6.Kocourovo zranění

489 27 7
                                    

Druhý den

,, Adriene vstávej zase akuma" zakřičel mu Plagg do ucha. ,,Prosím už ne , Plaggu drápky" a už tady stál černý Kocour. *Tak honem za Beruškou* pomyslí si a jde

Po půl hodině boje vyhrají a beruška vše zase zpraví.
,,Kocoure děje se něco dneska nějak podezřele se mnou moc nekomunikujes" zeptala se Beruška. ,,Nic má lady jen jsem unavený" a už skáče pryč, beruška neřeší a jde domů ale něco jí nedá a otočí se vidí jak kocour padá ze střechy přímo na rušnou silnicí. ,,Kocoureeeeee" zakřičí a rozeběhne se za ním.
Už vidí jak kocour leží na zemi, vezme ho do náruče a hodí jojo na další barák a i s kocourem letí pryč.
Přistanou na pekárně a Marinette položí Kocoura do postele a detranformovala se. ,,Tikky já se o něho bojím" řekla rozklepaně
,,Marinette musíš se o něj postarat" snažila se mě uklidnit Tikky.
Kocour se začne hýbat ,,Kde to jsem, cože to je pokoj Marinette" pomalu se zvedl ale kdyby ho Marinette nechytla spadl by na zem. ,, Marinette, co tady dělám?" zeptal a chytl se za hlavu.
,,Kocoure donesla tě sem Beruška že jsi prý spadl ze střechy vezmu tě do nemocnice" řekne rychle. ,,Do nemocnice nemůžu jako superhrdina, nemůžu zůstat tady prosím?" ,,Dobře ale ne dlouho máma s tátou by mě nepochvalily že tady mám černého kocoura" trošku se od něj odtáhla. ,,Ehm Marinette nemáš camembert můj kwami je děsně nenažraný a ji jenom camembert" nervózně se zasmál a zapípal mu prsten. ,,Ale jistě kolik " zeptá se. ,,Aspoň 4 krabičky" zase se nervózně zasmál. ,,Co....teda...jo jasně takže hned jsem zpátky" odběhne do kuchyně, vezme camemberty a donese je zpět do pokoje, zavře i poklop, nese camembert k posteli a teď se ozve poslední zapínání Marinette která si sedla vedle něj zavře oči. Hned se ozvalo konečná přeměna z kocoura na normálního člověka. Měla sto chutí otevřít oči a podívat se na toho co jí každý den prudil.

Zase malá kapitola já už nevím co do nich nacpat zkusím nachvily vypnout ať naberu inspirace 🤔😅
Vaše
Tinuše

Kdo Jsi Černý Kocoure Where stories live. Discover now