24.BÖLÜM "GİTMEK"

132K 6.9K 3.5K
                                    

Selam canımın içleri ✨

Bölüme başlamadan önce sol alt köşedeki yıldızı parlatırsanız çok sevineceğim.💫

Buraya ben de sizin için kalp ve yıldız bırakıyorum.⭐♡ Sizinkileri de bekliyorum.❥

Keyifli okumalar...

*****

*****

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

24.BÖLÜM "GİTMEK"

"Ne diyorsun oğlum sen?" Seçkin'in sorusuyla Ali'nin mantıklı bir açıklama yapmasını bekledim.

"Abi bu kızın bu evden hemen gitmesi lazım." Ali beklediğim son şeyi yapıp söylediği şeyi yinelerken Seçkin'in gözleri beni buldu. Onun da benim gibi bir şeyden haberi olmadığı çok belliydi. Çünkü o da tıpkı benim gibi donup kalmıştı.

"Gelen giden kız gitsin diyor ne oluyor oğlum size?" Seçkin'in söylediği şeyle kaşlarımı çattım. Gelen giden derken? Başka kim gitmemi istemişti ki? Bu durum beni huzursuz etmişti. Demek ki burada olmam birilerinin işine gelmiyordu.

"Abi Semih'i bulduk biz." Ali'nin söylediği şey şaşırmama neden oldu. Semih bulundu mu? Kayıp mıydı ki? Seçkin göz ucuyla bana bakıp yeniden Ali'ye döndü.

"Bu kadar çabuk mu?  Neredeydi o şerefsiz de böyle hemen buldunuz?" Demek ki gerçekten de kayıpmış. Belki de saklanmıştır? Seçkin'den bu kadar çok mu korkuyordu?

"Evindeydi abi." Ali'nin cevabıyla Seçkin'e baktım. Şaşırmış gibi bir hâli vardı.

"Her yerde onu aradığımızı bildiği halde evinde miydi?" Seçkin'in sorusuyla ben de merakla Ali'ye baktım. Başını salladı ve Seçkin'i onayladı ama ben hâlâ bu durumun benim buradan gitmemle ne alakası var anlamamıştım.

"Ali şu işi doğru düzgün anlat çünkü ben hiçbir şey anlamadım. Semih'in bulunmasının Ecem'in gitmesiyle ne ilgisi olabilir?" Seçkin aklımdaki soruyu sorunca Ali bana bakış atıp Seçkin'e döndü ve konuştu.

"İstersen dışarıda konuşalım abi." Dediği an araya girdim.

"Neden dışarıda konuşuyorsunuz? Bu durum zaten benimle ilgili değil mi?" Seçkin gözlerini benden çekip Ali'ye baktı.

"Gerek yok, söyle hadi." Ali de bakışlarını benden çekip Seçkin'e döndü ve konuşmaya başladı.

"Abi Semih'in evindeki adamımız aradı az önce. Semih'in eve geldiğini haber verdi. Ben de senin gibi bu kadar çabuk dönmeyeceğini düşünerek şüphelendim." Dikkatle Ali'yi dinledim, telaşlı bir şekilde anlatmaya devam etti.

"Bu yüzden de araştırdım ama pek bir şey bulamadım ama 10 dakika önce Semih'in evindeki adam tekrar aradı. Tekin Bey de oradaymış." Duyduğum isim bir kez daha kaşlarımı çatmama neden oldu. Bu adamın ismini kaçıncı duymam bilmiyorum ama ismini duymak Semih'in evinde olanları hayal meyal hatırlamama neden oldu. Sanki o gece o adam da oradaymış gibi hatırlıyordum.

ESİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin