4. časť

981 47 1
                                    


Lahla som si na posteľ a zavrela oči...

Samozrejme by to nešlo bez toho, aby ma niekto vyrušil. Na stole som mala položený, teraz vyzváňajúci, mobil. Veľmi neochotne som vstala a kráčala som k stolíku. Kým som sa tam dotrepala mala som zmeškaný hovor.  

Neznáme číslo

Len som mykla plecom. Asi omyl. A keď niekto niečo chce, tak nech zavolá. Načo sa ja budem namáhať a zisťovať kto mi volal? Z myšlienok ma opäť vyrušil mobil. Skoro mi vypadol z ruky, ako som sa zľakla. Keď som chcela zvihnúť, prestal zvoniť. Zas neprijatý hovor. 

"Ja to môžem jebať!" zahučala som pomaly na celý barák. Ešteže mama nie je doma, inak by mi už nabehla do izby a jednu mi vlepila. A nie, mama ma nebije.. len..  viete aké sú mamy..

Hodila som mobil na postel a zišla na prízemie. Otvorila som chladničku, že si idem urobiť niečo na jedenie, no v tom sa rozleteli vchodové dvere.

"AAAAAAAAAAAAAAAAAA" skríkla som.

Pomalým krokom a s panvicou v ruke som sa tam šla pozrieť.

"Ty idiot! Vieš ako som sa zľakla?!" zakričala som na Zayna a on sa len smial.

"Načo ti je tá panvica??" 

"Na to aby som ti ňou mohla jebnúť po hlave" škaredo som na neho pozrela.

"Ale no táák, Jess.." prišiel ku mne bližšie a vybral mi panvicu z rúk. Položil ju na linku a vošiel do obývačky. Jop.. už je tu ako doma.

Vošla som do kuchyne a opäť sa začala hrabať v chladničke.

"Keď si ideš robiť jesť, tak môžeš aj mne" zakričal na mňa z obývačky. Samozrejme už zas sledoval šport a ja som sa o neho starať ako jeho manželka. Už mi to naozaj lezie krkom.

"A nechcel by si mi pomôcť?"

"Teraz? Je liga majstrov a hrá Chelsea.. to nemyslíš vážne! Kokot jak to hráš!!...." a už bol zas v tom jeho futbalovom svete..

Vybrala som vajíčka a začala robiť omeletu.

Keď som ju dorobila, dala som ju na taniere a zaniesla ich do obývačky, odkiaľ už Zayn vykrikoval, že jeho obľúbený tím dal gól. Vzdychla som a omelety položila na stôl. Vrátila som sa späť do kuchyne a obom som zobrala niečo na pitie.

Sadla som si sa sedačku a pustila som sa do jedla. Zayn s napätím sledoval ako sa 22 chlapov naháňa zo loptou. Ten šport sa mi nejak nepáči. Pre mňa je to nuda. Ale tak futbalisti.. To je niečo iné.. Z premýšľania ma vytrhol môj mobil..  zas

Do what U want (JBFF)  ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن