2.4 ▪ happy end ▪ special ep2

3.7K 257 309
                                    

Selamlar tekrardan sizlere, ve selam tekrardan Salak çocuk ve Salak Sincap'a

Biliyorum... Bitirdim, dedim. Angst da olsa yazdım, kurgu bitti, birbirleriyle ancak ölümde buluştular.

Lütfen affedin beni, zira ben kopamıyorum onlardan.

Bu yazacağım özel bölüm, onların mutlu sonu. Alternatif bir son. Eğer Kim Taehyung kaybetmeseydi canını yahut vurulmasaydı o gün; ne olacağını yazıyorum.

Taesilium'un isteği üzerine yazıyorum, bu bölüm de ona ithafımdır. ♥

Gelmişken, my last 15 minutes adında bir de yoonmin fiction'um var. Gider mi hoşunuza bilmiyorum ancak bir uğrayın lütfen ^^

***

Taekook'un ölümle kutsanan kendi cennetinden ufak bir kesit

Küçük olan kıkırdadı, büyüğün yüzünü buruşturmasıyla. Eline taktığı temizlik eldivenine rağmen sanki bir ineğin dışkısını temizliyormuş değil de, patlamaya hazır bir bombayı imha etmeye çalışıyormuş izlenimi veriyordu. Komikti bu, zira Kim Taehyung'un kahverengiye henüz boyattığı saçları arasından süzülen karamel kokusu dışkı kokusuna karışıyordu. 

"Gülme, aptal." büyük olan koyu sesiyle söylenince, küçük daha bir kıkırdadı ve okşadı ineğin boynundan sırtına doğru uzanan çukuru. Parmakları okşayınca ineğin sırtını, hayvan keyifle salladı kuyruğunu ve Kim Taehyung'un tam suratının ortasına çarptı yeni tıraş edilmiş, hatta ve hatta Jeongguk'un büyük ısrarları sonucunda kuyruğun ucundaki kıllar tıraş edilmeden, şirin bir görüntü verilmiş kuyruk.

Kim Taehyung suratının ortasına yediği kuyrukla devrildi yere, ve kısık sesle bir küfür mırıldandı. Küçüğün kıkırtıları kahkahaya dönüştü. 

İneğin adını Isaac koymuşlardı, Isaac Zeckery pek bir öfkelenmişti bu duruma ancak ses etmemişti; zira çok severdi kendisi de ineği ve çok yakışıklı olduğunu söyleyip över dururdu hayvanı.

"Taehyung kaşında bok var." Küçük karnını tutarak kahkahalar atmaya devam ederken Taehyung eldiveninin kenarıyla sildi kaşını. "Hayır, yalancı, yok burada hiçbir şey!"

"Diğer kaşında, salak çocuk." Bu sefer diğer kaşını temizledi Kim Taehyung, ancak küçüğün yaptığı komik olmayan bir eşek şakasından başka bir şey değildi bu.

Küçüğün şaka yaptığını anlayınca sağmaya çalıştığı ineğin memesini bıraktı, ve gözlerindeki alaycıl ifadeyle sıyırdı eldivenlerini. Jeongguk'un kahkahası yarıda kesildi. Taehyung kalktı oturduğu tabureden, ineğin sızlanışlarını umursamadı ve Jeongguk'un üzerine yürümesiyle küçük olan kaçmaya başladı. Taehyung kovalamaya başladı Jeongguk'u, inek Isaac kaldı orada.

"Dur- dur, yoruluyorum!" nefes nefese kalmış bir şekilde söylendi küçük olan ancak Kim Taehyung dinler mi.. Yavaşlayan küçüğünün bileğini kavradı zarif parmakları, ve samanlığın tam ortasına düştüler beraber. Gerçi, ne ara koşmuşlardı ki buraya kadar?

"Sen var ya sen," dudaklarının kenarında yer edinmiş hınzır gülümsemeyle konuştu Taehyung. "Bir cezayı haketmiyor musun sence de, salak sincap?" 

Kalbi hızlandı Jeongguk'un, ciddi durmaya çalışsa dahi sırıtmaya engel olamıyordu ki. Sevdiği adam yanındaydı, hatta tam şu an üstündeydi kendisinin de neyse.

"Özür dilerim müstakbel kocacığım." dedi dudaklarını büzüp, güçsüz bir sesle. Kim Taehyung adeta eridi orada, lakin renk vermedi küçüğüne. Çatılı kaşları doğrulmaya yüztutsa da kızgın gibi durmak için zorladı kendini. Küçüğünün bileklerini kavradı, dizini penisinin olduğu kısma değdirdi ve bastırmasa dahi Jeongguk'un yüzü kızardı.

ice cream | taekookOn viuen les histories. Descobreix ara