11. časť

747 42 2
                                    


Z pohľadu Jess:

Všetci Bohovia sa asi zbláznili! Toto nemôže byť pravda! Naozaj tí hore na mňa musia byť totálne nasratí a ja ani neviem za čo!

Sedela som na postili s pootvorenými ústami a hľadela na moju včerajšiu spoločnosť. Stál medzi dverami s jeho typickým úškrnom. Ako to, že som to tu nespoznala? Aj keď si prerobil izbu aspoň ten výhľad z okna mi mohol byť povedomý.

"Ja som vedel, že mi neodoláš..." prešiel ku mne "..znovu" zašepkal mi do ucha. Celým telom mi prebehol mráz a naskočili mi zimomriavky. Odtlačila som ho od seba a vyliezla z postele. Bolo mi jedno č ma vidí nahú.. veď ma už videl.

Rýchlo som si našla veci a obliekla s ich. Chcela som ísť preč, ale zachytil ma za zápästie. 

"Môžeš ma láskavo pustiť?!"

"Ehm.. Nie.. Kde máš svojho včerajšieho ochrancu?" s úškrnom sa na mňa pozeral.

"Môžeš ma nechať ísť?"

"Nie"

"Zayn!!"

"Áno láska?"

"Nevolaj ma tak.. na to si už stratil právo"

"Len mi nepovedz, že už si sa vyspala aj s Bieberom.." čo som mu na to mala povedať? S Justinom som samozrejme nespala.. tak som zostala ticho. Zas sa uškrnul.

"Takže sa ťaháš s ním.. šak ako inak.. zavesíš sa hneď na prvého, kto sa okolo teba čo i len obtrie.." ďalej som to už nevydržala. Dala som mu facku a kým si chytal líce, tak som sa vymanila z jeho zovretia a utekala som von z jeho domu.

  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-  

"Áno?" 

"Jess si v pohode? Kde si?"

"Som doma.."

"Aha.. A ináč.. kam si včera zmizla?" v tom momente, ako to povedal som si zahryzla do jazyka a zostala ticho.

"Jess? Halooo?"

"áno.. tu som.. včera.. no.. nechce sa ti prísť?"

"Uhm.. dobre.. za 10-15 minút som tam"

"okey" nečakala som na odpoveď a vypla som hovor. Neviem ani čo všetko mu chcem povedať, ale hlavne sa chcem vyrozprávať akú blbosť som zas urobila... aj keď nechcene. Povedala som si že už so Zaynom nechcem nič mať a nakoniec s ním ešte skončím v posteli!

Mohla by som sa konečne aj prezliecť. Bol už večer a ešte stále mám oblečené veci zo včera. Našťastie keď som došla domov tak tu mama nebola. Hneď som si ľahla do svojej postele a začala rozmýšľať koľko debilín ešte urobím.

Rozhodla som sa ísť ešte rýchlo do sprchy. Zo skrine som si vybrala spodné prádlo a šla som do kúpeľne. Umyla som si vlasy a ešte rýchlo aj seba sa. (Och tá slovenčina :D ) Utrela som sa a dala na seba spodné prádlo. Vyšla som von a skoro som zinfarktovala.

"Justin! Ako si sa sem pre boha dostal?!" sedel na posteli a pozeral sa na mňa.

"Dverami" odpovedal jednoducho. 

"A- ale.. Ako-"

"Kľud.. Videl som, že tvoja mama odchádza"

"Čo? kedy?"

"Bola tu asi pred 10 minútami. Vbehla do domu a za pár minút aj vyšla. Tak som ti zazvonil, ale otvoril mi nejaký chalan.."

"Aký chal-" vybehla som z izby ako raketa a namierila si to jednej konkrétnej izby. Otvorila som dvere a onemene som v nich zostala stáť.

"Jason!!!" pribehla som k nemu a hodila sa mu okolo krku. Usmievala som sa ako slniečko na hnoji. Keď som sa od neho odtiahla venoval mi jeden z jeho nádherných úsmevov.

"Chýbal som ti sestrička?" zaškeril sa.

"Ani nevieš ako"

"Máš inač fajn chalana.." poškrabal sa na zátylku.

"Hm.. čo?.. oh.. nie.. to nie je môj chalan.. to je iba kamarát.. Justin." 

"tak sorry no.. ináč.. prečo tu beháš polonahá?"

Ježiši.. som na to zabudla... 

"To nerieš.. len som rýchlo vybehla zo sprchy.."

Ešte raz sme sa objali a potom som šla späť za Justinom. Stále bol na mojej posteli, ale tentokrát ležal. Niečo ťukal do mobilu a keď si všimol že som tam, usmial sa a odložil ho. Znovu si sadol.

"Čo si mi to teda chcela povedať?" spýtal sa kým som si zo skrine vyberala oblečenie. Cítila som jeho pohľad na sebe aj keď som bola otočená chrbtom. Nejak som to neriešila.

Vybrala som si tielko a teplákové kraťase. Obliekla som si to a sadla si k nemu na postel. 

"no.. včera.. urobila som najväčšiu chybu v mojom živote.."

"A to je?"

"mno.. moc si z tej párty nepamätám, ale ako som ti hovorila, že čo by som asi tak chcela robiť.. tak sa to splnilo, akurát som nečakala, že to bude až taká katastrofa.."

Justin sa zaškeril a ja nechápem prečo.

"Čo sa rehníš?"

"nič.. len ma tak napadlo.. nebola to katastrofa, lebo ho mal moc malého?" smial sa ešte viac.

"Nerob si srandu.. je mi jasné, že ty sa máš čím chváliť, ale myslím že ani on tento problém nemá.." ak sa pýtate, ako viem o Jayovej veľkosti, tak to bolo asi tak, že keď u mňa raz spal.. pár dní po tej poslednej búrke.. tak spal len v boxerkách.. a nedalo sa proste nepozrieť.. :P

"Tak aký bol problém?"

"Zayn..."

Usmieval sa, ale tváril sa nechápavo.. potom mu to docvaklo a úsmev mu hneď zmizol z tváre.

"Mal som na teba dať pozor.. Kurva!" vstal z postele a prechádzal sa po izbe. Potiahol sa za končeky vlasov a znovu si sadol. Rukami si zakryl tvár.

"Justin?" nič.

"Jay?" znova nič. Chytila som jeho ruky a dala mu dole z očí tie jeho.

"Ja.. prepáč mi to..." začal sa ospravedlňovať.

"Justin.. ty za to nemôžeš.. nemohol si mi celý večer behať za zadkom a dávať na mňa pozor ako na malé decko.. To čo sa stalo.. no stalo sa.. budem s tým  musieť žiť.. našťastie si to nepamätám, takže o to lepšie.. takže si to prestaň vyčítať jasné?"

Po chvíli ticha prehovoril.

"Ale rád by som.."

"Hmm..? Rád by si čo?"

"Behal za tvojím zadkom.. Je chutný" uškrnul sa.

"Typický chlap!" nahmatala som vankúš a tresla ho ním do hlavy. "myslíte vy chlapi aj na niečo iné?"

"Hej.. na to, že si mi práve zničila účes.." naoko vražedne sa na mňa pozrel "..a za to ťa potrestám!" ani som nestihla reagovať a jeho prsty ma začali štekliť na bokoch.

"Jus- Ju- Just.. Justin!" koktala som jeho meno medzitým ako som sa smiala. "s-stačíííí!" 

Po dlhom prosíkaní a kňučaní ma konečne pustil a ja som si vydýchla. Načiahla som sa po mobil a po zistení že je už niečo po desiatej večer som mierne vykulila oči.

"zostaneš tu dnes?" spýtala som sa hneď, ako som položila mobil na miesto.

"hej.. ak chceš..."

Len som prikývla. Obaja sme si ľahli a rozprávali sa. 

Nakoniec som zaspala v jeho náručí. Tak ako vždy, keď som s ním...

Do what U want (JBFF)  ✔Where stories live. Discover now