H3 Shoppen

18 2 0
                                    

 "Ik kende die jongen ik weet het zeker"

''Elisa, Elisa wakker worden we gaan nog shoppen toch?'' vraag ik voorzichtig. ''Ja kom we gaan ons even klaarmaken.'' Ik kijk even op mijn telefoon naar het weer ''Het wordt vandaag 33 graden en vanavond tijdens het concert 30, lekker warm dus!'' zeg ik Elisa knikt. Samen doen we onze make up en haar, later kleeden we ons om en lopen we naar beneden. We smeren snel een bolletje met hageslag en eten die op bij de laptop. Ondertussen zetten we She Look's So Perfect op. We zingen verdelend dat doen we weleens vaker. ''Wauw Lela ff serieus je kan echt prachtig zingen je moet er iets mee doen ofzo!'' ''Haha nee joh, ga ik echt niet doen durf ik niet hoor!'' we lachen even en we poetsten dan onze tanden. Samen lopen we naar buiten ''Shit mijn band is weer lek kan ik bij jouw achterop?'' vraag ik aan Elisa. Ze knikt ja en ik spring achterop. 

Even later in de stad zagen we allebei meteen de winkel Sting. We rennen er samen naar binnen. Ik heb daar meteen mijn eerste top gescoord. Het is een korte galaxy top waarop staat: Stay Dream Cause Then You Get Close Enough de top had een erg open zijkant daarvoor heb ik een bandeau erbij gekocht. We liepen door en we zagen de winkel Vero Moda. We liepen er naar binnen we waren er allebei geslaagd. Ik had een leuk kort spijkerbroekje die van die kapotten gaten heeft en Elisa heeft een lossig blousje gekocht. 

''He daar is Manfield zullen we even kijken voor schoenen?'' vroeg Elisa. Ik knikte en we liepen daar naar binnen. Ik had twee paar Vans want die waren in de uitverkoop, een paar had helemaal galaxy en het andere paar had er allemaal wiet en Elisa had èèn paar zwarte Nike Roshruns. We liepen door naar de H&M Elisa kocht daar een zwart strak kort broekje. ''Hè volgens mij zijn we helemaal geslaagd voor vanavond!'' zei ik. ''Ja volgens mij ook maar we moeten nog even een Starkbucks halen.'' Ik lachte en we liepen samen de Starbucks binnen. ''Eh doe voor mij maar een Strawberry & Creme.'' zei Elisa. ''En uw naam is?'' vroeg de vrouw lief aan de kassa. "Oh ik heet Elisa.'' ''En wat wil jij?'' vroeg ze ''Eh doe mij maar een Dubbel Choc-Chip!, en mijn naam is Lela!'' De vrouw glimlachte en wees naar de plek waar wij even moesten wachten.

Toen we ons drinken hadden liepen we weer richting de fiets. We stapten op en ondertussen op de fiets dronken we alles op en gooiden we het weg. 

Snel renden we naar boven en maakten ons klaar: Ik deed mijn haar in een hoge staart zodat mijn haar op mijn rug zou vallen want het was aardig lang. Ik stijlde nog even snel de hele kleine krulletjes in mijn haar weg en ik was klaar met mijn haar. Ik pakte mijn make-up en deed het op mijn gezicht, als eerst foundation dan concealer dan poeder dan blush dan mijn ogen en dan een nude lipglossje. Ik liep weer naar de zolder en pakte daar mijn nieuwe top en mijn bandeau en trok die aan daaronder deed ik mijn korte broekje aan. Ik keek even naar mijn galaxy Vans '' Ehmm.. ik vind dat de kleuren een beetje anders zijn van de schoenen dan die van de top.'' ''Ja'' antwoorde Elisa ''Doe dan gewoon die met dat wiet erop aan, die zijn ook leuk.'' Ik trok ze aan en ik vond ze echt leuk staan. Elisa was ookal klaar, samen liepen we naar beneden en zeiden de moeder van Elisa gedag. We liepen naar het station en we kochten daar even een broodje gezond. 

Na een kwartiertje was onze trein er en stapten we in. ''Opweg naar 5SOS!'' riep ik, en we moesten heel hard lachen

Little ThingsWhere stories live. Discover now