7.Rodiče jdou pryč

512 29 3
                                    

Ehm Marinette děkuju že mě tady necháš, je mi to blbý tady být" řekl kocour. ,,Ale to nevadí jen to musím říct naším" řekne se stále zavřenými oči (😂) *zvedne se a se zavřenými oči chce sejít schůdky ale začne padat*
,,Aaaaaaaa" vykřikne a najednou nepadá, cítí jak jí drží dvě silné ruce a pokládá ji zpět na postel. ,,Měla by si být opatrná Purrrincezno" řekne něžně. *Začervená se* ,,Eh děkuju kocoure, tak já jdu to říct rodičům" vstala a tentokrát měla otevřené oči. *Sešla schůdky a zavřela poklop*

Začína rozhovor mezi Plaggem a Adrienem
Plagg: ona...ona....je tak kouzelná a hodná.
Adrien: Plaggu je to jenom kamarádka.
Plagg: kdybys to věděl tak by to nebyla jen kamarádka
Adrien: mé srdce patří jenom Berušce a vždy bude
Plagg: no uvidíme
Adrien: cpi se Plaggu ať Marinette nešílý že tady má modela *zasměje se a rozhledne se po pokoji a zarazí se*
,,Marinette sundala všechny moje fotky, to už mě nemiluje"zamysli se. ,,Zeptám se jí na to potom...... Plaggu drápky" *dokončil transformaci.

Dole v kuchyni
,, Mami,tati mi někam jedeme?" zeptám se vyděšeně. ,,My jsme ti to zapoměli říct....no....dneska odjíždíme na celý dva roky do New Yorku za tvoji babičkou..... pekařství bude zavřené no a tobě už je 17 takže je na čase si zkusit žít chvíli sama" dokončila máma tuhle dlouhou informaci. ,, Ale co když to nezvládnu" zeptala se a vykulím na ně oči". ,,Mari každý měsíc ti pošleme peníze a zaplatíme přes internet ano..... Takže se nemusíš strachovat" pohladim mě otec. *Ale to je přece super Marinette celé dva roky volná , teda kromě školy* pomýslela jsem a pak si uvědomila že mám nahoře černého kocoura. ,,Dobře rodíčové uvidíte že jsem už dospělá a schopna se postarat sama o sebe" dám jim pusu na tvář. ,,A kdy odjíždí tě?" podívám se na kufry. ,,Noo teď za 15 minut je tady taxi" odpověděl otec. ,,Tak to je super taky jste mi to mohli dát vědět dřív, ale to je jedno"zasmála se a vyprovodila je ke dveřím.

,,Aaaaaaaa, to není možné to je nezkutečný super paráda" zapištěla hned jak viděla rodiče nastupovat do auta. *Šla do svého pokoje to říct Kocourovy a našla ho jak zkoumavá zeď*. ,,Ehm Kocoure no moji rodiče právě odjeli na dva roky pryč takže tady můžeš být jak dlouho chceš" trošku zrudla. ,,Děkuju Marinette můj otec odjel taky na dva roky pryč takže bych byl doma sám a to nechci" řekl a odlepil pohled od stěny. ,, Můžu mít otázku?" znervózní. ,, Jasně" rychle odpoví. ,,Ty už Adriena nemiluješ"
,,Ale jo miluju jen..... já nevím.....on miluje Kagami". ,, Počkat cože" nahlas se rozesměje. ,,Řekla jsem něco vtipného ty prašivá kočko" zamračím se na něj. ,, Marinette on nemiluje Kagami, miluje někoho jiného". posmutni když to říká. ,,Ty ho znáš že to říkáš" zeptá se zvědavé. ,,No jenom trošku, říkala jsi že nemáš doma rodiče mohl bych se podívat na televizi?" zeptá se opatrně. ,,Jasně buď tady jako doma" zasmála se. ,,No to bych tak nebral já mám daleko větší pokoj ale tenhle se mi moc líbí i když je růžový" zasmál se taky. *Zvedl se a sešel schůdky skočil na gauč a pustil si telku na zprávách*.
Zprávy:
Nadja: ,,Nyní další zpráva slyšela jsem že známý superhrdina Černý Kocour dnes spadl ze střechy, doufáme že nebude mít trvalé následky a nyní zpět k akumům, za poslední dobu je čím dál více akumů doufáme že Beruška s Kocourem a zbytkem týmu to zvládnou".
*Podívala jsem se na kocoura při jméně beruška jemné zrudl*
,,A ještě jedna zpráva, dneska jsme viděli že známý návrhář Gabriel Agrest dneska odjíždí na dva roky do New Yorku za dalším návrhářství. A Agrest junior zůstává ve své vile sám budeme pozorovat a informovat o drbech a různých jiných věcí, takže děkujeme a naschledanou".
*Podíval jsem se na Marinette když byla jedna z mých statisíce fotek na obrazovce a viděl jsem jak se na něj zasněně dívá...... Asi mě ta holka má opravdu ráda........ Všiml jsem si malých černých náušnici které jsem viděl i u berušky ale ta je měla červené s puntíky* pomyslel jsem si a vypl telku. ,,Ehm děkuju Marinette, nevím jak se mi podařilo spadnout ze střechy já jsem kočka mrštná a dokonalá" předváděl jsem se. ,,Eh no jo jasně" protočila očima a zvedla se.
,,Nemáš hlad, co takhle jíš když jseš doma" zeptala se a vytahovala croasanty. *Málem mi ukápla slina když jsem viděl ty croasanty 😂😂😂*
,,No já jim samy zdravý věci ale klidně si dám i croasanty" řekl rychle a nervózně se zasmál. ,,Jasně nabídni si" dala je na tác a sedla si na gauč kousek od kocoura.

Rozhovor mezi Mari a Kocourem
Mari: můžu se zeptat
Kocour: jasně
Mari: já vím že nesmíš moc toho o sobě říct ale můžeš mi říct pár informací
Kocour:*poškrábe se za krkem no je mi 17, brzo mi bude 18, mám otce , chodím na školu a mám jednu velkou lásku k Berušce
Mari: Dobře tak to stačí .

Ty jo celé dva roky budou sami spolu 😂😂😂
Tak zase zatím u další kapči.....
Vaše
Tinuš

Kdo Jsi Černý Kocoure Where stories live. Discover now