14. časť

702 33 0
                                    

"Sme priatelia a nechcem aby to niečo menilo.. ale aj tak je kurevsky ťažké ti odolať"

Znova sa mi prisal na pery a ja som znovu spolupracovala.

Jassica:

Z mojich úst sa drali von tiché stony. Justin jemne sal pokožku na mojom krku, zatiaľ čo ja som si to užívala. Každý jeden pohyb jeho pier po mojej koži mi spôsoboval husiu kožu a v bruchu mi lietali motýle. 

Cez podprsenku, ktorú som mala ešte stále na sebe mi hladil prsia. Nemôžem sa nabažiť jeho dotykov.  Vrátil sa naspäť k mojim perám a znova ma pobozkal. Tentokrát vášnivejšie. Zahryzol sa mi do spodnej pery, na čo som musela vzdychnúť. Jeho jazyk prekĺzol do mojich úst. Cítila som jeho vzrušenie a rastúcu erekciu na mojom podbrušku. 

Jemne sa o mňa obtrel na čo som musela opäť vzdychnúť.  Začal sa o mňa obtierať častejšie, na čo som zatvorila oči a vychutnávala si ten pocit. Po chvíli prestal. Otvorila som oči a pozrela do tých jeho, ktoré na nakláňali nado mnou. 

Svoje pery opäť pritisol na tie moje. Jednou rukou sa podopieral zatiaľ čo druhou jemne hladil môj bok. Putoval po ňom vyššie. Svoju ruku dal pod môj chrbát aby nahmatal rozopínanie mojej podprsenky.  

Rozopol ju a potom po jednom ramienku ju dal dole. Od mojich pier si robil vlhkú cestičku po krku až k prsiam. Zatiaľ čo jemne sal každú moju bradavku som mu blúdila rukami po tele. Zastavila som sa pri leme jeho boxeriek. Už sa nedala prehliadnuť nápadná veľká hrča v nich.

Prešla som po nej na čo vzdychol on.  Vedela som, že už viac nevydržím to, čo so mnou robí.  Perami sa opäť pohol nižšie. Cez pupok až k podbrušku. 

"Justin" šepla som. Už som viac nechcela čakať.

Len sa na mňa pozrel.

"Prosím" znovu som šepla.

Jazykom prešiel po leme mojich nohavičiek. On mi to snáď robí naschvál! Pomaly.. ale vážne pomaly ich sťahoval dole a pri tom mi stále pozeral do očí. Keď som ich mala pri členkoch, jednoducho som ich skopla nevedno kam.

Pobozkal ma na vnútornú stranu stehne. Okamžite som mala všade zimomriavky. Bozkával a sal moju kožu vyššie a vyššie až sa dostala tam. Tam, kde som to najviac potrebovala. Ľavým ukazovákom prešiel po mojom klitorise, na čo som len slastne vzdychla a zavrela oči. Nechávala som ho robiť si so mnou čo sa mu chce.  

Vnikol do mňa dvoma prstami. Dnu a von. Privádzal ma tým do šialenstva.  Onedlho k nim pripojil aj jeho jazyk. Každým jedným pohybom som bola bližšie k orgazmu. 

O pár minút možno sekúnd neviem už presne, lebo som prestala vnímať čas sa dostavil. Prešiel celým mojím telom každou jednou bunkou. 

Justin si stiahol boxerky. Pozrela som na jeho penis. Bol väčší ako som si myslela. O dosť.

Našťastie už na nič nečakal a hneď do mňa vnikol.  Najprv prirážal pomaly, ale postupne zrýchľoval. Svoje ruky som mala okolo jeho krku a sem-tam ho nechctiac škrabla, keď som mu nechty zaryla do kože. 

"Justin.. Bože.. rýchlejšie.. prosím.." prosila som ho medzi vzdychmi.

Prirážal naozaj rýchlo, na čo som hlavu zaklonila dozadu. V úst sa nám obom drali tiché vzdychy a stony. Obaja vieme, že si nemôžme dovoliť byť príliš hluční kvôli Pattie.

Pár krát ešte prirážal a mojim telom prešla druhá vlna orgazmu. Chvíľu na to som v sebe pocítila niečo teplé. Justin ho zo mňa vytiahol a pobozkal ma na čelo.

Ľahol si vedľa mňa a navzájom si pozerali do očí. Začal sa usmievať.

"čomu sa smeješ?"

"Ničomu.. len tak" mykol ramenom a svoju ruku prehodil cezo mňa. 

Viac som sa k nemu pritúlila a vdychovala jeho vôňu. Počúvala som jeho bitie srdca a pravidelný dych ma len uspával. Zatvorila som oči a nechala sa unášať všetkým, čo teraz príde...


Do what U want (JBFF)  ✔Where stories live. Discover now