10.Kocoure ne...

491 24 4
                                    

Pohled Adriena

Probral jsem se brzo, tak jsem se chtěl transformovat, bohužel moje kwami tady nebylo takže jsem se rozhodl jít podívat kde je, pomalu a hlavně potichu jsem sešel schůdky od postele a pomalu otevřel poklop viděl jsem jak Marinette spí, byla tak sladká, nemohl jsem od ní odtrhnout oči, jako by mi něco říkalo stůj a dívej se na princeznu, potřásl jsem hlavou a vydal se směrem k lednici, otevřel jsem lednici a viděl jsem jabko vzal jsem si ho a ještě jsem popadl kus camemberu, a vyrazil jsem zpět do pokoje, vyšel jsem schůdky a vytáhl camembert* ,, Plaggu kde jsi" zamračila jsem se a najednou se objevil vedle mě. ,,Mňam můj oblíbený sýr" chňapnul po ruce. ,,Kde jsi byl" zamračím se. ,,To je tajná informace'' spolkne camembert. ,,Fajn ...jak chceš..... Plaggu drápky'' rychle jsem se transformoval.

Najednou se ozvala obrovská rána
,,Purrrincezno jsi v pořádku" otevře poklop a koukne dolů. ,,Ale jo jen jsem prostě nešikovná " vstane ze země kde se před chvílí válela. *Doskočil jsem k ní, na všechny čtyři spadl a nabídl jí pomoc. ,,Eh... děkuju" zčervená. *Kocour se přede mnou ukloní* ,,Když je má dáma v nesnázích vždy ji kocour zachrání" a políbí mi ruku a Mari vyprskne smíchy. ,,Ehm....promiň.... omlouvám se.... ale znělo to legračně" sklopila pohled. ,,To je v pořádku, jsem zvyklí beruška se taky směje když ji něco takového řeknu" posadí se na gauč. ,,Tak to mě mrzí" sedne si vedle něho. ,,Proč tebe nemusí" podívá se na ni a zastčí ji pramen vlasů za ucho, čímž jeho pohled upoutali náušnice. ,,Jsi nádherná jako moje Bugaboo" zašeptal a podíval se na ní a čeká na reakci. ,,Haha já a beruška ale prosím tebe Kocoure" rozesměje se vstane zakopne a zase začne padat. ,,Mám tě, měla bys na sebe dávat pozor" posadí ji zpět na gauč. ,,Díky už po několikáté, tady máš důkaz že já beruška nejsem" zamračí se. ,,Však já nic neřík....." ozvala se obrovská rána. ,,Budu muset jít má dámo" ukloní se a vyzkočil oknem.
,,Sakra co to se mnou je koho teda miluju Kocoura nebo Adriena musím být opatrná aby se nedozvěděl pravdu, mám obrovskou chuť ho políbit ale bojím se reakce a co když mě jen využil a.... Začnu nervózně chodit po pokoji. ,,Marinette máš práci'' zakřičí mi před obličejem moje Kwami. ,,Jo jasně .....Tikky tečky'' a už tady stála nebojácná Beruška vyzkočila oknem a hledala kocoura.

Pohled Berušky
,,Ahoj kocoure tak co tady máme" zeptám se ho a on jen bradou ukáže. ,, Štěstíčko'' do ruky mu spadne lepící páska, která mi ukazuje že mám mu zalepit oči a ruce a Kocour má zničit akumu..... ,,Kocoure příprav se'' skočíme dolů a začneme bojovat. Vůbec se nám nedaří. ,,Kocoure nee" vykřikne Beruška , když vidí jak její parťák padá k zemi.

Pohled Kocoura
,,Už nadešel váš čas vy nuly" mířil  padouch  na berušku pistolí.... ,,Ne m'lady" celý slabý jsem se rozeběhl zrovna, když se ozval výstřel , stihl jsem Berušku odstrčit a kulka zasahla . ,,Je z tebou konec Černá Kočko" ďábelský se zasměje a namíří na mě zbraň. ,,Já se nikdy nevzdávám" vykřiknu a on mě uhodí do tváře, tak silně že se mi objeví  černá barva a já spadnu do bezvědomí.......
  Pohled Berušky
Poté co kocour upadl tak padouch šahl do kapsy a vytáhl zbraň, dostala jsem obrovský strach. Najednou se ozvalo...... ,,prásk"...cítila jsem jak mě něco odstrčílo a zchytalo tu ránu za mě. ,,Kocoure ne" rozbrečí se. ,,Beruško akuma šup'' s námahou vstal a čekal na rozkaz. *Beruška použila jojo a izolepu Kocour zase svoji kočaklyzmu a pak jsem očistila akumu a vypustila. ,,KOUZELNÁ BERUŠKA" čekala jsem že i kocour bude v pohodě ale on pořád krvácel z  ramene. ,,Vezmu tě za Marinette"chytne ho a přitáhne se za nejbližší střechu a už jsme letěli směrem k nejslavnější pekárně.
Dozkočily jsme na balkónek a beruška mě položila na postel.
,,Marinette je tady kocour a potřebuje pomoc" hrála jsem hru a zbývala mi jedna tečka. ,,Dojdu pro ni" rychle jsem doskočila na zem a na poklop a už jsem byla v kuchyni kde jsem se detranformovala.
,,Mari honem musíš ho zachránit" vykřikla Tikky. ,,Jasně" honem jsem vzala lavor, obvazy, desinfekci a běžela nahoru......

Bože co mě to napadlo postřelit kocoura hrůza co myslíte, zjistí Marinette jeho identitu nebo ne a co kocour zjistí 😊😂
Pište do komentářů
Tak zatím
Vaše
Tinuš

Kdo Jsi Černý Kocoure Where stories live. Discover now