19. Párty nebude

388 17 5
                                    

Po našem dvouhodinovém mazlení a jen tak lenošení se Adrien zas transformoval a odnesl mě domů. Hned jak jsme dopadli do pokoje tak se ozval zvonek, který hlásil že přátelé jsou tady.
,,Půjdu jim otevřít" pomalu jdu ale kocour mě chytí dlouze políbí a pustí mě. ,,Teď můžeš" usměje se a kouká na jí do očí. ,,Ty jsi cvok, hlavně ze sebe udělej Adriena jo, aby nemysleli že mám vztah i je superhdinou" rozesměju se a otevřu poklop. ,,Tak jo.... zastrč drápky" promění se na Adriena a kouká. ,,Zlato nezapomeň....ty máš vztah se superhrdinou" šeptnu a a rozesměju se. Marinette protočí očima a jde otevřít.
Před dveřmi stáli rozesmátý jejich přátelé a čekali až jim Mari otevře.
,,Ahoj" všichni se pozdravili objetím a kluci se poplácali po zádech.  ,, Takže napadá vás něco" usmál se Nino když jsme si udělali pohodlí. ,,Vůbec nic" zakroutil hlavou a Alyi zazvonil mobil, zvedla to a posmutnila. ,,Tak myslím že tahle party se ruší já musím domů za sourozenci a ty Nino tam máš Chrise" povzdechne si Alya. ,,Oh to nevadí vymyslíme to příště ano Alyo" Mari se na ně pozbudive usměje a vyprovodí je. Když se vrátí Adrinen si prohlíží jejich fotky.
,,Bacha aby ti ty oči z důlků nevypadli" zasmála se černovláska. ,,Co...jo...neboj" usmál se a obejmul ji. ,,Tak co bys rád dělal Kocourku"  usměje se a ruce mu dá kolem krku a zajede do vlasů.  ,,Myslím že je na čase i když je den si odpočinek zasloužíme" chytil ji za boky a přitáhl k sobě blíže. ,,Jo to máš pravdu" usměje se a políbí ho. On ji to s láskou oplácí a nadzvedne si ji do náruče ona mu obmotá nohy kolem pasu a on už pomalu jde i s ní na postel.
Pustí si film a jen tak koukají a válejí se. ,,Tohle je vážně super že m'lady" koukne na její hlavu. ,,Ano" zašeptá. ,,Příště si dáme tu párty" zašeptá ji jemné do ucha. ,,Ano" zašeptá znova a zavírají se víčka. ,, Dobrou noc Marinette" koukl blondaček na dvou dívku která mu ležela na hrudníku. Ona něco zabručela a nechala svou mysl odplout do říše snů....

Ahooooj jsem zde u krátké kapitoli doufám že se těšíte na další protože uděláme menší časový posun  😂😂😂 takže se těšte a já mizím
Vaše
Tinuš

Kdo Jsi Černý Kocoure Where stories live. Discover now