20. Nejsi nemocná

380 18 8
                                    

O měsíc později

Pohled Adriena
Probudil jsem se a můj zrak spadl na moji princeznu, která ležela na mým hrudníku. Začal jsem ji hladit po zádech a jen tak přemýšlel. Najednou se Mari probudila, vyskočila na nohy a letěla na záchod. Pomalu jsem vstal, protáhnu se a jen tak koukám. Ano minulý týden jsme byli u ní a teď zase u mě tak si to střídáme. Marinette vyšla po chvíli že záchodu a šla zpět na postel, lehla si , přikryla se až po krk. ,,Zlato jsi v pořádku?" Lehl jsem si vedle ní a starostlivě se na ni zadívá. ,,Jo jen mi není dobře" řekne. Vstanu a jdu k lékárničce pro teploměr a cestou beru i mokrý hadřík na hlavu. ,,Tady změř se" podám ji teploměr a vidím jak si to dává. ,,To nic není, jen je mi špatně, udělal bys mi nějaký čaj prosím" koukne a já přikývnu a mizím.

,,Co se mi to kruci děje tohle nejsem já" popadnu telefon a najedu na svůj menstruační kalendář. ,,Sakra mám spoždění, to není možný" zadívam se na mobil a odhodím ho. ,,Broučínko našel jsem jen heřmánkový, snad ti to nevadí" položí ho na noční stolek. ,,Ne děkuju kocourku nevadí mi to" usměju se ale zase se mi zhoupne žaludek. ,,Jsi úplně bílá, pojedeme k doktorovi" vezme teploměr. ,,Ale ne já nechci" zachumlá se do postele. ,,Mari jde o tvé zdraví a je to zvláštní teplotu nemáš" vstane a jde se obléknout. ,,No dobře, ale jestli mi bude dělat něco co nechci tak si mě nepřej" zamračí se a jde se taky obléknout.
Gorilla je zavezl do nemocnice, kde čekají na sestru. Během chvilky se objeví a vyzve Mari ať jde dovnitř. ,, Počkej tady prosím jo" sundám si bundu a s kabelkou jdu dovnitř. Adrien se usadí, dívá jak odešla a v hlavě si říká ať to není nic vážného.
,,Dobrý den slečno co vás trápí" otočí se na na mně doktor. ,,No dneska se mi udělalo špatně a zvracela jsem" povzdechne si. ,,Dobrá tak se posaďte a já vás vyšetřím" ukáže na lůžko, Mari se posadí a on začne. Po nějaké době je Mari oblečená a čeká na zprávu. ,,No slečno smím se zeptat kolik vám je a vaše jméno" otočí se zase na ní. ,,Je mi 18 a jméno Marinette Dupain-Cheng....stalo se něco?" vyděsila jsem se. ,,Ale vůbec ne" usměje se na ni. ,,Jste těhotná slečno" otočí se ke stolu a začne vyplňovat nějaký papíry. ,,Eh... c-cože vždyť....mi...dali jsme si pozor a tak to...." byla jsem úplně vedle.... Já nemůžu být těhotná ne teď ale co teď , říct to Adrienovi nebude mu to vadit ale co když jo začala jsem propadat panice... Koukla na kabelku kde byla Tikky... Slyšela to ...řekne to Adrienovi....sakra...
Doktor mi podá léky a řekne kdy mám přijít na kontrolu. ,, Naschledanou" vyjdu a Adrien se postaví a jde k ní. ,,Tak co lásko vše v pořádku" zeptá se opatrně , ona kyvné a v tichosti se odebírají domů.

Doma
Posadím se na postel a smutně přemýšlím. Adrien ke mě přijde obejme ji a čeká. ,,Co se děje zlato, vypadáš nejak....jako by tě něco trapilo" zeptá se po nějaké době. ,,No já" podívám se na něj a kouknu zase jinam. On mě chytí po bradou a políbí. ,,Tak a teď mi řekni co se děje" pozbudive se na ni usměje. ,,Adriene já....já se bojím" zatřesu se. ,,Nemáš čeho jsem tady s tebou, jen mi musíš věřit krásko" proplete si s ní ruku a pevně stiskne.
,,Adriene budeš táta" zašeptá a podívá se do jeho tváře ve které se nedá vůbec nic vyčíst...

Oh my god....
Marinette je těhotná ....
A Adrienova reakce bude v další kapitole 😂 mooooc se těším na vánoční příběhy co všichni budou psát ten můj je takový vadný 😂😂😂 ale to je teď fuk vidíme se zase u další kapitoly vaše
Tinuš

Kdo Jsi Černý Kocoure Kde žijí příběhy. Začni objevovat