Epilóg + poďakovanie

809 54 0
                                    



Z pohľadu Jess:

Ak by sa ma pred predtým, ako celý tento príbeh začal niekto spýtal, čo chcem v živote dosiahnuť, naozaj by som nevedela odpovedať. Bola som šťastná s tým, koho som mala aj keď som nevidela to, že nie je ten pravý s kým by som mala byť. No teraz keď mám pri sebe človeka, ktorého ľúbim najviac na svete viem len jedno. Čokoľvek sa stane, chcem byť s ním.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Samozrejme každý hneď vedel, že Jess a Justin sa dali dokopy.  Aj keď sa stále o Jess šírili rôzne klebety, nikto z nich to neriešil. Jessina kamarátka Ellie stála stále pri nej a tešila sa, že konečne našla rozum a aj chalana, ktorý by jej mohol za všetko naozaj stáť.
Jej matka sa s tým musela zmieriť, pretože inak vedela, že by sa s Jess naozaj veľmi pohádala. Nechala si vysvetliť, čo sa vtedy naozaj stalo a Justina privítala do rodiny s otvorenou náručou. A s Pattie sa stali kamoškami.

Z tohto celého asi najhoršie dopadol Zayn. Týždeň na to, ako sa Jess dala dokopy s Justinom, mu Selena oznámila, že je tehotná.

Po tom, ako Jess s Justinom skončili strednú, rozhodli sa ísť spolu na vysokú do New Yorku. Kúpili si malý bytík, ktorý bol ich spoločným hniezdočkom.

Po niekoľkých spoločných rokoch sa Justin odhodlal požiadať Jess o ruku a ona súhlasila. Konala sa malá, ale zato krásna svadba. A ako býva zvykom, manželstvo treba spečatiť svadobnou nocou. O deväť mesiacov sa im narodil syn, ktorému dali meno Jayden. (Jess trvala na tom, že by mali pokračovať v Bieberovskej tradícií a každého meno by malo začínať na "J" )

Neskôr sa presťahovali späť do Atlanty, kde sa im narodilo dievčatko - Jennifer.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Týmto epilógom dávam poslednú bodku tomuto príbehu. Je to môj prvý príbeh a teraz musím oznámiť, že už aj dokončený. Bol čiastočne základom pre môj druhý príbeh (aj keď s tým nemá nič spoločné).

Chcem sa poďakovať každému jednému čitateľovi, ktorý mi dával motiváciu pokračovať ďalej.

Dúfam teda, že sa "uvidíme" aj pri iných z mojich príbehov.


xoxo Đ.

Do what U want (JBFF)  ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora