30.

740 34 5
                                    


                 Cum ar fi dacă BTS ar fi tatăl tău...


     Mulțumesc pentru idee lui YuiKomori6



               Suga


              Acesta te-ar proteja tot timpul de cine s-ar lua de tine.     Ati compune uneori versuri impreuna .Te-ar incuraja sa-ti urmezi visele si sa lenevesti cu el cat de des puteti.








            Taehyung



                     Ti-ar cumpara tot ce doresti , ti-ar lua un catel ca sa te responsabilizeze si uneori ti-ar lua cu el la repetiti .








                J-Hope


               Ti-ar face tot timpul sa razi , ati dansa impreuna  si ti-ar da multe sfaturi pentru situatii prin care treci invatandu-te sa te incurajezi singura.








     

            RM


 Acesta ti-ar invata cum sa inveti , ti-ar incuraja sa te iubesti pe tine si sa nu bagi înseamă pe cei ce se iau de  tine . Dar la fel ca el voi ati distruge tot ce este in jurul vostru ceilalti chiar poreclindu-te   Namjoon 2.0








               Jimin



 Te-ar incuraja sa ai un stil de viata cat de cat sanatos , te ajuta cat putea la teme si te invata cum sa dansezi de cele mai multe ori.










                            Jin


               Ti-ar gati cat de des putea chiar invatandu-te si pe tine uneori jucandu-va cu ingredientele. Ti-ar cumpara toate lucrurile posibile roz astfel cel mai des asortandu-va .








                Jungkook



                Acesta s-ar juca cu tine de zici ca era un copil , ti-ar ajuta sa ai un corp frumos, si ti-ar incuraja tot timpul sa faci ce-ti place dar cu o limita. Bineînțeles aparandu-te tot timpul de orice vroia sa-ti faca rau.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now