H8 De eerste keer

23 2 0
                                    

Luke kleedde zich uit zonder moeite en stapte al onder de douche. Ik bekeek hem van top tot teen "Wat is hij eigenlijk lekker!" dacht ik bij mezelf. Ik kleedde mij nu ook zonder moeite om en ging er bij staan. Hij drukte mij tegen zijn borstkas en gaf me een zoen. Ik ging er mee op in en ik bracht mijn handen naar zijn haren en begonnen een beetje te trekken aan zijn haren waardoor hij lichtjes kreunde. Hij richte zijn handen naar mijn kont en kneep er zachtjes is zodat ik dichterbij hem kwam. Zijn tong vroeg toestemming mijn mond binnen te gaan en ik liet het toe. Daar stonden we dan te zoenen in de douche "Zouden we nog verder gaan?" dacht ik. Beide trokken we ons terug en hij glimlachte lief naar me. Ik deed hetzelfde terug. Hij begon mijn haar in te zepen, en daarna spoelde hij het uit. Hij gaf me nog een lange tongzoen en deed toen de douche uit. We stapte allebei uit de douche en hij maakte eerst zichzelf droog en deed daarna mij. Hij kwam bij mijn borsten en liet de handoek vallen drukte mij tegen hem aan. We liepen al zoenend door de kamer ik zag dat hij een condoom om deed ik wist wat er ging gebeuren en vond het totaal niet erg.
ALS JE DIT NIET WILT LEZEN KAN JE HER OVERSLAAN!!

Hij gooide mij op zijn bed. Hij hing half boven mij en begon me te zoenen bij mij borsten en begon er aan te zuigen, waardoor ik kreungeluiden maakte. Hij legde zijn tong neer in mijn nek en likt me af vanaf mijn nek tot aan mijn vagina. Zijn tong drong hem binnen. "Luke..ik-ik ga klaarkomen!" kreunde ik "Dat is niet erg meisje het moet!" Ik kwam klaar en hij kreeg allemaal glibberig spul en zijn mond, hij slikte het door. Ik zag dat hij een inrectie had. Hij tilde mij op en zette mijn mij op mijn knieeën en handen neer op bed. Hij stapte van het bed af en hield mij bij mij kont vast en hij stopte zijn penis in mij. Ik begon luid te kreunen "Harder harder" riep ik. Luke stootte nog harder het deed me pijn maar het boeide mij niks, ik vond het heerlijk.

Hij legde mij na vijf minuten op mijn rug en gooide zijn condoom weg. Hij had nog steeds een inrectie. Hij ging boven mij zitten op bed op twee handen en twee knieeën. Hij likte mijn hele clitorus af. Ik vond het fijn echt heel fijn. Hij wees dat ik op de grond moest zitten hij ging op het bed zitten met zijn benen open. Hij gebaarde naar zijn penis, ik begon eraan te likken en maakt daarna pompbewegingen. Luke kreunde het uit. Ik beet er even in waardoor die nog erger begin te kreunen. Er kwam een wit glibberig spul uit maar ik slikte het gewoon door. Hij deed zijn condoom weer om en pakte mij daarna op en legde mij in bed en toen hebben nog een halfuur onder de dekens het gedaan.

Zo vanaf hier kan je weer verder lezen.

Ik viel in zijn armen in slaap en we werden de volgende morgen in elkaars armen weer wakker. "Dat was een goeie eerste keer!" zei ik en hij glimlachte. Ik gaf hem een zoen en ik stapte uit bed. "Ik ga ff weer douchen ben helemaal bezweet, tot zo!" riep ik en ik ging douchen. Ik trok mijn string en mijn bijpassende BH aan en liep toen weer naar Luke en ging tegen hem aanstaan en zoende hem. Ik liep naar de kleren kast en trok mijn kleren aan. Luke ging ook douchen en daarna gingen we gezellig met iedereen ontbijten.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 02, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Little ThingsWhere stories live. Discover now