11.

1K 33 0
                                    

   Cum ar reacționa BTS  daca te gasesc plangand (in rol de frati )

       Suga

 Ajuns acasa de la studio vrea sa vina sa iti spuna ,,Noapte buna ''dar cand intra in camera ta te vede plangand . Se indreapta spre tine si te ia in brate si cu o voce dragastoasa a zis :

    - Pe ce nenorocit trebuie sa bag in spital?

      Ai  ras , aveai inca lacrimi in ochi dar asta nu a fost pentru mult timp deoarece iubitul tau frate ti-a sters lacrimile si te-a sarutat pe frunte .

       - Multumesc Yoongi.

      - Oricand

      RM

        A ajuns  mai devreme si te asteapta sa vii acasa de la facultate . Nu dureaza mai  mult de jumatate de ora si aude usa cum se deschide dar spre surprinderea lui aude si niste suspine.Tu nu-l oservasei si te-ai dus direct in camera ta el urmandu-te in liniste , intr-un final l-ai vazut ai vrut să îți ștergi repede lacrimile dar era mult prea târziu Namjoon le observase și venise spre tine lunându-te în brațe si stergandu-ti lacrimile.

              - Nu te ascunde de mine surioara . Spune-mi pe cine trebuie sa bata fratele tau?

            - Namjoon ... nu trebuie ,voi fi bine crede-ma .

             - Normal ca vei fi bine doar sunt aici sa bag un\o  idioat\a in spital.

       Pe tine te bufneste rasul si il iei in brate si-l strangi tare incercand sa-l sufoci la fel cum face el de fiecare data.

             - Ce faci? Incerci sa ma sufoci?

 

             - Da dar tu esti o matahala si nu reusesc.

              - Matahala zici?

                 Incepe sa te gadile  tu razand cu pofta si uitand de idiotul care te-a ranit.

                        Jimin

   Cu o seară în urmă te văzu-se plângând deci ca un frate bun ce este a aflat cine te-a rănit și la bătut de acum era în spital cu vânătăi și o mână ruptă.

       

                    J-hope

     Hobi era un frate grijuliu mereu era un frate grijuliu. În seara asta știa că trebuie să ieși cu prietena ta și a zis că nu ești acasă deci vroia să se ducă în camera ta pentru a face curat deoarece știa că tu ești o dezordonată. Intră în camera ta și spre surprinderea lui te vede pe tine în pat plângând.

         -N/T? 
    
        -Ho... Ho... Hobi spui tu plângând apoi ducându-te la el și îi sari în brațe încă plângând.

        
         -N/T? Ce s-a întâmplat?  Spune mângâindu-te ușor pe spate.

         -M... M-a înșelat Hobi! 

         -Ce?!  Spune-mi unde e nenorocitul ăla că-i rup picioarele și i le pun pe post de mâini, mâinile pe post de cap și capul pe post de picioare!

         Ai început să râzi nebunesc de colorat iar Hobi deși fericit că zâmbeai în mintea lui încă se gândea cum să-l tortureze pe nenorocitul ăla care te-a făcut să plângi așa tare.

          V       

   

      Tae era un frate bun, era haios, era protectiv, era tot ce își putea dori o soră de la fratele ei mai mare.
       Într-o zi acesta venise acasă mai devreme și tu neștiind asta erai în camera ta și plângeai destul de tare. Alarmat V vine imediat spre camera ta și intrã fără să te întrebe sau să bată la ușă. Te vede plângând așa că te i-a în brațe și mângâindu-te pe păr îți spune:

        - Gata surioară nu mai trebuie să plângi o să-i contactez pe părinți noștri din Spațiu și o să vină repede repejor să-l carbonizeze pe nenorocit ușor.

        

                    Jin

   Era în bucătărie și gătea ceva pentru voi dar aude sunete din camera ta și intră crezând că ai pățit ceva și când te  vede plângând te i-a în brațe și spune duios:

       - Ce nenorocit te-a rănit? 

      -Îl știi tu... Ăla...

        - Pentru nesimțitul ăla plângi?  SERIOS?  Hai nu mai plânge că mi se acrește mâncarea.

         Jung Kook

   

      Plângeai ușor știind că nu e nimeni acasă așa că nu-ți era frică să plângi.Deodată auzi cum ușa dormitorului tău se deschide și îl vezi pe Kookie cum intră pe ea. Acesta văzându-te plângând se duce în camera lui și vine cu un braț mare de plușuri pe care le pune în jurul tău.

      -Acum că ești înconjurată de lucruri la fel de drăguțe ca tine Spune-mi pe cine trebuie să bată  fratele tău a.k.a Bad Boy Jung kook
 

        Ai început să râzi crezând că glumește așa că i-ai zis cine era persoana care te-a făcut să plângi crezând că va face o amenințare amuzantă ca să te înveselească dar el cum aude cine era persoana pleacă pe ușă grăbit.  Nu știai ce vroia să facă așa că te-ai dus să te uiți la TV și cam după jumătate de oră vezi o știre cu un puști bătut măr și ajuns la spital cu mâinile rupte și un picior fracturat.

      -WOW ce repede te-ai mișcat frățioare.
    

Cum ar reacționa BTS la...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum