Část 7

480 19 3
                                    

Jenom vás chci upozornit, že tahle kapitola bude mnohem vulgárnější než ty předešlé :D Snad vám to nevadí, ale je to prostě součástí povídky :)

Řekla jsem mu všechno, co se stalo v kavárně s mojí matkou. Důkladně mě poslouchal. Při dokončování mého neustálého povídání jsem se musela hodně napít. Měla jsem hrozně sucho v krku. Harry se pobaveně usmál.

"Jsem rád, že ses k ní nevrátila. Ale na druhou stranu mě mrzí, že jste se opět pohádali" skousl si spodní ret.

"Taky mě to mrzí, ale jsem už na to zvyklá. Ona se nezmění. Až se vrátí tvoje mamka ze ségrou, tak se tam stejně nevrátím. Už dneska si začnu hledat podnájem. Sakra! Vždyť já chodím do školy! Budu jí muset přerušit abych si vydělala na nájem, oblečení, telefon a" z přemýšlení nahlas mě vyrušil Harry, který mi zacpal pusu sušenkou, která ležela na stole.

"Za prvé, školy nenecháš, to bys  byla úplně blbá! S bytem si nedělej starosti. Mamka mi už dávno s Gemmou nabízela, že se můžeme nastěhovat do našeho druhého bytu, který je blíže k centru a hlavně ke škole. Zdědili jsme ho po prababičce. A peníze vezmeš z brigády, kterou si oba dva najdeme. Taky potřebuji nějaké peníze, abych nemusel pořád říkat jak idiot mámě" zasmál se.

Koukala jsem na něho s pusou otevřenou až k zemi. Všechno to naplánoval během pár sekund.

"Harry to ale nejde, abych byla ve vašem bytě. Stejně si brigádami nevydělám na nájem, takže školu budu muset ukončit" pousmála jsem se.

Zamračeně si mě prohlížel.

"Máma tě to nebude nutit platit, protože tam budu bydlet s tebou. Byt je na to dost velký. Navíc, máma by přece nenechala svého bobánka platit nájem, když chodí do školy" zatvářil se blaženě.

Musela jsem se tomu hlasitě zasmát.

"Ty jsi blázen, víš to?" pousmála jsem se.

"Já vím, lidé mi tak říkají" zasmál se.

"Nemluv prosim spisovně, zní to hrozně" zasmála jsem se.

"Tak teď jsi mne velice urazila. Myslíš si, že tato mluva není pro mne vhodná?" koukal vyjukaně.

"Přestaň" bouchla jsem ho do ramene.

Přistoupila jsem blíž k němu a pevně ho objala.

"Děkuju, máš to u mě" šeptla jsem.

Harry mě začal hladit po zádech.

"Nemáš vůbec čas. Dělám to rád a ty to víš" odtáhl se a poté se mi zadíval do očí. 

A je to tu zase. Ten divný pocit uvnitř mě a hlavně ta zvláštní atmosféra mezi námi. Pohladil mě po tváři, která hned po jeho doteku zrudla.

Sklonil se ke mně a poté mě jemně a krátce políbil.

Pousmál se mému výrazu. Ještě jednou mě pohladil po tváři a pak odešel nejspíš do svého pokoje. Přejela jsem si prsty rty, na které mě Harry ještě před chvílí líbal. Pousmála jsem se tomu.

Byla jsem na cestě do mého pokoje. Před jeho dveřmi jsem si ale rozmyslela směr mého cíle. Opatrně jsem uchopila kliku od dveří a otevřela je. Seděl otočený zády ke mně na posteli, takže si mě nevšiml. Potichu jsem zavřela dveře. Došla jsem až k němu.

"Innocent" (CZ, One Direction)Where stories live. Discover now