Harrym.“ Řekla jsem naprosto znechuceně. Jenom teď když si na to vzpomenu, tak bych se nejraději za ní rozeběhla a sundala jí k zemi.

„Počkej chvilku, blbě tě slyším. Půjdu ven, abych tě slyšel. Vydrž ještě chvíli.“ Řval do telefonu, abych ho vůbec slyšela. Mezitím co jsem čekala, než Zayn přejde na nějaké klidnější místo, jsem si koukala na špičky bot, které jsem třela o sebe. Foukal už chladnější vítr, takže jsem se trochu chvěla zimou. Jednu ruku jsem si strčila do bundy, aby mi nebyla taková zima.

„Už tu mám klid, takže ti můžeme probrat. Proč ses pohádala tedy a Harrym? Kvůli té bitce?“ Snažil se tomu porozumět.

„Ta bitka všechno začala, kdyby se ta blbka neřikala to, co nemá, tak by bylo všechno v pohodě.“ Řekla jsem na jeden nádech.

„A co přesně ti ta blbka řekla?“

„Že Harryho jsem uhnala já! Chápeš to? On za mnou furt tak nějak lezl a chtěl něco víc než jen sex!“ Řekla jsem to možná trošku víc hnusněji a hlasitěji než jsem vůbec chtěla.

„A tys jí kvůli tomu zmlátila?“ Řekl docela dost udiveně.

„No…A co jsem měla dělat? Nechat jí si myslet, že jsem chudinka, kterou nikdo nechce nebo co jako?“ Tentokrát jsem do toho telefonu zařvala. Cítila jsem, jak mi tváře červenají od toho hněvu, co je uvnitř mě.

„Jsi normální? Bít hned kvůli téhle banalitě lidi?“Taky to na mě do telefonu zařval což jsem od něj nečekala.

„Ty už jsi jako Harry! Taky to je podle něj banalita! Ale víte vy dva co? Pro mě to žádná banalita není sakra! Víš, jak jsem se cítila? Jako vážně největší idiot, o kterého si nikdo neopře ani kolo! Možná se ti to zdá ujeté, ale já to tak cítila! Pro mě to není banalita Zayne, pro mě ne!“ Zařvala jsem tak, až mi slzy tekly po tvářích. Rychle jsem je utřela rukou, kterou jsem měla v kapse.

"Innocent" (CZ, One Direction)Where stories live. Discover now